Gasho wrote:bmw, hvala ti za ovaj link. Stavio sam za moj motor da pretraže od januara do decembra za tu godinu proizvodnje, i samo su mi napisali ovo: "Sorry there are no results for that search "...
Je li to znači da mi se izvinjavaju nešto...

nope....nema izvinjavanja....
inače ubaci samo tip motora ( R1200GS), pa da vidiš....inače i meni nije izbacilo nikakav pogodak (pošto je to za ono tržište) i kod nas su se pravili "francuze" , dok jim nisam spomenuo neke servisne "recall-e"....kako li se samo onda brzo vratilo pamčenje.....i sledeče sedmice več vozim na menjanje i proveru (menjaju se cevi kočionog sistema, menja se EWS-antena ključa, proverava i po potrebi se menja dihtung elektronike pumpe za gorivo, proverava se menjač-pošto se nekima dešavalo da je zbog neprecizno izrađene lamele riknula osovina poguna-takozvane ripne,itd....).
sve u svemu bilo bi dobro propitati na ovlaštenom servisu neka provere putem VIN kode direktno u BMW.....
naime nikako ne bih hteo da mi ova "zlatna gvožđurija" rikne negde u Turskoj ove godine....to sam im lepo i objasnio preko telefona
inače jedna jako koristna sprava za sve vlasnike novijih BMW-ja......
http://www.hexcode.co.za/