majice no limit
- SuperMoto_Fan
- Grijač guma

- Vozim: Honda NX650-Dominator
Re: majce no limit
Aj dako se glasne neko iz vlade, da nam da zeleno svijetlo, pa da stampamo to... 
- nanica
- Grijač guma

- Vozim: tomos twister
Danas sam razgovarala sa ovom zenom iz dress press-a, majce ce kostati po 5.10eura...
Tattoo, sto se tice veza na majcama, ona je rekla da joj je to ogroman problem da izvede jer je vec neko pitao za to, to mi je danas rekla...
Tattoo, sto se tice veza na majcama, ona je rekla da joj je to ogroman problem da izvede jer je vec neko pitao za to, to mi je danas rekla...
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Red bi bio da i ja uzmem jednu XL. Samo reci kome i kad pare 
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
Sasa, ako budes hteo nesto da vezes, javi mi...
- P@ka
- Grijač guma

- Vozim: Yamaha FZ6 Fazer
Kad se onda naručuju majce, kome dati pare? Možda bi bilo odbro prije samog naručivanja da se napravi spisak da se neko ne zaboravi 
- nanica
- Grijač guma

Pare cemo pokupiti kad narucim majce
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
ovaj jedan je van zemlje eo 10tak dana već pa srećom nisam ni na forume da počinem malo od svih vas 
uglavnom, što se mene tiče imate odobrenje preko Nanice da radite majice taman one što smo radili prije 2 godine, taman da se ne bakćem oko toga, ali stvar ostaje u ruke Božovića i to mi milo! Niko ne uzima pare bolje od nas!
uglavnom, njoj se obratite za sve i rokajte junaci
uglavnom, što se mene tiče imate odobrenje preko Nanice da radite majice taman one što smo radili prije 2 godine, taman da se ne bakćem oko toga, ali stvar ostaje u ruke Božovića i to mi milo! Niko ne uzima pare bolje od nas!
- nanica
- Grijač guma

Ipak su to Bozoviciice wrote:ovaj jedan je van zemlje eo 10tak dana već pa srećom nisam ni na forume da počinem malo od svih vas
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Zna li se kad ce i ko kupit pare za ove majce, ili da cekamo da se prijave svi sa foruma?
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- nanica
- Grijač guma

Pare cu skupljati ja jer ja i narucujem majce... posto ce se raditi one sa plavom slikom naprijed onda moram pitati za cijenu sjutra pa cu napisati da znate... kad napisem cijenu onda me mozete zvati na 067/807773 da pocnemo prikupljati pare