dodjosmo do crkve, prezadovoljan sam Versysi ipak odrzava korak, i ja sa njim.. Pogotovo sto do kraja dana nisam imao ni jednu kriticnu situaciju..
Nastavljamo prema kapetanovom jezeru...
Nema mracnoga, kad vidim jednu crnu tackicu iznad jezera, kad ko, bas sam se iznenadio ono mracni...
Ambijent nestvaran... Opustanje pravljenje plana, t.j. konstatujemo da mracni ima jos pola rezervoara i jednostavan zakljucak idemo nazad...
ovo je taj NIKON enduro wr 450...
sa zumom..
...mijenjam se sa Ivanom za motore i upoznajem se sa pravom enduro voznjom, prve pare koje budem skudzao otici ce za neku masinicu sa kranponima...
ocemo li kroz krse ili niz stranu pa preko potoka uz brdo...
opet crkava sto cu lijepa je..
odlicne slike...
stvarno svaka cast za neincidentnu voznju Versysa po ovom ne tako sjajno uredjenom putu
bilo je par mjesta dje sam brinuo ali naravno Slavko je to prolazio bez problema, mozda zato sto nije znao dje je to
salim se, stvarno prva enduro voznja polozena sa visokom ocjenom (za 5 moras da nastavis )
planina je Lukavica...ako sam dobro zapamtio..
ova slika nije mogla da bude bilja jer je vec pao mrak i slikao sam iz voznje, naime sreli smo kamion odnosno neko vozilo koje je od poznatih djelova ima jedino tockove a sve ostalo smo vidjeli prvi put...
DrMracni wrote:odlicne slike...
stvarno svaka cast za neincidentnu voznju Versysa po ovom ne tako sjajno uredjenom putu
bilo je par mjesta dje sam brinuo ali naravno Slavko je to prolazio bez problema, mozda zato sto nije znao dje je to
salim se, stvarno prva enduro voznja polozena sa visokom ocjenom (za 5 moras da nastavis )
Sa zadovoljstvom cu "raditi" za peticu... Dolazimo u PG i Janko kaze ja odoh da operem motor oces li i ti... mene kroz glavu moj Janko ja ne znam kako cu mene oprat a ne motor... Stigao me stigo umor njastrasnij..., mislim da nisam ljepse spavao odavno, poslije onakvog dana...
Sa zadovoljstvom cu "raditi" za peticu... Dolazimo u PG i Janko kaze ja odoh da operem motor oces li i ti... mene kroz glavu moj Janko ja ne znam kako cu mene oprat a ne motor... Stigao me stigo umor njastrasnij..., mislim da nisam ljepse spavao odavno, poslije onakvog dana...
e to je jedna od ljepsih stvari kod enduro voznje, osim sto se stvarno uziva u prirodi, fizicku kondiciju dovedes do limita i vidis koliko mozes... (kad pocnu da drhte ruke i noge onda je vrijeme da se ide kuci: ) )
upala misica je neminovna kao i dobar san : )
zao mi je sto ostala ekipa nije mogla, ove godine nijesmo uspjeli nikako svi da se uskladimo, sto je steta, ali dobro evo ce biti jos lijepih dana. samo je problem sto je dan stvarno kratak...
poka wrote:pa za ovaj kraj sezone to je definitivno lose za voznju. jer rano ujutro imas rosu, slanu itd. a onda mrkne u 4. nema se kad ni iskulirat da valja.
Malo brze se vozi i eto
DrMracni...nikom nije zao kao meni
Bravo ljudi jos jednom!