Poziv za voznju: subota, 29.09.2012.

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Post Reply
Rvasanin
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki Versys 650

Re: Poziv za voznju: subota, 29.09.2012.

Post by Rvasanin »

Kolko moze taj 125 pratit, nisam siguran. Jeste da se sporije vozi, ali to je ipak bio lokalni put kojim se realno ne moze voziti brzo i to moze svako da prati. Ovo je ipak magistralni put kojim se lagano vozi 100+. Ne zelim da ti ubijam volju, ja bih volio da nas je sto vise, ali da opucas taj motor da bi nas pratio, pogotovo kad se brda dovatimo, iskreno bi mi bilo zao. Niko nece trke da vozi, ali isto tako, garantujem ti da kad se ukazu one krivine put Pluzina ili u povratku iz Savnika do Niksica, niko nece razmisljat ni o cemu drugom no kako da se sto vise primakne facom asfaltu :D Vidji sam, ovo je moje skromno misljenje.
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
cavlovic
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM 990 SM-T

Post by cavlovic »

Rvasanin wrote:Kolko moze taj 125 pratit, nisam siguran. Jeste da se sporije vozi, ali to je ipak bio lokalni put kojim se realno ne moze voziti brzo i to moze svako da prati. Ovo je ipak magistralni put kojim se lagano vozi 100+. Ne zelim da ti ubijam volju, ja bih volio da nas je sto vise, ali da opucas taj motor da bi nas pratio, pogotovo kad se brda dovatimo, iskreno bi mi bilo zao. Niko nece trke da vozi, ali isto tako, garantujem ti da kad se ukazu one krivine put Pluzina ili u povratku iz Savnika do Niksica, niko nece razmisljat ni o cemu drugom no kako da se sto vise primakne facom asfaltu :D Vidji sam, ovo je moje skromno misljenje.
Ma nece svi tako vozit', pusti coeka :) Bice djelova dje ce mi (ne sumnjam da ce biti i drugih) "malo" otezati desna ruka i malo brze izvoziti, ali vazda se moze stati i pricekati ekipa poslije 5 min :)
Rvasanin
Grijač guma
Grijač guma

Post by Rvasanin »

Vidji ovoga, ka da mu ja branim! Samo velim da mi je zao da gori coek motor. Vazda se moze stat i pricekat, to je najmanji problem, no reko da coek zna sto ga ceka. Sto se mene tice, svi neka dodju!
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
kalevo82
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Polar Glider - bicikleto

Post by kalevo82 »

Rvasanin wrote:Kolko moze taj 125 pratit, nisam siguran. Jeste da se sporije vozi, ali to je ipak bio lokalni put kojim se realno ne moze voziti brzo i to moze svako da prati. Ovo je ipak magistralni put kojim se lagano vozi 100+. Ne zelim da ti ubijam volju, ja bih volio da nas je sto vise, ali da opucas taj motor da bi nas pratio, pogotovo kad se brda dovatimo, iskreno bi mi bilo zao. Niko nece trke da vozi, ali isto tako, garantujem ti da kad se ukazu one krivine put Pluzina ili u povratku iz Savnika do Niksica, niko nece razmisljat ni o cemu drugom no kako da se sto vise primakne facom asfaltu :D Vidji sam, ovo je moje skromno misljenje.
pošteno od tebe, tj. realno stanje stvari je takvo.
eto ja sam malo jači - 250cm3, pa sam onaj dan vidio koliko sam slabiji od vas.
sa druge strane, ekipa je stvarno ok i stajali smo često da se čekamo, tako da može i 50 cm3. :D
Last edited by kalevo82 on 27 Sep 2012 11:12, edited 1 time in total.
Four wheels move the body.
Two wheels move the soul.
Vladika
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda XLV650 Transalp

Post by Vladika »

Razumijem ja sto je Rvasanin htio da kaze, kada se otvore onakve krivine a nov put, dodje covjeku da "odvrne"! Mada orion ce imati drustvo kalevo82, takodje na slabijem motoru , tako da uz pauze, koje su vrlo ceste, svako moze da prati.
cavlovic
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM 990 SM-T

Post by cavlovic »

Ma nema sto da brine sa 125ccm. Rvasanin nije popio tablete jutros pa je malo nervozan :mrgreen: :lol:
kalevo82
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Polar Glider - bicikleto

Post by kalevo82 »

cavlovic wrote:Ma nema sto da brine sa 125ccm. Rvasanin nije popio tablete jutros pa je malo nervozan :mrgreen: :lol:
dje čeljad nijesu bijesna ni kuća nije tijesna :D :D
Four wheels move the body.
Two wheels move the soul.
Rvasanin
Grijač guma
Grijač guma

Post by Rvasanin »

Balsa, bojim se da ces ovoga puta aparat nosit u svoj kofer, u mom sigurno nece biti mjesta, vec sad znam. Debilce! :D
Rvasanin
Grijač guma
Grijač guma

Post by Rvasanin »

Vode li se kakve zene ovoga puta, Ana je posljednji put bila sama? :D
Vladika
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda XLV650 Transalp

Post by Vladika »

Rvasanin wrote:Vode li se kakve zene ovoga puta, Ana je posljednji put bila sama? :D
Sofke i Jana cekaju u dzbunju! :D
Post Reply