Ponovih se!

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
Locked
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Re: Ponovih se!

Post by bu2rider »

Madza wrote:
poka wrote:a čuo sam da si se ugojio, al toliko da ti Tenera nije mogla ..... :? :mrgreen:

neka ti je srećan brate! zdravo i veselo da se družite! :clap:
:lol: :lol: :lol: ne moze se pokrenut Tenera ispod mene....ka APN da vozim... :lol: :lol: :lol:

Hvala brate!!!
zdravo ga vozio i boljim zamjenio(to nece biti problem :D )
sto se tice brzine neces se ni sa ovim proslaviti...imao sam prilike voziti i po meni pravi penzionerski motor...udoban.pouzdan i td...
ali za mene i moju ukus nikako nije..a mislim da i ti spadas tu nedje :D :D :D
ovu trgovinu shvatam ka prelazno resenje...valja se sve probat :D :D
jos jednom zdravo ga vozio i boljim zamjenio :dance: :dance:
Falco
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: V-Strom DL 650 K9

Post by Falco »

Ko zeli pod punim teretom (oko 200 kg) da vozi brze od 190 km/h, a da u normalnim uslovima ubrzava do 100 km/h ispod 4 s, taj treba da trazi neki drugi motor. V-Strom je sasvim druga filozofija u odnosu na gradske zujalice - to je motor za put oko svijeta...
Pozdrav lijevom!
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

Bu2rider ne misli na gratske zujalice. Nego na turing motore koji imaju barem 100+ konja. I kad sidjes sa takvog motora i probas stroma performanse nisu bas najsjajnije. On misli da je ipak previse trom u medjuubrzanjima, kod preticanja, ne daj boze jos sa saputnikom uz to dodas i slabije kocnice i eto ti katastrofe. Ipak za ozbiljnije performanse treba ti barem 100ks. A 190 moze al mu treba par kilometara dobrog pravca i kad postigne tu brzinu samo sto dugmici sa njega ne ispadaju. Ne pricam napamet nego iz iskustva koje imam sa ovim motorom.
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Boki razumijemo se potpuno,pogotovo neko kao ja ko je 10 godina vozio 1000cc ili 100+ ks!Testo je navic se na slabije posle silnog i jakog motora.

Sad,ja kao neko ko ima iskustva kako sa jakim touring motorima tako i sa RR motorima iz punih usta kazem da mi to ne treba za moje namjene u Crnoj Gori.

Za tu jednu godisnju dalju turu i Strom ce odradit svoje.Po gradu,do mora,planine ili dalje puna kapa Strom!
Ne dobijam snagu i vrhunske performanse,ali dobijam upotrebljivost i namjenu.Ne znam,sad za sad Strom mi je taman!
Madza
NLB Moderator

Post by Madza »

Dovla,uzeo sam Stroma,jer mi daje ono sto mi treba a to je komfor,umjerenost,ekonomicnost,udobnost,preglednost,prostor za suvozaca i stvari,robusnost...
Nije zalud kralj Alpen masters testa 2je godine zaredon!

S obzirom da i ja i ti volimo zustriji rezim voznje ovaj motor tesko da ce ispuniti potrebe neke prebrze voznje,ali ce mi dati na drugu stranu gore navedene stvari...mada ide solidno kad se upre po gasu!

A posto me dosta Budva kostala ove godine,a pricao sam ti kad smo se sreli da cu dolje ulagat...svidio mi se ili ne Strom vozit cu ga sad komad vremena :D
Rvasanin
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki Versys 650

Post by Rvasanin »

Po meni OZBILJNI touring motor mora bit 100+ ks, 1000 ili vise ccm, ali mislim da je VStrom 650 jedan sasvim dobar motor koji itekako moze posluziti u ove namjene. Magarica koja moze potec kolko treba, a opet sasvim dovoljno brz, barem za moj ukus normalne voznje. Naravno, ja sam pocetnik pa i ne umijem i tek treba da ucim o voznji, posebno malo brzoj, a i o motorima, ali mislim da bi ovaj motor itekako zadovoljio sve moje potrebe za put u dvoje.
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Februar mjesec , trajace ti ka macki muz :lol: , boljim ga brzo zamijenio
+1389+
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

NikGold wrote:Februar mjesec , trajace ti ka macki muz :lol: , boljim ga brzo zamijenio

:lol: :lol: :lol:
Hold your horses, man
Freeride
Madza
NLB Moderator

Post by Madza »

Hvala momci...meni posle ovoliko vremena i motora dovoljno je brz V-Strom.Pocetnik ili prekaljeni vozac ovaj motor zadovoljava skoro svima potrebe!
Falco
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: V-Strom DL 650 K9

Post by Falco »

Crnogorska brda i V-Strom su stvoreni jedno za drugo ;)
Pozdrav lijevom!
Locked