Akcija “Za četiri hrabre”: Pomoc socijalno ugroženim majkama

Asta
Stoper
Stoper
Vozim: Yamaha FZ6N

Re: Akcija “Za četiri hrabre”: Pomoc socijalno ugroženim maj

Post by Asta »

ramaro wrote:Naravno, samo naprijed!
Ali, ova situacija takođe pokazuje koliko nam nedostaje viši nivo organizacije, tipa Moto Asocijacija ili nešto slično, gdje bi par izabranih ljudi imalo mandat da donosi ovakve odluke i raspolaže prikupljenim sredstvima bez čekanja na saglasnost nas ostalih. Tako bi bili efikasniji i mogli reagovati brže kad zatreba. Ali, to je priča za drugu temu...
Podrzavam akciju.
A za ovaj boldovani dio mi "smrdi" na demokratiju a svi znamo kako prolazimo kada je rijec o demokratiji... Sto se tice humanitarnih akcija mislim da su ljudi vazda spremni da pomognu i da nisu potrebna neka prevelika dogovaranja da li priskociti u pomoc ili ne. A sto se tice Caesarovog kocionog cilindra to je vec tema za Moto Asocijaciju :)
ramaro
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda CB500XA

Post by ramaro »

Vala, ako među sobom ne možemo naći par dokazanih ljudi od povjerenja kojima možemo vjerovati da neće pronevjeriti tih 10 € što uplatimo za kakvu pomoć onda je sve pošlo po k_rcu i ne treba ni da se okupljamo ni da radimo ništa. Uostalom, ko ne vjeruje ne mora ni da učestvuje ni u čemu, niko nikog ne ćera...
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Neka momcadi,sve je ok ;)

Ovako,opet sam se cuo sa ovim porodicama i rekli su mi sto im treba.U jednom slucaju su potrebni prehrambeni proizvodi,dok u drugom su to opste potrebne stvari za bebu!

Ko ima cerkicu od 2,5 god pa na dalje i da mu ne treba vise robica,igracke i sl. molim vas da prikupite i da sve to pripremimo jer ce se akcija odrzati za vikend!

Ovo se odnosi i za bebu ko je do skoro imao,pa pokupite benkice,cucle,bocice,gardarobu,peskire...

Mi cemo se potrudit da im sve od ovoga nabavimo,ali dobro ce doci ukoliko neko moze gore navedeno da prikupi!
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

Kako smo svi učestvovali donacijama u prošlim akcijama tako je red i svi da se pitaju prije no se te pare neđe ulože. Tako je najbolje, dokazano.
Što se akcije tiče sjutra ćemo Madza i ja skoknut do diskonta da vidimo koliko čega valja uzet ovim familijama.
Hvala ekipo na podršci, eto imamo srca i dalje izgleda ;)

sent from Odnekle juzing d foun
Madza
NLB Moderator

Post by Madza »

Akcija ce se odrzati za vikend,pa ko je voljan da ide neka se pripremi za vikend.Ice i ja cemo kupit stvari danas ili sjutra,a kod njih cemo u subotu ili nedelju,zavisi od vremena!
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

Ako je vjerovati vremenskoj prognozi HMZCG narednih 5 dana je kisa....vidjte...razmislite...neki drugi dan...
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

Obzirom da će kiša i da ima masa stvari da se nosi ovim ljudima svakako mislim da ćemo kolima ić

sent from Odnekle juzing d foun
Madza
NLB Moderator

Post by Madza »

Akcija ce se odrzati u nedelju 02/03/14 u 11h.Mi cemo kao sto Ice rece ici kolim jer ima dosta stvari.Ko ima sto da prilozi ili da ide sa nama neka se sad javi ili bude u 11h spreman da krene sa nama od volija u tolose!
Moj br. je 067/548-000 pa se javite :D
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Post by fat boy »

:clap: :clap: :clap:
veskotg
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice).

Post by veskotg »

Evo ovako:
Ja kao dokazani junšpi :geek: ,moram svima prenijeti da sam i ja danas bio sa gospodom Božović I. i Radulovič M. i mogu Vam reći da je sve bilo kako treba,da ne brinete. :clap: :clap: :clap:
Naime,uz nesebičnu pomoć tri aktivistikinje iz Humanitarne Fondacije''DARINKA'',koje su pronašle porodice kojima je ovaj put otišla pomoč kao i donacijama koje su i one pored nas spremile,iz BANKE HRANE je takođe bilo paketa koji će stvarno dobro doći ovim porodicama.Takođe,Krković M. i moja malenkost smo dali skromni doprinos ovom događaju a koji će ove porodice pamtiti a vjerujte mi,i ja.Pomiješana osjećanja,od radosti što sam dio nečeg velikog i humanog ,pa do skoro suza kad se vidi gdje ovi ljudi i kako žive.
Meso,mlijeko,bonboni,povrće,čokolade,brašno ,paštam,pelene,sredstva za ličnu higijenu i još mnogo toga učiniće ovim dvijema porodicama i toj djeci,ovaj put su oni odabrani a neki sledeći put će biti drugi, da barem na kratko zaborave na svakodnevne probleme oko,bukvalno,preživljavanja.
Takođe,uručena im je i finansijska pomoć.
Na slikama je mali dio onoga što im je odneseno.
Image
Image
Image
Hvala Vam svima na podršci,materijalnoj i svakoj drugoj.
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
Post Reply