onda je najbolje da kupi jedan koji najviše može iskoristiti za puteve/vožnju kakvu želi.
Ja sam trenutno na motoru koji je idealan za početničke korake. Pošto volim planine i gore,
kad prevaziđem početnički stadijum tj. "prohodam", idemo dalje

uh, i tata bi sinesLowRider wrote:Jeste, mislim na zutog od 650 kubika.

sLowRider wrote:Zasto dva motora? To jedino ako volis da divljas po putu i po livada i gora. Svaki ekstremizam dovodi do ekstremnog praznjenja novcanika, osim ako nemas redbull na ledja - mislim na lomove ekstremiteta, glave, kao i same masine. Za neku finu voznju, sa umjerenim dodavanjem gasa, uz uzivanje u prirodi i ne tolkom ugrozavanju bukom stanista kroz koje prolazis, dovoljan je dobar enduro motor sa namjenskim gumama. Jeste, mislim na zutog od 650 kubika.

poka wrote:sLowRider wrote:Zasto dva motora? To jedino ako volis da divljas po putu i po livada i gora. Svaki ekstremizam dovodi do ekstremnog praznjenja novcanika, osim ako nemas redbull na ledja - mislim na lomove ekstremiteta, glave, kao i same masine. Za neku finu voznju, sa umjerenim dodavanjem gasa, uz uzivanje u prirodi i ne tolkom ugrozavanju bukom stanista kroz koje prolazis, dovoljan je dobar enduro motor sa namjenskim gumama. Jeste, mislim na zutog od 650 kubika.zivio govornik!
šalu na stranu, slowrider je sve objasnio i napisa. moj motor nekima nije ni za asfalt ni za makadam. po njima KLE je motor koji " nema snage, neudoban, nije startan " itd. itd. .... volim da vozim i asfalt i teren jednako. i nemam želju da skačem sa motorom ni počemu, ni asfaltu ni terenu, tako da se nadam da ću imat mogućnosti da uvjek imam jedam motor na koji ću moć sa sendvičima u koferu, i šatorom tu neđe, naravno ne bez fotoaparata, poć da se lagano provozam nekom prelijepom planinom. takođe mislim da je sreća i što nemamo neku veliku masovnost ovih terenskih varijanti, jer bi i kod nas kao i kod komšija bilo zabranjeno u šumu ulazit. a i oće možda ako ikad budemo unija. a šteta bi bilo.

tebe više ne zovemo!stinger wrote:ljudi, kad cemo opet ?
poka wrote:tebe više ne zovemo!stinger wrote:ljudi, kad cemo opet ?