dodjem ja, dodje slavko, dodje vedza

dodjose posle i ostali, ali ih nisam uspio slikat od odlazaka za zaboravljena dokumenta itd. jedna pouka: glupo izgledas ako stalno dolazis u dogovoreno vrijeme
onda svi krenusmo dalje! bilo je vec pisanja o medjunarodnoj, punomocju, zelenm kartonima itd. potrebno je :pasos (al da ga uzmes kad kreces od kuce), saobracajna i zeleni karton. naravno obavezan je i osjeh i vaspiatno ponasanje, i onda problema nema!!!

ovako prepoznas da nisi promasio zemlju:

i etoga! idealno mjesto da se cigar zapali

odavde dalje nismo slikali bas. ili makar ja nisam, pa ako ko ima (a znam da ima) neka postavi jos koju sliku.
islo se sve dalje i dalje. u nepoznato. i sve se vise i vise ocekivalo da putevi budu bolje. da rode lubenice i sve drugo. ali ....
ulazimo u skadar. ulaz u sami grad odlican!

nisu pucale gume (izgleda neumijemo to da uradimo) ali tu je bilo sve so treba!

i udjosmo mi u grad. bjese docek i sve po propisu. ali je snimanje bilo zabranjeno zbog visokih zvanica! odma posle doceka nadjemo ovo mjesto

neki su mislili da je to centar grada (ja) ali nije! ovamo je

onda opet nismo slikali. ali zaa mi je sto nismo bili u stari grad, al eto razloga da se opet ode! odavde smo isli na sukobin. plan je bio da se pojede corba na adu. i eto nas!

biste li me vjerovali da se corba i sjednik nije ima kad slikat! progutasmo corbe sasusmo u sebe po casu vina ili ko sto. i hop! eto nas izvise petrovca!

stojimo tu i pusimo cigar ja i vedza (slavko nam ode, nemoze ga cojek stic! jos ako slabije vozi ka ja!!) kad odozdo 3 viteza melju asfalt pred sobom! ko je to sto je to!

kad oni!! nebismo ih primili na nase stajaliste, ali imali su cigare! a mi ne!!!

i to je bilo i razlog i povod ovoga druzenja! dalje nismo ni pricali pa slika nema!
ne znam jesam li vam ovo opisa kako valja i trebuje, ali toliko koliko umjedoh! zivjeli