-
Nastavak i kraj uskoro , ostala nam je samo jos jedna , ali vazna destinacija . Pogodit cete o cemu se radi po ovoj slici , ne zaboravite , sledeci dan je bila suncana nedelja u mesecu maju
-
-
-
Pozdrav svima , kritike na broj slika ne primam , obratite se mojoj boljoj polovini …
Sjajno, ostadoh nocas uz vase slike. Malo mi je i zao sto ne zavrsiste, a slika nikad dosta...
Bio sam u Spaniji i probao paelje i paste, ali sve iz mora im je fantasticno. Jos uz vino kuce...
U Francuskoj sam jeo najbolju picu, a u Turskoj nemam pojma sto sam jeo, ali je bilo tako ukusno...
U Grckoj su mi najbolji bili kolaci, a u Bugarskoj suvomesnati proizvodi i razne iznutrice...
Italiju ne treba ni spominjati sto se tice hrane...
A i ove kobasice sa vasih slika izgledaju odlicno...
Gasho wrote:Sjajno, ostadoh nocas uz vase slike. Malo mi je i zao sto ne zavrsiste, a slika nikad dosta...
Bio sam u Spaniji i probao paelje i paste, ali sve iz mora im je fantasticno. Jos uz vino kuce...
U Francuskoj sam jeo najbolju picu, a u Turskoj nemam pojma sto sam jeo, ali je bilo tako ukusno...
U Grckoj su mi najbolji bili kolaci, a u Bugarskoj suvomesnati proizvodi i razne iznutrice...
Italiju ne treba ni spominjati sto se tice hrane...
A i ove kobasice sa vasih slika izgledaju odlicno...
Nema vise puno slika , samo Moto GP , probam da uradim neki klip , uskoro ...
Lako je tebi , ja sam probirljiv , nista od toga ne jedem ....
Cicvaru nemaju , kacamak nemaju , sta da ti kazem
Ja i kad sam , ko klinac dolazio u Crnu Goru , skoro sam svaki dan jeo krtolu , da ne ostanem gladan , a bogumi , kazu banjska krtola je najbolja , mozda zato ...
-
Evo da zavrsim ovu pricu , pa da vas vise ne gnjavim
-
Ostao sam vam duzan klipove , napominjem , ovo je amaterski , ton ne valja , ali eto da podelim sa vama
Francuska 2009
-
-
-
i ovogodisnje putovanje ..
-
-
-
i druga polovina
-
-
-
A mi idemo pravac Le Mans Moto GP , da vidim Valentina Rossija !!
-
Cim smo poceli da se priblizavamo Le Mansu , parkinzi na autoputu su imali odvojena mesta za motore
-
-
-
-
a cak su i vozaci kamiona pokazali sta bi vise voleli da voze , da ne rade taj dan
-
-
-
Bio sam , nekad davno na Grobniku , ali sam ocigledno zaboravio koji je to spektakl , a siguran sam da nisam imao tako dobro mesto sa kojeg mogu sve da posmatram kao ovde ..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Evo slike u ‘’niskom letu’’ dok je Valentino jos vodio
-
-
-
i najmladi Moto GP fanovi ..
-
-
Evo i nekoliko klipova kako smo mi videli trku
-
-
-
-
Sta me je totalno obradovalo taj dan je , pored masa motora koji su se tu nasli , da je Francuska odlucila da taj dan motori voze besplatno !!!
-
-
-
-
-
-
-
I na prilazu Le Mansu , a i u odlasku , sve do Rouen-a nismo platili ni dinar ( a trebalo je sigurno 20 eura !! )
Skidam kapu !!
-
-
-
Koliko je bilo taj dan motora na trci , shvatio sam tek kad sam morao da cekam skoro sat vremena za gorivo , slike su dokaz ...
-
-
-
-
-
Dok smo cekali na trajekt , sledeceg dana , upoznao sam i dvojicu bajkera , malo starijih od mene , koji su vozili ova dva predivna Vincenta
Crveni je u sustini isti kao Vincent Black Shadow , samo sto nije obojen u crno ..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
A zadnjeg dana , i na trajektu moja zena je uslikala seriju fotografija , neznam dali da vidi ako mi stoji 7 dana nebrijanja ili nesto drugo ??
-
-
-
-
-
Evo ga i mapa sa ovogodisnjim putem
-
-
-
Dogodine ?
Lyon , Francuske Alpe , kanjon reke Verdun , ruta Napoleon ... ako da Bog , pa se nadam bice dodavanja u ovoj temi
Pozdrav svima , nadam se da vam se svida ovaj putopis , a ako nekome pomogne u odluci gde u Francuskoj , bice mi posebno zadovoljstvo .
Inace , SVI komplimenti na fotografiju , zaboravih da kazem idu mojoj zeni , podelili smo uloge , ja vozim , ona slika , kako to ona kaze , ona ima bolje oko za detalj ...
Pozdrav svima , Simo
-
-
Last edited by velimlje on 10 Jun 2010 11:47, edited 2 times in total.
Druze Simo ne znam kakvo ti imas oko za detalj, ali ja mogu da ti kazem da gospodja ima odlicno Slike su super, super predjeli, odlicne ture. Jug Francuske je na listi
Now be truthful, MotoGP, worth of money or not. That is something I would like to check out one day, but sometimes I have a feeling that would be waste of money
Cheers mate
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house): So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
Realno , vise ces trke da vidis gledajuci kuci iz fotelja , ali
Rekao sam sebi da hocu da vidim citav taj spektakl , bar jednom , dok jos vozi Rossi .
Proveravao sam cene karata za Veliku Nagradu Engleske , Francuske i Holandije , plus period godine , i izpao je Le Mans ubedljivo najjeftiniji , a koliko sam iztrazivao jedino Le Mans ima taj grandstand-tribunu na kojoj smo bili mi , gde mozes da udes sa najjeftinijom kartom , a da si na ciljnoj ravnici , vidis i pitove . Inace karte su bile nekih 55 eura po glavi , koliko se secam .
Plus , Formula 1 i Moto GP ne mozes na TV-u da dozivis
buku
sam ambijent , navijaci etc
i najvaznije , brzinu . Mi svi gledamo na TV , i shvatamo da je to brzo , ali kad prozuje 125-ce prvi put , shvatis , bez ikakve sumnje , da se radi o LUDACIMA
Skidam kapu , dok sam ziv , i onome koji zaostaje citav krug ... ili dva
A da si mladi , ko sto ja nisam , pa da kempiras dan dva tamo , to tek mora da je doziljaj .... samo ako se za to odlucis , probaj da se naspavas predhodnih dana , jer tamo nema spavanja