dexbudva wrote:E jebo ga ti vala ti ubrusi nisu skupi danas
Ti Dejane pricas svasta jes' normalan da se upotrijebi tamo neki obican ubrus znas da on koristi one posebne moto ubruse, tako da neki obicnjak ne dolazi u obzir...
Hahaha,rugala se ona jedna ptica onoj drugoj ptici!!
Jel tako Mr.Schuberth,Rev'it,Vanucci potkapa ?
@DrMracni: Na raspolaganju smo,ali smo mi sitna boranija,zna se ko je ovde expert za otoke i ko vodi "na špic"!!
Sto se ja osjetih prozvanim ...
DrMracni, reko' ja njemu vidi onaj makadam sto vodi do mora ocemo da se spustimo...? A Borko kaze " a jel' bas moramo.. ?
Upravo tako je bilo,Slavko pita: Hoćemo li dole do plaže? A do plaže ima dooobra nizbrdica koja je naravno neasfaltirana tj,sve makadam. Moj odgovor je bio: A jel baš moramo? Jer ako ne mora ja ne bi!
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
Polako ljudi,imajte obzira da sam ja novi enduro vozač,još "mirišem" na novo
Moje prethodno iskustvo sa šoderom je bilo kratko,ono jednom kad sam izletio iz zavoja na proširenje,tako da morate razumjeti moju nevjericu i početno odbijanje
UGRADNJA I SERVIS:
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
Polako ljudi,imajte obzira da sam ja novi enduro vozač,još "mirišem" na novo
Moje prethodno iskustvo sa šoderom je bilo kratko,ono jednom kad sam izletio iz zavoja na proširenje,tako da morate razumjeti moju nevjericu i početno odbijanje
Ajde fino reci pred ljudima necu da mi novi motor krkne ko pojedinima a jos nema one sipke smotane ocu rec cudnog oblika oko motora
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
Tako je Dex,onaj zlikovac Slavko me nagovorio da idemo makadamom a ja bez crash bara. Lako je njemu kurčiti se,i još ona priča: "Pa nije tako strašno"! A zamisli da je tuda bila i neka Golf dvojka,šta bi tek onda ?
UGRADNJA I SERVIS:
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
dexbudva wrote:Potpuno te razumijem,lako je njemu sa onim sporetom na cvrsta goriva
Da daaa sporet, "smederevac LEVI"...sa Pirelli diavolo gumama prednji "kotac" 17...a Tigar sa kramponima Pirelli TRaIL i prednjim kotacem 19...
Dragi moj Dex sto da radim moram imati krash bar jer za razliku od nekih "tecica" ovaj bi morao da se ofarba za razliku od nekih "plavih" koji se "emajliraju"...
Galiot wrote:Tako je Dex,onaj zlikovac Slavko me nagovorio da idemo makadamom a ja bez crash bara. Lako je njemu kurčiti se,i još ona priča: "Pa nije tako strašno"! A zamisli da je tuda bila i neka Golf dvojka,šta bi tek onda ?
Ne da je isao nego je cak i zauzeo enduro polozaj...samo jos malo da se opusti i bice Tigar kao da ga je Mracni i Gunja, provozali onako meracki...
E moj mracni ovo sedam dana da smo bili na Mljetu ja mislim da se Tigrica jos glanca, i da se tiho u " radioni" tjesi... " mila moja nece tebe vise oni Katunjani, Ljesnjani vodati po onim groznim putevima od sada samo Jadranska magistrala i mozda malo do Trebinja. Napravio sam gresku bio sam nemaran, kupicu ti svasta samo nemoj da se ljutis na mene..."
Last edited by SlavkoPejovic on 27 Oct 2012 11:01, edited 1 time in total.