Motor je lijep, nema sta, ali to i nije bas ono sto ja zelim.
Gledah "faired" verziju FZ6... mnooogo ljepsa.
Pomoc - Enduro za pocetnika
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
-
ZoranM
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki V-Strom 650
Re: Pomoc - Enduro za pocetnika
Ako sam dobro shvatio i supruga je zainteresovana za voznju..A vrlo brzo se obidje Crna Gora pa onda pocne planiranje odlaska negdje dalje.. i tako to ide..Vecina nas se vrtjela oko Skadarskog jezera i do Trebinja a gdje smo sad sa planovima..Zelje da i ne pominjem..
Neki moj kriterijum pri izboru je onako putni..
Osnov udobnosti je sjediste iliti sic..ako on nije udoban onda voznja vrlo brzo dobije neku drugu dimenziju..sem ako vozac nema sado-mazo sklonosti..Lijepo je i da motor ima malo pristojne amortizacije..
Nije lose da je i malo veci (dimenziono) jer visoki i krupni ljudi cesto na malom motoru izgledaju " kao curan na motku "..
Fino je da bude i malo vjetrozastite , ako uz to vozac ima udobnu i TIHU kacigu eto uslova za lijepo putovanje..
E to su Nijemci sve lijepo uklopili u onaj BMW..Ali eto malko je skup..malko..
Uz ovo ide jos puno okolnosti...npr - nije lose da je motor nov..
Pa ti vidji..Mali nisi , dijete nisi , cetiri godine ti nije..vidji sam..

Neki moj kriterijum pri izboru je onako putni..
Osnov udobnosti je sjediste iliti sic..ako on nije udoban onda voznja vrlo brzo dobije neku drugu dimenziju..sem ako vozac nema sado-mazo sklonosti..Lijepo je i da motor ima malo pristojne amortizacije..
Nije lose da je i malo veci (dimenziono) jer visoki i krupni ljudi cesto na malom motoru izgledaju " kao curan na motku "..
Fino je da bude i malo vjetrozastite , ako uz to vozac ima udobnu i TIHU kacigu eto uslova za lijepo putovanje..
E to su Nijemci sve lijepo uklopili u onaj BMW..Ali eto malko je skup..malko..
Uz ovo ide jos puno okolnosti...npr - nije lose da je motor nov..
Pa ti vidji..Mali nisi , dijete nisi , cetiri godine ti nije..vidji sam..
Putovati je dva put zivjeti...
- Hogar
- Test vozač kaskader

Zapravo, otprilike sam skontao sta bi ja... cekam da vidim oce li mi produziti ugovor za 2010., pa da podjem do onih njihovih zastupnika i uzmem to fino novo i sa ABS-om. A ako ne produze.... pa, trazicu novi posao umjesto motora 
- Roki
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R 80 GS sa prikolicom
Obrni, okreni meni se cini da svi putevi vode ka BMW-u
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
- Hogar
- Test vozač kaskader

Davno je receno ---- boys will be boys. Ne mogu da mi uzmu snove, bar to ne.Space Director wrote:Skromno od tebe Hogare, nema sta!
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
A i boli te dupe, ako ne kupis motor, imas dzipa!!! 
I kad stojim tesko me pratiti...
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Davno je rečeno i ovo: "The difference between men and boys is the price of their toys."Hogar wrote:Davno je receno ---- boys will be boys.
- Hogar
- Test vozač kaskader

Tu nisam znao, a dobra je!vuk wrote:Davno je rečeno i ovo: "The difference between men and boys is the price of their toys."
- Slowhand
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda CB1000 Big1
Hogare,
Još jedan prijateljski savjet. Elem, vidim da razmatraš kupovinu nekog bmw-a novog ili tako nešto. To je fenomenalna stvar, na kraju obrni okreni, to su fenomenalni motori, sjećam se jednog citata na advrider-u - "Zavisnost na BMW motore počinje veoma rano, vožnjom svih motora koji nisu marke BMW". Volio bih definitivno nekog gs-a da kupim kad tad.
E sad, ima i jedna druga strana te medalje. Jako mnogo volim motore, volio bih da tu imam neke extremne motore (kao gs), ali jako volim putovanja, ne znam mogu li reći više nego motore, ali spoj motora i putovanja je fenomenalan.
Ovi BMW-i su poprilično skupi, vidim da ideš na novi motor, to ti je oko 15 hiljada minimum. Dosta savjeta sam čuo da ne kupujem nešto previše skupo sada, a da više potrošim na putovanja, što je možda i vrijedniji cilj.
Sa 1,500 eura možeš da odeš na putovanje od 15 dana (ili 20 ako si štedljiviji) po evropi, ili možda ka istoku da se zaputiš, što je fenomenalna stvar. Za jednu godinu da odradiš možda i 2 takva putovanja, ako ti posao/porodica/obaveze to dozvoljavaju, to je mnogo bolja upotreba za ta sredstva. Onda je bolje kupiti neki Vstrom za 7,000 nego 10,000+ dati za nešto drugo i voziti se PG-HN sa eksukrzijama maksimum do Trebinja itd....
Uglavnom, moja filozofija, i savjet tebi, je da nešto jeftinije, pristupačnije sada uzmeš, a da se za putovanja isprsiš, biće mnogo bolje. Osim ako ti nije svejedno i možeš da finansiraš i jedno i drugo. Ako moraš da se zadužuješ, ljepše je da to bude za neke fine ture.
Vozimo se u ovoj godini, pozdrav drugar
Još jedan prijateljski savjet. Elem, vidim da razmatraš kupovinu nekog bmw-a novog ili tako nešto. To je fenomenalna stvar, na kraju obrni okreni, to su fenomenalni motori, sjećam se jednog citata na advrider-u - "Zavisnost na BMW motore počinje veoma rano, vožnjom svih motora koji nisu marke BMW". Volio bih definitivno nekog gs-a da kupim kad tad.
E sad, ima i jedna druga strana te medalje. Jako mnogo volim motore, volio bih da tu imam neke extremne motore (kao gs), ali jako volim putovanja, ne znam mogu li reći više nego motore, ali spoj motora i putovanja je fenomenalan.
Ovi BMW-i su poprilično skupi, vidim da ideš na novi motor, to ti je oko 15 hiljada minimum. Dosta savjeta sam čuo da ne kupujem nešto previše skupo sada, a da više potrošim na putovanja, što je možda i vrijedniji cilj.
Sa 1,500 eura možeš da odeš na putovanje od 15 dana (ili 20 ako si štedljiviji) po evropi, ili možda ka istoku da se zaputiš, što je fenomenalna stvar. Za jednu godinu da odradiš možda i 2 takva putovanja, ako ti posao/porodica/obaveze to dozvoljavaju, to je mnogo bolja upotreba za ta sredstva. Onda je bolje kupiti neki Vstrom za 7,000 nego 10,000+ dati za nešto drugo i voziti se PG-HN sa eksukrzijama maksimum do Trebinja itd....
Uglavnom, moja filozofija, i savjet tebi, je da nešto jeftinije, pristupačnije sada uzmeš, a da se za putovanja isprsiš, biće mnogo bolje. Osim ako ti nije svejedno i možeš da finansiraš i jedno i drugo. Ako moraš da se zadužuješ, ljepše je da to bude za neke fine ture.
Vozimo se u ovoj godini, pozdrav drugar
A gdje ide ovaj put.......