Upoznavanje Francuske u nastavcima

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
velimlje
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Re: Upoznavanje Francuske u nastavcima

Post by velimlje »

-
Nastavak i kraj uskoro , ostala nam je samo jos jedna , ali vazna destinacija . Pogodit cete o cemu se radi po ovoj slici , ne zaboravite , sledeci dan je bila suncana nedelja u mesecu maju ;)
-
Image
-
-
Pozdrav svima , kritike na broj slika ne primam , obratite se mojoj boljoj polovini … ;)
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Post by Gasho »

Sjajno, ostadoh nocas uz vase slike. Malo mi je i zao sto ne zavrsiste, a slika nikad dosta...

Bio sam u Spaniji i probao paelje i paste, ali sve iz mora im je fantasticno. Jos uz vino kuce...
U Francuskoj sam jeo najbolju picu, a u Turskoj nemam pojma sto sam jeo, ali je bilo tako ukusno... :mrgreen:
U Grckoj su mi najbolji bili kolaci, a u Bugarskoj suvomesnati proizvodi i razne iznutrice...
Italiju ne treba ni spominjati sto se tice hrane...
A i ove kobasice sa vasih slika izgledaju odlicno...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
velimlje
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by velimlje »

Gasho wrote:Sjajno, ostadoh nocas uz vase slike. Malo mi je i zao sto ne zavrsiste, a slika nikad dosta...

Bio sam u Spaniji i probao paelje i paste, ali sve iz mora im je fantasticno. Jos uz vino kuce...
U Francuskoj sam jeo najbolju picu, a u Turskoj nemam pojma sto sam jeo, ali je bilo tako ukusno... :mrgreen:
U Grckoj su mi najbolji bili kolaci, a u Bugarskoj suvomesnati proizvodi i razne iznutrice...
Italiju ne treba ni spominjati sto se tice hrane...
A i ove kobasice sa vasih slika izgledaju odlicno...
Nema vise puno slika , samo Moto GP , probam da uradim neki klip , uskoro ...

Lako je tebi , ja sam probirljiv , nista od toga ne jedem ....

Cicvaru nemaju , kacamak nemaju , sta da ti kazem

Ja i kad sam , ko klinac dolazio u Crnu Goru , skoro sam svaki dan jeo krtolu , da ne ostanem gladan , a bogumi , kazu banjska krtola je najbolja , mozda zato ...

Pozdrav
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Koliko gurmana na jednom mjestu :D bogami sam i ja!!!

Super slike,super putopis,tura,predjeli,motor....sve!

Svaka cast,mnogo mi se svidja!!!
Bandit
NLB Moderator
Vozim: Po malo

Post by Bandit »

Sjajno!!!
14:23
velimlje
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by velimlje »

-
Evo da zavrsim ovu pricu , pa da vas vise ne gnjavim
-
Ostao sam vam duzan klipove , napominjem , ovo je amaterski , ton ne valja , ali eto da podelim sa vama
Francuska 2009
-

-
-
i ovogodisnje putovanje ..
-

-
-
i druga polovina
-

-
-
A mi idemo pravac Le Mans Moto GP , da vidim Valentina Rossija !!
-
Cim smo poceli da se priblizavamo Le Mansu , parkinzi na autoputu su imali odvojena mesta za motore
-
Image
-
Image
-
-
a cak su i vozaci kamiona pokazali sta bi vise voleli da voze , da ne rade taj dan
-
Image
-
-
Bio sam , nekad davno na Grobniku , ali sam ocigledno zaboravio koji je to spektakl , a siguran sam da nisam imao tako dobro mesto sa kojeg mogu sve da posmatram kao ovde ..
-
Image
-
Image
-
Image
-
Image
-
Image
-
Image
-
Image
-
Image
-
Image
-
Image
-
Image
-
Image
-
-
Evo slike u ‘’niskom letu’’ dok je Valentino jos vodio
-
Image
-
-
i najmladi Moto GP fanovi ..
-
Image
-
Evo i nekoliko klipova kako smo mi videli trku
-
-

