veskotg wrote:I što zaključiste?
poslato sa gornje police iz špajza
Da se raspitamo dje daju na masu rata

veskotg wrote:I što zaključiste?
poslato sa gornje police iz špajza

Mislim da pogresno sagledas stvari. Drzava ne izlazi u susret zato sto je neki zahtjev opravdan, nego sto se boji od necega.Asta wrote:- Nas ne zanima kriza.
- Nas ne zanima koliko im treba vremena za analiziranje
- Nas ne zanima koliko ce to njih da kosta.
Hvala bogu ima hiljade (i previse) zaposlenih pametnih ljudi u drzavi koji to treba da ostvare nezavisno od krize i drugih faktora. Zar treba da im mi napravimo zakon, sve sracunamo, da im kazemo za registraciju na 6 mjeseci da ne smiju da prepolove troskove na pola jer se to drzavi ne isplati nego da udare 75% od toga sto bi platili za 12 mjeseci... i onda fino postavimo da potpisu i gotovo....
Mi smo tu da strajkujemo i trazimo nasa prava. Ako tako gledas na stvari onda najbolje da nista ne trazimo nego da se pokrijemo po usima i cutimo. Ne daj boze da ostetimo drzavu za koji dinar. I nas ne zanima koliko ce to drzavu ostetit i gdje ce oni to nadomjestit... Neka oni razmisljaju o tome. I ovako im to super ide od ruke (cough KAP cough).

E, ja mislim da smo dotakli suštinu zbog koje sam ja, nažalost, skeptik po pitanju svega ovoga. A to je činjenica da je ogromna većina nas dobra na priču, ali se vrlo brzo pokoleba kad treba mrdnuti g_zicom da se nešto konkretno uradi, a kamoli ako još treba i podnijeti neku ličnu žrtvu zarad opšteg dobra kao što je pomenuti bojkot vožnje i registracije. Ipak, nadam se da će na kraju biti drugačije...cavlovic wrote: Pitanje je ima li kriticne mase za tako nesto? Ko je ovdje spreman da se bori time sto nece voziti svoj motocikl neko vrijeme? Ja jesam, ako je to potrebno.

Direktore/predsjednice- trebam savjetFreeman wrote:Svake godine se postavi pitanje smanjenja cijene registracije, o tome se prica 20-30 dana, a onda se zaboravi na to, vjerovatno jer su u medjuvremenu svi registrovali motore.
Mislim da bi neko iz Moto asocijacije (ili kako se vec zove) trebao da da zvanicni stav i sta se onodnosno da li se uopste nesto uradilo po pitanju registracije.
Prosle godine je bilo price da se nesto radi u vezi ovoga, da se ceka registracija asocijacije, pa posle toga ne znam ni ja sta, ali izgleda da nije uradjeno nista osim sto se pricalo.
Direktore/predsjednice - uzmite rijec.