akcije 2014-deda mrazevi i ostalo

sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Re: akcije 2014-deda mrazevi i ostalo

Post by sLowRider »

caesar wrote:Evo i mog predloga:

Pošto ima dosta djece u CG koja čekaju neku operaciju u inostranstvu, da sve pare koje skupimo uplatimo za jednoga koga ocjenimo (uz stručnu pomoć) da mu je najpotrebnije i najhitnije. Napravimo u nekom kafiću matine sa deda mrazevima gdje bi tog mališana ugostili i priredili mu nezaboravno druženje sa dedamrazevima i motorima. Prihod od alkoholisanja da ide u istu svrhu u saradnji sa izabranim lokalom.Uručiti veliki ček ka u amerčkim filmovima, slikati se i ljepota božija.

Svima treba pažnja i materijalna pomoć ali ja mislim da treba prvo da pomognemo onima kojima je potrebno zdravlje. Eto toliko.

Slabo ko odje pije, bojim se malo ce bit..
Hold your horses, man
Freeride
ramaro
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Honda CB500XA

Post by ramaro »

Učestvovaću, kao i ranijih godina i podržaću šta god odluči većina, ali i meni se sviđa ovaj poslednji predlog. Ciljane akcije imaju najbolje rezultate, vrlo je efektan, a organizaciono najjednostavniji. Uz to je lako izvodljivo da se, uz malo reklame, privuče i pridruži veći broj ljudi.
veskotg
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice).

Re: Одг: akcije 2014-deda mrazevi i ostalo

Post by veskotg »

DrMracni wrote:Odlican predlog naravno.
Znam da djeci u Bijeloj uvijek nedostaje garderobe, deterdzenta... ali paznje najvise. svi ste vidjeli osmjehe i uzbudjenje djece kad nas vide. to im sugurno mnogo znaci!

Mozda pomoci porodicama a u B. Polje otici motorima?
E što voli ovaj serdar snijeg i led, to je zvek... Image Image Image
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

Vele,12ti novembar počinje. Imamo li riješenu destinaciju makar e vrijeme leti pa ako mislimo što činjet bi valjalo kretat..
Montenegro
Grijač guma
Grijač guma

Post by Montenegro »

Uplate… koliko, i na koji ziro racun ?
Rvasanin
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki Versys 650

Post by Rvasanin »

Vesko, što odlučiste? Đe se ide? Kolko se uplaćuje? Na koji žr? Već se okasnilo.
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
Rvasanin
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Kawasaki Versys 650

Post by Rvasanin »

Ništa od ovoga, jel momci? Dooooobro.
http://www.youtube.com/watch?v=--V5GIv4dkg" onclick="window.open(this.href);return false;
veskotg
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice).

Post by veskotg »

Ljudi,
ne zamjerite...Nisam uspio da se organizujem,jer mnogo posla imam,i nažalost ne mogu da odvojim vrijeme... :( :( :(
Svakako,ukoliko bio ko misli da može ovo da iznese,biću tu za svaku logistiku,kontakte ljudi koji bi mogli pomoći na svaki način.

Ovo je neki moj predlog dopisa raznim firmama i pojedincima,doradite i da se pošalje,jer pored svega ne bi bilo loše da se i na ovaj način prezentuje ovo.

https://www.dropbox.com/s/iqh91clurb4ee ... .docx?dl=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Last edited by veskotg on 14 Nov 2014 12:44, edited 1 time in total.
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Ok,hvala Vesko na informaciji i na podrsci!
Posto vrijeme prolazi sad da se malo bavimo akcijom,ja i Ice cemo organizovati akciju,uz nas Goran69,Rvasanin...!
Pozivam sve kolege da nam se pridruze u organizaciji i pomoci!!!
Dajte da usvojimo predloge sto prije i da vec od sjutra ili prekosjutra krenemo u realizaciju!
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Po ovome sto smo do sad predlagali prioritet je sjever CG,ali nemamo konkretnu instituciju niti dom!

Bijelu i Zabjelo ove godine kako shvatam zaobilazimo,a i Komanski most otpada zbog specificnosti djece i ljudi koji se tamo nalaze.Ne znamo kako ce reagovat,a i budzetska je institucija.

Dakle familije sa sjevera nece doci da prime pomoc,a mi da idemo po kuca je rasipanje i dosta komplikovano.Dobro bi bilo kad bi mogli organizovat na poligon malih sportova okupljanje na taj dan i urucivanje pomoci...a onda pice,muzika,druzenje,itd.Opet pitanje je hoce li ko doci od ugrozenih.Ako vrijeme ne posluzi nacemo neko nadkriveno mjesto kao parking Volija,Delte...

Donacija i porodilistu nije losa stvar s obzirom da su uslovi katastrofalni,a mi bi mogli donirati duseke,jastuke,cebad,djelimicno renoviranje,opremu za porodilje...i na isti dan DDK ako hocete,jer su se zalili da niko ne daje krv i da im je vazda potrebna za djecu,majke,pacijente,itd.!
Post Reply