E-Cigarette---kutak za pusace,bivse,buduce:)

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
goku
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda PC35

Re: E-Cigarette---kutak za pusace,bivse,buduce:)

Post by goku »

Endurio wrote:
Bandit wrote:Ja se ne slazem sa EnduriJom jer duvana ka LJESANSKOGA nema u ove 4 nahije...
Eh moj dobri prepodobni Banditen, nema više dobročinluka, nit' nahija, nit crnog čeljadeta poštena, no je naka mafija sve došla u selo, prave vikendice ka vile, rođak im Đukaneze Mile..
DObih ja elan prije po godine, za lješanski duvan i posle duboke pretrage nađem jedan jedini što bijaše onje. KUpio sam ga samo zbog toga što je lješanski inače ne bi, jer mu bi ukus ka' da glockaš divlju krtolu iz zemlje, što se meni ne sviđe.

Ajmo ja i ti da vratimo duvan u nahije, no ti si nepušač pa onda ne'moš..
Kako nema neki smajli da se doda na kraj rečenice, što dimi cigar duvana :geek:
Image
goku
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda PC35

Re: E-Cigarette---kutak za pusace,bivse,buduce:)

Post by goku »

VeDzA wrote:
Endurio wrote:
Bandit wrote:Ja se ne slazem sa EnduriJom jer duvana ka LJESANSKOGA nema u ove 4 nahije...
Eh moj dobri prepodobni Banditen, nema više dobročinluka, nit' nahija, nit crnog čeljadeta poštena, no je naka mafija sve došla u selo, prave vikendice ka vile, rođak im Đukaneze Mile..
DObih ja elan prije po godine, za lješanski duvan i posle duboke pretrage nađem jedan jedini što bijaše onje. KUpio sam ga samo zbog toga što je lješanski inače ne bi, jer mu bi ukus ka' da glockaš divlju krtolu iz zemlje, što se meni ne sviđe.

Ajmo ja i ti da vratimo duvan u nahije, no ti si nepušač pa onda ne'moš..
Kako nema neki smajli da se doda na kraj rečenice, što dimi cigar duvana :geek:

:obscene-smokingjoint:

No kako nema neki smajli,da se prekrsti :D :D :D
Image
Post Reply