-
-
Sta me je totalno obradovalo taj dan je , pored masa motora koji su se tu nasli , da je Francuska odlucila da taj dan motori voze besplatno !!!
-
Image
-
Image
-
Image
-
Image
-
Image
-
-
I na prilazu Le Mansu , a i u odlasku , sve do Rouen-a nismo platili ni dinar ( a trebalo je sigurno 20 eura !! )
Skidam kapu !!
-

-
-
Koliko je bilo taj dan motora na trci , shvatio sam tek kad sam morao da cekam skoro sat vremena za gorivo , slike su dokaz ...
-
Image
-
Image
-
Image
-
-
Dok smo cekali na trajekt , sledeceg dana , upoznao sam i dvojicu bajkera , malo starijih od mene , koji su vozili ova dva predivna Vincenta
Crveni je u sustini isti kao Vincent Black Shadow , samo sto nije obojen u crno ..
-
Image
-
Image
-
Image
-
Image
-
Image
-
Image
-
Image
-
Image
-
-
A zadnjeg dana , i na trajektu moja zena je uslikala seriju fotografija , neznam dali da vidi ako mi stoji 7 dana nebrijanja ili nesto drugo ??
-
Image
-
Image
-
Image
-
-
Evo ga i mapa sa ovogodisnjim putem
-
Image
-
-
Dogodine ?
Lyon , Francuske Alpe , kanjon reke Verdun , ruta Napoleon ... ako da Bog , pa se nadam bice dodavanja u ovoj temi
Pozdrav svima , nadam se da vam se svida ovaj putopis , a ako nekome pomogne u odluci gde u Francuskoj , bice mi posebno zadovoljstvo .

Inace , SVI komplimenti na fotografiju , zaboravih da kazem idu mojoj zeni , podelili smo uloge , ja vozim , ona slika , kako to ona kaze , ona ima bolje oko za detalj ...
Pozdrav svima , Simo
-
-
Last edited by velimlje on 10 Jun 2010 11:47, edited 2 times in total.
jagerbd
NLB Moderator
Vozim: Speed triple 1050 - 2005
Vespa PX 200 - 1987

Post by jagerbd »

ufffffffffffffffffffffffffffffffff
Speed triple 1050 2005
Vespa PX 200 1987
djodja
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: BMW R1200GS 13

Post by djodja »

Druze Simo ne znam kakvo ti imas oko za detalj, ali ja mogu da ti kazem da gospodja ima odlicno :) Slike su super, super predjeli, odlicne ture. Jug Francuske je na listi :)

Now be truthful, MotoGP, worth of money or not. That is something I would like to check out one day, but sometimes I have a feeling that would be waste of money

Cheers mate :)
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
Gasho
NLB Moderator
Vozim: Biciklo...

Post by Gasho »

Sjajno Simo, svaka cast oboma...
http://www.ramboamadeus.com" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.thebooksofknjige.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Ko pjeva zlo, ne misli...
velimlje
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by velimlje »

Djodja , pitas za Moto GP

Realno , vise ces trke da vidis gledajuci kuci iz fotelja , ali

Rekao sam sebi da hocu da vidim citav taj spektakl , bar jednom , dok jos vozi Rossi .
Proveravao sam cene karata za Veliku Nagradu Engleske , Francuske i Holandije , plus period godine , i izpao je Le Mans ubedljivo najjeftiniji , a koliko sam iztrazivao jedino Le Mans ima taj grandstand-tribunu na kojoj smo bili mi , gde mozes da udes sa najjeftinijom kartom , a da si na ciljnoj ravnici , vidis i pitove . Inace karte su bile nekih 55 eura po glavi , koliko se secam .

Plus , Formula 1 i Moto GP ne mozes na TV-u da dozivis

buku
sam ambijent , navijaci etc
i najvaznije , brzinu . Mi svi gledamo na TV , i shvatamo da je to brzo , ali kad prozuje 125-ce prvi put , shvatis , bez ikakve sumnje , da se radi o LUDACIMA

Skidam kapu , dok sam ziv , i onome koji zaostaje citav krug ... ili dva :clap: :clap: :clap:

A da si mladi , ko sto ja nisam , pa da kempiras dan dva tamo , to tek mora da je doziljaj .... samo ako se za to odlucis , probaj da se naspavas predhodnih dana , jer tamo nema spavanja :D
Post Reply