Neces pogrijesiti prava destinacija...kalevo82 wrote:Čini mi se da će bit još putopisa na temu "Slavkovim stopama"![]()
![]()
"otok" Mljet...
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
Re: "otok" Mljet...
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

Bas bilzu 10 km od Stona je Fery u sezoni ima valjda svaki sat a sada je bio u 12h za Mljet a sa Mljeta u 3, 5 i 7 to dodje eto na svaka dva sata...poka wrote:prelijepo!!![]()
koliko je km od Stona mljet? jeli trajekt redovan?
ovaj tajger je sve ljepši i ljepši!!
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

Ne pitaj uzas...skoro mi zena rekla, a jel' tebe nije stid od toga...NikGold wrote:Mene su poslali na Dubrovacko ratiste i sad nesmijem tamo ic, Slafko taj pifski stomak je jedna veoooma skupa investicija
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

Oooo dex, samo je sklopotalo falilo...dexbudva wrote:Hahahahhahhah odusevljava me coeka jel ono bila prava opatica jer bi ja da krenem sutra odma i da budem do vikenda hahhaahhhahhahhahha slavko putopis ti je ka ti
![]()
![]()
![]()
![]()
a vide ovog manekena u ocajle hahahhahha.versys smece od motora
![]()
![]()
![]()
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Mljet je zaista predivan,najšumovitije ostrvo na Jadranu i sa nestvarnim morskim uvalama. Pogled bježi cjelo vrijeme lijevo-desno,zaista je predivno.
Sve je to uticalo da je vožnja bila opuštena,zaista smo uživali iako me Slavko tjerao da Tigera "teram po džombe"
Na http://www.jadrolinija.hr" onclick="window.open(this.href);return false; imaju plovidbeni red za sve trajekte koji kreću ili dolaze na HR obalu. Što se tiče Mljeta,polazak je iz mjesta Prapratno sa Pelješca i dolazi u mjesto Sobra na Mljetu. Sad u vansezoni polazak je u 7,12,17h a povratak sa Mljeta u 6,10,15,19h.
Možda je sad teško za povjerovati,ali mi smo cjelo vrijeme pričali preko komunikatora-vidi ono desno,vidi onu plažu,kako me pogodila buba u kacigu,bla-bla,gdje pijemo piće do prave akcije u povratku: 'ajde,samo gas,nema nikoga,obilazi u desnoj nepreglednoj krivini
Zaista podiže vožnju na jedan novi,rasterećeniji nivo vožnje jer nema više mahanja,obilaženja,tumačenja "šta je ovome sad,jel poludio ili je inače takav"
Dan je bio topao ali svakako da me je u povratku spasila prehlade oprema koju sam JA,koji imam samo JEDAN kofer,poneo za razliku od Slavka koji ima tri kofera a zimsku opremu drži kući
Preko Grahova je bilo blizu nule kad sam se vraćao i bio sam ljut na sebe što nisam prethodni dan namazao vizir kaladontom ili barem zalijepio ubrus preko njega 
Sve je to uticalo da je vožnja bila opuštena,zaista smo uživali iako me Slavko tjerao da Tigera "teram po džombe"
Na http://www.jadrolinija.hr" onclick="window.open(this.href);return false; imaju plovidbeni red za sve trajekte koji kreću ili dolaze na HR obalu. Što se tiče Mljeta,polazak je iz mjesta Prapratno sa Pelješca i dolazi u mjesto Sobra na Mljetu. Sad u vansezoni polazak je u 7,12,17h a povratak sa Mljeta u 6,10,15,19h.
Možda je sad teško za povjerovati,ali mi smo cjelo vrijeme pričali preko komunikatora-vidi ono desno,vidi onu plažu,kako me pogodila buba u kacigu,bla-bla,gdje pijemo piće do prave akcije u povratku: 'ajde,samo gas,nema nikoga,obilazi u desnoj nepreglednoj krivini
Dan je bio topao ali svakako da me je u povratku spasila prehlade oprema koju sam JA,koji imam samo JEDAN kofer,poneo za razliku od Slavka koji ima tri kofera a zimsku opremu drži kući
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
- dexbudva
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©
E jebo ga ti vala ti ubrusi nisu skupi danas 
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
da te moja konstrukcija pegla?!
- veskotg
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice). - Location: titograd
Galiot wrote:Mljet je zaista predivan,najšumovitije ostrvo na Jadranu i sa nestvarnim morskim uvalama. Pogled bježi cjelo vrijeme lijevo-desno,zaista je predivno.
Sve je to uticalo da je vožnja bila opuštena,zaista smo uživali iako me Slavko tjerao da Tigera "teram po džombe"![]()
Možda je sad teško za povjerovati,ali mi smo cjelo vrijeme pričali preko komunikatora-vidi ono desno,vidi onu plažu,kako me pogodila buba u kacigu,bla-bla,gdje pijemo piće do prave akcije u povratku: 'ajde,samo gas,nema nikoga,obilazi u desnoj nepreglednoj kriviniZaista podiže vožnju na jedan novi,rasterećeniji nivo vožnje jer nema više mahanja,obilaženja,tumačenja "šta je ovome sad,jel poludio ili je inače takav"
![]()
Dan je bio topao ali svakako da me je u povratku spasila prehlade oprema koju sam JA,koji imam samo JEDAN kofer,poneo za razliku od Slavka koji ima tri kofera a zimsku opremu drži kućiPreko Grahova je bilo blizu nule kad sam se vraćao i bio sam ljut na sebe što nisam prethodni dan namazao vizir kaladontom ili barem zalijepio ubrus preko njega
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

Ti Dejane pricas svasta jes' normalan da se upotrijebi tamo neki obican ubrus znas da on koristi one posebne moto ubruse, tako da neki obicnjak ne dolazi u obzir...dexbudva wrote:E jebo ga ti vala ti ubrusi nisu skupi danas
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
uh... kako me nervirate
zelim a ne mogu 
jedna od prvih stvari za posjetiti van granica a da nije prljavo.
i iiii Borko, makadam aaa?
samo da vam ne dosati kad se meni bude dalo da se provozam osrvima...
jedna od prvih stvari za posjetiti van granica a da nije prljavo.
i iiii Borko, makadam aaa?
samo da vam ne dosati kad se meni bude dalo da se provozam osrvima...
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Hahaha,rugala se ona jedna ptica onoj drugoj ptici!!SlavkoPejovic wrote:Ti Dejane pricas svasta jes' normalan da se upotrijebi tamo neki obican ubrus znas da on koristi one posebne moto ubruse, tako da neki obicnjak ne dolazi u obzir...dexbudva wrote:E jebo ga ti vala ti ubrusi nisu skupi danas
Jel tako Mr.Schuberth,Rev'it,Vanucci potkapa ?
@DrMracni: Na raspolaganju smo,ali smo mi sitna boranija,zna se ko je ovde expert za otoke i ko vodi "na špic"!!
UGRADNJA I SERVIS:
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija