Vize i 1. Januar

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
Post Reply
Space Director
NLB Moderator
Vozim: TDM 900

Re: Vize i 1. Januar

Post by Space Director »

Roki wrote:da ne bude ono "voda vri a zec jos u goru" (ili tako nekako )

A no sto komsija, no tako...
Kakve smo mi srece, mi vazda iz vrece pi.ke vazda ..oni... izvadimo!
I kad stojim tesko me pratiti...
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

Ja mislim da svi 1. januara treba da se okupimo na granici i u 00:01 da spicimo do ROkija.. Ni sneg nas nece spreciti :)
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

Evo jedne vijesti iz Slovenije

Ljubljana -- Ministarstvo spoljnih poslova Slovenije je saopštilo da će vize za građane Srbije, Crne Gore i Makedonije biti ukinute pre božićnih i novogodišnjih praznika.

"Slovenija je juče na zasedanju radne grupe za vize na sednici Saveta EU predložila da bezvizni režim za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju počne da se sprovodi već od 19. decembra ove godine, a ne od 1. januara 2010. kako je bilo ranije najavljeno", navodi se u saopštenju.

Slovenačko ministarstvo je naglasilo da će "za Srbiju i Crnu Goru pre toga biti potrebno pričekati i na drugi izveštaj ekspertske grupe o ispunjavanju kriterijuma za liberalizaciju viznog režima, ali Slovenija pri tom ne očekuje posebne teškoće".

Predlog bi uskoro trebalo da razmatra i Evropski parlament, a Savet će ga, kako se predviđa, usvojiti sredinom novembra.

"Ovim predlogom se, uz podršku Slovenije, tih državama obećava lep božićni poklon, jer će građani već u vreme božićnih i novogodišnjih praznika moći da putuju u države 'šengena' bez viza", ističe Ministarstvo spoljnih poslova Slovenije.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

ja cu 19. vec biti u EU tako da ce mi biti svejedno :whistle: :whistle:
:pray: :pray:
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Post by Ivan Grozni »

wulfy wrote:Evo jedne vijesti iz Slovenije

Ljubljana -- Ministarstvo spoljnih poslova Slovenije je saopštilo da će vize za građane Srbije, Crne Gore i Makedonije biti ukinute pre božićnih i novogodišnjih praznika.

"Slovenija je juče na zasedanju radne grupe za vize na sednici Saveta EU predložila da bezvizni režim za Srbiju, Crnu Goru i Makedoniju počne da se sprovodi već od 19. decembra ove godine, a ne od 1. januara 2010. kako je bilo ranije najavljeno", navodi se u saopštenju.

Slovenačko ministarstvo je naglasilo da će "za Srbiju i Crnu Goru pre toga biti potrebno pričekati i na drugi izveštaj ekspertske grupe o ispunjavanju kriterijuma za liberalizaciju viznog režima, ali Slovenija pri tom ne očekuje posebne teškoće".

Predlog bi uskoro trebalo da razmatra i Evropski parlament, a Savet će ga, kako se predviđa, usvojiti sredinom novembra.

"Ovim predlogom se, uz podršku Slovenije, tih državama obećava lep božićni poklon, jer će građani već u vreme božićnih i novogodišnjih praznika moći da putuju u države 'šengena' bez viza", ističe Ministarstvo spoljnih poslova Slovenije.
Samo da se ove lijepe najave ispune :pray: !
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
Luchka
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: BMW F650ST

Post by Luchka »

Koliko ja znam, ove vize su sigurne 100%...cak ce biti medijski ispraceno posto planiraju da naprave delegaciju koja ce prva preci granicu sa novim CG pasosima bez viza (ali ovo vam nisam rekao :shhh: ) :D
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

Luchka wrote:Koliko ja znam, ove vize su sigurne 100%...cak ce biti medijski ispraceno posto planiraju da naprave delegaciju koja ce prva preci granicu sa novim CG pasosima bez viza (ali ovo vam nisam rekao :shhh: ) :D
Luchka, bas mi je zao, ali moracu da te eliminisem zbog ovog sto si rekao... :whistle:
:mrgreen: :mrgreen:
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Roki
NLB Moderator
Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom

Post by Roki »

ako je ovo istina onda cu vas moc cesce posjecivat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann

Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka.
N.Milakovic bajkerima
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Post by Ivan Grozni »

Roki wrote:ako je ovo istina onda cu vas moc cesce posjecivat :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Osjecaj je obostran :lol: :lol: !!
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
vuk
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Karivolicu

Post by vuk »

Moj drug se bio repetirao da 1. januara zapuca za Trst (po farmerke :lol: )
Ovo mu je sad malo syebalo koncepciju, ali dobro... Može povodom dana oslobođenja Podgorice ;)

U svakom slučaju, veoma dobra vijest, gotovo da ne vjerujem dok to ne vidim (a i prvi put kad se zaputim na kakvu granicu, isto ću da strecam)... Kad se sjetim (during the war...) kako sam se tamo 90-ih o jadu zabavio da dobijem pasoš, pa kako sam se stravio da će me u'apsit na izlazu iz Srbije kao vojnog bjegunca... :roll: Zbilja mi teško povjerovat :)
Post Reply