A kako se obma prepozna u mom komentaru o novajlijama koji "znaju" o motorimamikeli.pg wrote:Liše Stroma
Putovanje na Aljasku , R1 i BMW f 800
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Re: Putovanje na Aljasku , R1 i BMW f 800
-
Mikan
- Grijač guma

- Vozim: Afrika Twin
Janko,jesu bili u ski opremi ali momak koji je vozio motor do Kolasina imao je patike na nogamaNikGold wrote:Prodade Sparko prije neku noj motor. Dodjose braca kolasinci i odvedose ga u 10 uvece. U Kolasinu je u tom trenutku padao snijeg i bilo je -8 a nisu imali eksere na gumama. Opremu za skijanje su imali na sebi. Neznam zasto ovo pisem ali eto
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

- Vozim: V-strom DL650
@mikelimikeli.pg wrote:Odličan video, i odlična muzika. Ako neko zna ko je odradio ovu obradu sa početka videa neka javi... ( original je ,, i can be you hero babe )
Obavezno stavite slušalice i uživajte
http://youtu.be/tHR1qGQL9SQ" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je valjda to
Uz http://www.youtube-mp3.org/" onclick="window.open(this.href);return false; konverter moci ces da downloadujes u obliku .mp3 i da ga ubacis u svoj video.
Pozdrav.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Madza wrote:A kako se obma prepozna u mom komentaru o novajlijama koji "znaju" o motorimamikeli.pg wrote:Liše Stroma
Madza, nije se on sigurno prepoznao u tom komentaru da je pocetnik, ima on vozacku odavno, no mora da je u ovom:
Madza wrote:
![]()
![]()
necemo,ali mislim da bi sve mogao odradit,ali ako pitas pojedine experte za misljenje po njima samo valja ono sto oni voze
![]()
... to ti je u pitanju, 100%
No nije on jedini, masa je takvih..
I kad stojim tesko me pratiti...
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Istina ziva Direktore!!!
Nikome nije nista lako palo...svi smo se morali odricat necega da bi kupili ono sto nam se svidja.
Cijenim kad neko voli i cijeni svoje,ali ne treba ostale pljuvat klase motora zbog bilo cega,izmedju ostalog zbog visine trzisne vrijednosti.
Ja licno volim svaki tip i model motora!
P.S.pogotovo ovaj klip nam pokazuje da se sve i sa svacim moze svijet obic,samo ljubavi i volje.Dva potpuno razlicita motora rame uz rame na put!
Nikome nije nista lako palo...svi smo se morali odricat necega da bi kupili ono sto nam se svidja.
Cijenim kad neko voli i cijeni svoje,ali ne treba ostale pljuvat klase motora zbog bilo cega,izmedju ostalog zbog visine trzisne vrijednosti.
Ja licno volim svaki tip i model motora!
P.S.pogotovo ovaj klip nam pokazuje da se sve i sa svacim moze svijet obic,samo ljubavi i volje.Dva potpuno razlicita motora rame uz rame na put!