Komovi, Plav i Hridsko jezero, okt 2012
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
Re: Komovi, Plav i Hridsko jezero, okt 2012
nemogah. i da sam moga nebi moga tim tempom. ali ste ga uzivali 
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
ja sam lijevu ruku drzao na onaj cep od ulja kod volana,toliko mi je bilo hladno
samo je corbica promijenila situaciju!

ekipa mutnija od Dunava

samo je corbica promijenila situaciju!

ekipa mutnija od Dunava

-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Ko ima slika nek postavlja ja nema đaolje
Neznam odakle da počnem jer još sabiram utiske a bilo je prelijepo i veoma sam srećan što imamo dobre ljude-motoriste, čestite i gostoprimne domaćine i prirodu od koje zastaje dah
Ipak na prvom mjestu je sigurno Zoki Kovačević čovjek koji je pokrenuo inicijativu da se vozimo tri dana po Plavu i Gusinju, čovjek koji sa svojih 58 godina vozi kao da mu je 29 i čovijek koji me je do suza ganuo svojim gestom. Naime Zoki je kad je snimio situaciju da jedan lokalni enduras nema nista od opreme i kad su nam naša enduro braća iz Plava rekla da je dečko vrlo lošeg materijalnog stanja a baaašššš voli motore poklonio svoje nove enduro čizme i obećao da će mu poslati još nešto od viška svoje opreme.
Isto na prvom mjestu je i dr Blažo Turković vlasnik Komnenovog eko sela ljudina i Motorista bez motora. Blažo nas je dočekao kao rod rođeni i obećao da svaki naš drug motorista ima kod njega smještaj sa doručkom za simboličnih 15e (vjerujte mi simboličnih jer koliko sam pojeo za doručak svuđe bi mi naplatili 20e samo hranu) http://www.kuladamjanova.com/" onclick="window.open(this.href);return false; ko nije bio da vidi
Isto na prvom mjestu je i ekipa iz Plava , sve birani moci i prava enduro braća koji su se toliko potrudili i bili na usluzi non stop. Stalno je u svim vožnjama bilo više njih i pokazali su nam za ovo kratko vrijeme dio ljepota Plafskog kraja. Dado Gutić je čitavo vrijem bio sa nama i ako mu je žena bila pred porođajem pa smo juče ujutro i zalili rođenje najmlađeg Gutića pa da mu Bog da zdravlja i da poraste u velikog momka ka mu i tata i da vozi motor
.
Kvariša momak i Sremske Mitrovice nam je pokazao znanje
A ja sam odlučio da mijenjam nik u Padavko ili Padavičar ili Padač
Neznam odakle da počnem jer još sabiram utiske a bilo je prelijepo i veoma sam srećan što imamo dobre ljude-motoriste, čestite i gostoprimne domaćine i prirodu od koje zastaje dah
Ipak na prvom mjestu je sigurno Zoki Kovačević čovjek koji je pokrenuo inicijativu da se vozimo tri dana po Plavu i Gusinju, čovjek koji sa svojih 58 godina vozi kao da mu je 29 i čovijek koji me je do suza ganuo svojim gestom. Naime Zoki je kad je snimio situaciju da jedan lokalni enduras nema nista od opreme i kad su nam naša enduro braća iz Plava rekla da je dečko vrlo lošeg materijalnog stanja a baaašššš voli motore poklonio svoje nove enduro čizme i obećao da će mu poslati još nešto od viška svoje opreme.
Isto na prvom mjestu je i dr Blažo Turković vlasnik Komnenovog eko sela ljudina i Motorista bez motora. Blažo nas je dočekao kao rod rođeni i obećao da svaki naš drug motorista ima kod njega smještaj sa doručkom za simboličnih 15e (vjerujte mi simboličnih jer koliko sam pojeo za doručak svuđe bi mi naplatili 20e samo hranu) http://www.kuladamjanova.com/" onclick="window.open(this.href);return false; ko nije bio da vidi
Isto na prvom mjestu je i ekipa iz Plava , sve birani moci i prava enduro braća koji su se toliko potrudili i bili na usluzi non stop. Stalno je u svim vožnjama bilo više njih i pokazali su nam za ovo kratko vrijeme dio ljepota Plafskog kraja. Dado Gutić je čitavo vrijem bio sa nama i ako mu je žena bila pred porođajem pa smo juče ujutro i zalili rođenje najmlađeg Gutića pa da mu Bog da zdravlja i da poraste u velikog momka ka mu i tata i da vozi motor
Kvariša momak i Sremske Mitrovice nam je pokazao znanje
+1389+
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Moze li (S)PadaloNikGold wrote:
Vidim da ste se lijepo proveli pa ucinite da vam ti ExYuEnduro susreti u Plavu postanu tradicionalni .... ne bi bilo sramota... ja da sam malo mladji a dosta jači pridruzio bih vam se
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Svaki put kad panem zahvalim gospodu Bogu te nisam gore i sto pretekoh pa onda tebi jer si mi nabavio kornjacu. 
+1389+
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
evo sto Nikgold napisa, mi je najznacajnija stvar u ovom mom i vasem hobiju! nesebicnosti, uvidjajnosti i postenja je sve manje okolo, ali ima je!!! i da je sve vise bude. dobro bi bilo da ovo postane nekako tradicionalno, kako god i koliko god masovno ili nemasovno bilo! svaka cast cojeku kojega si pomenuo!
i svima ostali naravno! 
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
stvarno, stvarno dobro ...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- veskotg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice). - Location: titograd
E pa Janko,da ćastiš za ovo kumstvo sa Rokijem!Roki wrote:Moze li (S)PadaloNikGold wrote:
A ja sam odlučio da mijenjam nik u Padavko ili Padavičar ili Padač![]()
Vidim da ste se lijepo proveli pa ucinite da vam ti ExYuEnduro susreti u Plavu postanu tradicionalni .... ne bi bilo sramota... ja da sam malo mladji a dosta jači pridruzio bih vam se
Svaka čast,i Vama i kolegama iz Srbije,a najviše domaćinima.
Nadam se da ću,barem autobusom,krenuti tim putem.
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Mene gane do suza ovi GSovi zuci, jer neoce da bude moj. Ne, ne da mu se.
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- Luchka
- Grijač guma

- Vozim: BMW F650ST