Ah ah ah!
Srecni ti bili!
Castih se motor!
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Re: Castih se motor!
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
-
cavlovic
- Grijač guma

- Vozim: KTM 990 SM-T
Ja sam ti sinoc cestitao, ali pretpostavljam da se to ne broji ako se "slovo na papiru ne stavi" 
E pa neka je srecan!
1 cilindar bas fino prima gas zbog obrnog momenta. Malo je bzvz sto moras dosta saltati kroz grad jer su brzine kratke i nije za 120+km/h, ali obzirom da te trke ne interesuju, vrhunski si prosao! Motor bez tacke.
E pa neka je srecan!
1 cilindar bas fino prima gas zbog obrnog momenta. Malo je bzvz sto moras dosta saltati kroz grad jer su brzine kratke i nije za 120+km/h, ali obzirom da te trke ne interesuju, vrhunski si prosao! Motor bez tacke.
-
Rvasanin
- Grijač guma

- Vozim: Kawasaki Versys 650
Kakva lultkica!
Srecno da ga vozis, dobro da te sluzi!
Srecno da ga vozis, dobro da te sluzi!
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Hvala momci,meni trenutno ovaj motor puna kapa!
Danas sam bio da vidim za kockasti top case i oko 205 eura je i njega cu uskoro da stavim!Ima Givi i Kappa,a isti su s tim sto je Kappa 50 eura jeftinija.
Stitnici ruka stizu i na kraju roll bar.
Danas sam bio da vidim za kockasti top case i oko 205 eura je i njega cu uskoro da stavim!Ima Givi i Kappa,a isti su s tim sto je Kappa 50 eura jeftinija.
Stitnici ruka stizu i na kraju roll bar.
-
Damir'Tattoo
- Grijač guma

- Vozim: sta mi se da.
Odlična ti kiaciga a još bolji motor 
Ovo je definitivno motor koji bih volio da imam ako kad prodam sadašnji.
Rol bar obavezno uzimaj !
- Madza
- NLB Moderator
Obavezno!Danas sam ga gledao u katalog Givi u Magnus moto i kosta oko 150 eura!To cu posle top case jer ga vec cekam,a uzecu Kappa 46l kockasti crni i stitnike ruka cekam Touratech za Tenere!Na kraju maglenke koje cu kacit na roll bar.Damir'Tattoo wrote:Odlična ti kiaciga a još bolji motor

- dexbudva
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©
Neka je srecan i tebi i famelji 
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
da te moja konstrukcija pegla?!
-
fat boy
- Test vozač kaskader

- Vozim: Opet mali strom
Srećno bilo!!! Prelijepa makina, da te dobro služi.... no ne znam koliko je enduro ženama privlačan (a godine pristižu) hohohoho 
- Madza
- NLB Moderator
Ovoga su vec stigle sto mu cestitas,gotov sam pa zato i ne vodim racuna sto kupujemfat boy wrote:Srećno bilo!!! Prelijepa makina, da te dobro služi.... no ne znam koliko je enduro ženama privlačan (a godine pristižu) hohohoho
-
cavlovic
- Grijač guma

- Vozim: KTM 990 SM-T
Vidji ako ikako mozes da narucis SW Motech Trax topcase. Malo je manji od tog koji gledas, ali je cijeli od aluminijuma, mnogo kvalitetniji od kappa/givi i mnogo ljepse bi ti isao uz motor.

Ako niko ne uvozi, pogledaj kod Andreja u KTM posto SW Motech i Touratech rade kofere za KTM. Mislim da mi je rekao da je oko 220 EUR SW Motech Trax.
A kappa je jeftinija od Givia jer je potpuno plasticna. Givi radi aluminijum/plastika kombinaciju, koliko me sjecanje sluzi.
Ako niko ne uvozi, pogledaj kod Andreja u KTM posto SW Motech i Touratech rade kofere za KTM. Mislim da mi je rekao da je oko 220 EUR SW Motech Trax.
A kappa je jeftinija od Givia jer je potpuno plasticna. Givi radi aluminijum/plastika kombinaciju, koliko me sjecanje sluzi.