Zabrana prolaza motorom kroz centar-grad!!!

Uslovi na putu, Vasa iskustva i savjeti za lakse prezivljavanje na 2 tocka...
Locked
Laki 086
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Vozio sam nekad, sad idem pjeski...........

Re: Zabrana prolaza motorom kroz centar!!!

Post by Laki 086 »

Ovo vise nije ni Balkan, ovo je samo C.Gora :snooty:

Ovakvu budalastinu nisam vidio nidje u Evropi. Umjesto da smanjenjem registracija i pravljenjem parkinga za motore i scutere motivisu ljude da kupuju iste, jer prave manju guzvu, manje zagadjuju okolinu oni gledaju samo kako da sto gluplju i idiotskiju stvar izmisle.

Ja predlazem da ovoga sto je ovo smislio o nasem trosku povedemo kod dr."Ćevapa" u Dobrotu. Ni malo se ne salim kad ovo kazem. Cojek definitivno ima problem sa glavom!!!!!!!!!
Dusan Radovic:
" Pre nego što ostarite, potrošite mladost. Mnoge starosti imaju velike zalihe neostvarenih mladalačkih želja. "
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

Stvarno ne mozemo?
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

J dopise!
Ja bi da upalimo motore i blokiramo saobracaj ispred nekog znaka, tipa zabranjeno nam je dalje, a mi postujemo propise.
Hold your horses, man
Freeride
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Re: Zabrana prolaza motorom kroz centar-grad!!!

Post by wulfy »

Moze li neko na google earth ili nekako da označi te ulice u kojima je zabranjen saobraćaj, mislim, čitam i ne verujem ...
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

sLowRider wrote:J dopise!
Ja bi da upalimo motore i blokiramo saobracaj ispred nekog znaka, tipa zabranjeno nam je dalje, a mi postujemo propise.
Image
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Mislim da treba sto prije da se reaguje putem dopisa i slicno.Ako ne upali,kao sto nece,jer oni sve na ignor stave,onda protest.Moramo u sto vecem broju izaci na ulice i blokirati ih,ukoliko to bude potrebno!!!

Sve je veci broj ulica u kojima se postavlja znak zabrane da ja generalno dovodim u pitanje posjedovanje motora u Pg!
Ajde centar,ali bulevari,itd.Mnogo jada!!!
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R

Post by VeDzA »

A precerano...ostade nam oko kuce da vozimo :shock: Hogare,odlican je tekst i sve mora bit propraceno sa medijima,jer bez toga mrka kapa.Sto se tice protesta,racunajte na mene,ali i tu nas mora bit massssssuuu :D Ako i to ne upali...ne znam... :(
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Ajde da ne trčimo pred rudu . Nadležni za postavljamje kako horizontalne tako i vertikalne signalizacije u gradu je preduzeće Putevi , zvao sam ih i dobio odgovor da su oni samo izvršioci a nalagoidavac je Sekreterijat za komunalne poslove i saobracaj odnosno Komunalna policija . Dakle drugari to su adrese na koje treba uputiti žalbe i vidjeti kako i štooo
+1389+
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Post by Hogar »

wulfy wrote:Moze li neko na google earth ili nekako da označi te ulice u kojima je zabranjen saobraćaj, mislim, čitam i ne verujem ...
Ugrubo, bar koliko sam ja uspio da snimim, ovo je dio zabranjen za saobracaj motocikala:
Image

Ovo isprekidano je da se vidi sta pise ispod toga.
E sad, moze da bude samo vise od toga, manje nikako....

I da, znak koji je postavljen je upravo ovaj:
Image

Tako da je to Madza dobro definisao, svemu preko 50ccm (tj. osim biciklima sa motorom) je zabranjen saobracaj.
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Post by Hogar »

NikGold wrote:Ajde da ne trčimo pred rudu . Nadležni za postavljamje kako horizontalne tako i vertikalne signalizacije u gradu je preduzeće Putevi , zvao sam ih i dobio odgovor da su oni samo izvršioci a nalagoidavac je Sekreterijat za komunalne poslove i saobracaj odnosno Komunalna policija . Dakle drugari to su adrese na koje treba uputiti žalbe i vidjeti kako i štooo
Bravo NikGold, prvi korak gotov. Sad treba samo malo promjeniti tekst i dostaviti ga Sekretarijatu. Istovremeno, proslijediti kopiju dopisa medijima, uz propratni tekst, da ce, i pored nepravednog progona kome su izlozeni, motociklisti u velikom broj odazvati humanoj akciji dob. davanja krvi i pozvati medije da nam se pridruze u njoj.... A za pocetnu tacku supa bi izabrao recimo redakciju Vijesti ili Pobjede jer su oni najblizi bolnici, da povecamo 'vidljivost' dogadjaja. Predlozio bi da krenemo ispred Sekretarijata, al oni subotom ne rade, pa ce im pucati ona stvar sto smo se u subotu okupili tamo.
Locked