Što Nikgoldaš reče, ništa bolje od bajkerske solidarnosti, a posebnood ljudi koje bukvalno ni ne poznaješ. Par primjera:
1. Prije nego smo krenuli na veliki put kontaktiram ja čovjeka preko nekih stranih foruma da ga pitam za uslove po Norveškoj,on se raspiše te se mi "upoznamo"preko piskaranja. Zadesim se ja u Norvešku i kao za inat tamo mi ode prednja guma. Okrenem njega(Eivind se zove), kažem mu đe smo i dođe po nas, odvede nas kod njegovog vulkanizera, sredi mi popust za novu gumu od 50% i ponudi ručak/prenoćište i sve ostalo.
2. Prelazimo iz Finske u Rusiju a tamo nas čeka veliki Brat Rus(Aleksander) koji je putovao 1800km da nas dočeka, odvede do S. Peterburga i tamo nam da stan u kom smo bili nekoliko dana. Čovjeka sam upoznao 2 godine ranije u CG kad je došao sa braćom bajkerima iz Srbije.
3. Krenuo ja na servis u Ljubljanu i javim se Tomu, čovjeku kog sam isto tako "upoznao" preko BJB foruma. Nađemo se na servis BMW-a, odvede me na ručak, ugosti kod njega da spavam, vozi me kroz grad... maltene kao da se znamo 30 godina.
Primjera ima još dosta, ali ovu su meni najdraži koji su mi ostali uprelijepom sjećanju