kako vele ovi filozofi, mjera je zakon svih zakona. e vladikin transalp je po mojoj mjeri.poka wrote:motor ti je stvarno prelijep!Vladika wrote:Mislis crni Transalp?
stvarno odličan motor!

kako vele ovi filozofi, mjera je zakon svih zakona. e vladikin transalp je po mojoj mjeri.poka wrote:motor ti je stvarno prelijep!Vladika wrote:Mislis crni Transalp?

NikGold wrote:Roki bi reka jes al je Zemski motor

kalevo82 wrote:kako vele ovi filozofi, mjera je zakon svih zakona. e vladikin transalp je po mojoj mjeri.poka wrote:motor ti je stvarno prelijep!Vladika wrote:Mislis crni Transalp?![]()
stvarno odličan motor!

a kad se ja ponovo rodim kupicu Transalpakalevo82 wrote:ma šalim se ja, po slobodi![]()
rokija cemo da prepariramo i stavimo u moto muzej
kad porastem bicu roki!

eo ga častimi, a mislio sam e neće vidjetRoki wrote:a kad se ja ponovo rodim kupicu Transalpakalevo82 wrote:ma šalim se ja, po slobodi![]()
kad porastem bicu roki!![]()
Salu na stranu, Transalp nije Zemski (ženski) motor to su Fazer i Stromnego je fantastican motor, ja bih ga okarakterisao kao vrhunski pod 2 uslova:
1. da se covjek vozi pretezno sam ( bez suvozaca )
2. da ne krene sa njim na put oko svijeta
Moze on oba uslova ispunit ali za to dvoje ima puno pogodnijih motora
P.S
Sto se prepariranja tice .... brzo ce i to vrijeme doc .... drzim ve za rijec
P.P.S.
Kalevo82 ne drzi govore no piši putopis e ćeš dobit predisključenje

kalevo82 wrote:eo ga častimi, a mislio sam e neće vidjetRoki wrote:a kad se ja ponovo rodim kupicu Transalpakalevo82 wrote:ma šalim se ja, po slobodi![]()
kad porastem bicu roki!![]()
Salu na stranu, Transalp nije Zemski (ženski) motor to su Fazer i Stromnego je fantastican motor, ja bih ga okarakterisao kao vrhunski pod 2 uslova:
1. da se covjek vozi pretezno sam ( bez suvozaca )
2. da ne krene sa njim na put oko svijeta
Moze on oba uslova ispunit ali za to dvoje ima puno pogodnijih motora
P.S
Sto se prepariranja tice .... brzo ce i to vrijeme doc .... drzim ve za rijec
P.P.S.
Kalevo82 ne drzi govore no piši putopis e ćeš dobit predisključenje![]()