Varadero
- wrong rider
- Silovatelj krivina

Re: Varadero
e kad će svi dajem i ja po toplog piva i to velikog 
- Gugi
- Silovatelj krivina

! Odgovorio
...
Usput da se zahvalim braci mojoj , kumovima i prijateljima , kao i kolegama na cuvenoj bajkerskoj brizi
i poznatoj kolegijalnosti.....da se neko ne naljuti , posebno nebih nikoga spominjao , znamo se , ....
Na private cu vam poslati broj ziro racuna za uplate , a materijalne zajebancije posaljite putem DHL
servisa......
))))))))...

Usput da se zahvalim braci mojoj , kumovima i prijateljima , kao i kolegama na cuvenoj bajkerskoj brizi
i poznatoj kolegijalnosti.....da se neko ne naljuti , posebno nebih nikoga spominjao , znamo se , ....
Na private cu vam poslati broj ziro racuna za uplate , a materijalne zajebancije posaljite putem DHL
servisa......
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

- Vozim: V-strom DL650
Ja u ovaj bizMis bubreg ulazem, a vi se iza mojih ledja dogovarateGugi wrote:! Odgovorio...
servisa......))))))))...
![]()
![]()
![]()
![]()
Postigoste li dogovor, sa andjelima?
@areout
Ako si mAtoru izlio olovo i skinuo stravu, mislim da se ta kompenzacija moze odradit, jer znam cedo Gugijevo dobro, i vjeruj mi, neces bit na gubitku.
Pozdrav.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
-
fat boy
- Test vozač kaskader

- Vozim: Opet mali strom
evo i ja bi pomoga akciju sa dvije litre najkvalitetnije krvi. Kolko sam injekcija primio u zadnje mjesec dana, obogaćen sam svim mogućim zaštitama, tako da ove dvije litre valjaju bar pet

- wrong rider
- Silovatelj krivina

a zavrsavajte tu akciju već sam po piva izgubio a da ne pominjemo čarape i bubrege sve nas ojadiste 
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
-
Ivan Grozni
- Silovatelj krivina

- Vozim: V-strom DL650
Ne javljaju se ni jedan ni drugi
!
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
- Gugi
- Silovatelj krivina

Braco moja , nisam bio tu nekoliko dana ....jos nista nema novo , sto se mene tice....
Ermano , hvala ti do neba .....da znas , imam laku ruku
Ali bolje da prvo propustimo kroz bubrege nekoliko hektolitara piva ...
Jos jednom vam veliko hvala

Ermano , hvala ti do neba .....da znas , imam laku ruku
Ali bolje da prvo propustimo kroz bubrege nekoliko hektolitara piva ...
Jos jednom vam veliko hvala
- Bandit
- NLB Moderator
- Vozim: Po malo
Moderatori,metnite ovaj oglas pod devet brava i bacite kljuc!
Uzeo sam Varadera,Stevan Pakinu CBR!Vuci siti,ovce na broju! Neka je srecna trgovina i u zdravlje da se vozimo!
Just cruisin'

Uzeo sam Varadera,Stevan Pakinu CBR!Vuci siti,ovce na broju! Neka je srecna trgovina i u zdravlje da se vozimo!
Just cruisin'
14:23