Putovanje na Aljasku , R1 i BMW f 800

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Re: Putovanje na Aljasku , R1 i BMW f 800

Post by Madza »

mikeli.pg wrote:Liše Stroma
A kako se obma prepozna u mom komentaru o novajlijama koji "znaju" o motorima ;)
Mikan
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Afrika Twin

Post by Mikan »

NikGold wrote:Prodade Sparko prije neku noj motor. Dodjose braca kolasinci i odvedose ga u 10 uvece. U Kolasinu je u tom trenutku padao snijeg i bilo je -8 a nisu imali eksere na gumama. Opremu za skijanje su imali na sebi. Neznam zasto ovo pisem ali eto
Janko,jesu bili u ski opremi ali momak koji je vozio motor do Kolasina imao je patike na nogama :doh: kaze zaboravio cizme.I neka to nego su ga do iza ponoci vozali po KL-u a bilo je preko -10.Mada kad malo razmislim vec dvadesetak godina ganjam sanke po Bjelasici po citavu zimu,nekada i na -20 -25.I to brzinama pa skoro kao na motoru. :D Sve moze samo da se voziiiiii...
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Post by Ivan Grozni »

mikeli.pg wrote:Odličan video, i odlična muzika. Ako neko zna ko je odradio ovu obradu sa početka videa neka javi... ( original je ,, i can be you hero babe )
Obavezno stavite slušalice i uživajte

http://youtu.be/tHR1qGQL9SQ" onclick="window.open(this.href);return false;
@mikeli
Ovo je valjda to

Uz http://www.youtube-mp3.org/" onclick="window.open(this.href);return false; konverter moci ces da downloadujes u obliku .mp3 i da ga ubacis u svoj video.

Pozdrav.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Post by Space Director »

Madza wrote:
mikeli.pg wrote:Liše Stroma
A kako se obma prepozna u mom komentaru o novajlijama koji "znaju" o motorima ;)

Madza, nije se on sigurno prepoznao u tom komentaru da je pocetnik, ima on vozacku odavno, no mora da je u ovom:
Madza wrote:
:D :D :D necemo,ali mislim da bi sve mogao odradit,ali ako pitas pojedine experte za misljenje po njima samo valja ono sto oni voze ;)

... to ti je u pitanju, 100% ;)
No nije on jedini, masa je takvih.. ;)
I kad stojim tesko me pratiti...
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Istina ziva Direktore!!!

Nikome nije nista lako palo...svi smo se morali odricat necega da bi kupili ono sto nam se svidja.
Cijenim kad neko voli i cijeni svoje,ali ne treba ostale pljuvat klase motora zbog bilo cega,izmedju ostalog zbog visine trzisne vrijednosti.

Ja licno volim svaki tip i model motora!

P.S.pogotovo ovaj klip nam pokazuje da se sve i sa svacim moze svijet obic,samo ljubavi i volje.Dva potpuno razlicita motora rame uz rame na put!
Post Reply