ENDURASHI
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Re: ENDURASHI
sivi kombi dipl reg ozn je 3x doslen skretao na tebe dok si vozijo mantor, taku inf ja imam
+1389+
-
NikGold
- NLB Moderator
Plan je petak popdne da se vozi Hridsko kad ljudi stignu i ostave stvari . Subota je cijelodnevna voznja i kontaktirao sam endurashe iz Plava koji ce biti vodichi. Nedelja pakovanje stvari i lagano nazad moze preko Stavne na Lisu i ljude ispratimo preko Bjelasice sad na Ba ili KL ili MK ili BP nek biraju a mi kuci preko , okolo naokolo
+1389+
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
AHa...
onda moja situacija izgeda 'vako ,ako odlucite da krenete petak ujutro i ja bih s vama do plava,isprevrta se oko hridskog i nazad.u suprotnom,dosao bih u subotu ispratio dnevni repertoar voznji,i nazad...
onda moja situacija izgeda 'vako ,ako odlucite da krenete petak ujutro i ja bih s vama do plava,isprevrta se oko hridskog i nazad.u suprotnom,dosao bih u subotu ispratio dnevni repertoar voznji,i nazad...
-
stinger
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha XT600
dodji ti u subotu!
da ako te ne promasim ovaj put
)))
fuuuuck!!!!
da ako te ne promasim ovaj put
fuuuuck!!!!
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
ako ne budes mogao prije 4 onda i nama ostaje subota za voznju, tesko da mozemo doci i provozati se prije mraka?
mozemo prespavati
mozemo prespavati
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
stinger
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha XT600
DrMracni wrote:ako ne budes mogao prije 4 onda i nama ostaje subota za voznju, tesko da mozemo doci i provozati se prije mraka?
mozemo prespavati
ja planiram poslije posla, oko 5 sati, polako put tamo da se zaputim. Spavanje petak i onda subota naspavan/odmoran cijeli dan za djipanje
ako je ko u ovu pamet kao ja, mozemo se organizovat zajedno da krenemo
- VeDzA
- Test vozač kaskader

stinger wrote:DrMracni wrote:ako ne budes mogao prije 4 onda i nama ostaje subota za voznju, tesko da mozemo doci i provozati se prije mraka?
mozemo prespavati
ja planiram poslije posla, oko 5 sati, polako put tamo da se zaputim. Spavanje petak i onda subota naspavan/odmoran cijeli dan za djipanje![]()
ako je ko u ovu pamet kao ja, mozemo se organizovat zajedno da krenemo
jA BI,ako ce bit jos jedan izmedju nas
Ako bi ko posao u petak ujutro pa da vozimo i hridsko,mozemo zajedno
ako ne,mozda navratim u surbotu...
-
NikGold
- NLB Moderator
Ako nocas zamijenim gume i spremim stvari i dobijem temperaturu da sutra ne idem na posao ja krecem ujutro oko 10 ima jos 100 ako ali to oženjeni znaju a ove mladice će saznat 
+1389+
- VeDzA
- Test vozač kaskader

e ZAMISli kako je tek neozenjenom sa vise ozenjenih
OK,ako se povatas do sjutra do 10-11 sati,javi ja bih isao...
OK,ako se povatas do sjutra do 10-11 sati,javi ja bih isao...
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
ja vas molim da se slikate kod nekog fotografa makar, posto bi uyalud o foto aparatima prica