Roki wrote:da ne bude ono "voda vri a zec jos u goru" (ili tako nekako )
A no sto komsija, no tako...
Kakve smo mi srece, mi vazda iz vrece pi.ke vazda ..oni... izvadimo!
Roki wrote:da ne bude ono "voda vri a zec jos u goru" (ili tako nekako )

Samo da se ove lijepe najave ispunewulfy wrote:Evo jedne vijesti iz Slovenije
Ljubljana -- Ministarstvo spoljnih poslova Slovenije je saopštilo da će vize za građane Srbije, Crne Gore i Makedonije biti ukinute pre božićnih i novogodišnjih praznika.
"Slovenija je juče na zasedanju radne grupe za vize na sednici Saveta EU predložila da bezvizni režim za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju počne da se sprovodi već od 19. decembra ove godine, a ne od 1. januara 2010. kako je bilo ranije najavljeno", navodi se u saopštenju.
Slovenačko ministarstvo je naglasilo da će "za Srbiju i Crnu Goru pre toga biti potrebno pričekati i na drugi izveštaj ekspertske grupe o ispunjavanju kriterijuma za liberalizaciju viznog režima, ali Slovenija pri tom ne očekuje posebne teškoće".
Predlog bi uskoro trebalo da razmatra i Evropski parlament, a Savet će ga, kako se predviđa, usvojiti sredinom novembra.
"Ovim predlogom se, uz podršku Slovenije, tih državama obećava lep božićni poklon, jer će građani već u vreme božićnih i novogodišnjih praznika moći da putuju u države 'šengena' bez viza", ističe Ministarstvo spoljnih poslova Slovenije.

Luchka, bas mi je zao, ali moracu da te eliminisem zbog ovog sto si rekao...Luchka wrote:Koliko ja znam, ove vize su sigurne 100%...cak ce biti medijski ispraceno posto planiraju da naprave delegaciju koja ce prva preci granicu sa novim CG pasosima bez viza (ali ovo vam nisam rekao)

Osjecaj je obostranRoki wrote:ako je ovo istina onda cu vas moc cesce posjecivat![]()
![]()