Ne privlachi me to, seljachki mi je kad vidim nekog bukacha kroz centar grada kako mangup ispada time shto ga dize na zadnji i povrace mi se od takvih tipova zato nikad nisam ni pokushavao da budem jedan od tih MANGUPA nikad, niti cu.
Ima brate finih prilika i terena dje chovjek moze da ode kao gospodin da se izmerachi za svoju dushu kad mu je merak bez ikakvih razmisljanja da mu moze shto iskochit ili ne daj Boze koga (ili sebe) ubit kroz grad i to poshtujem.
nacin na koji dizete na zadnji?
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

Re: nacin na koji dizete na zadnji?
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
- OBIS
- Grijač guma

- Vozim: Ducati Puma patike
Naj pravilniji nacin dizanja kod vecine motora, na kvacilo u drugoj brzini. Sto je jaci motor to se lakse dize...
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
-
Supernova
- Grijač guma

- Vozim: KTM 950 SM
Samo sam jednom uspio da dignem motor na 11sati, i to fazera od 220kila. uzgred to je bilo sasvim slucajno. za malo se i sam ne sprcah
a ktm se dize sam po sebi, tu ti ne treba previse mozga, samo muda :PPP
Joi - SUPERMOTO RULES
-
vickodu
- Grijač guma

- Vozim: 1190 adv
Zato drži nogu na zadnjoj kocnici Laganim pritisk na kocnicu i vraća se nazadSupernova wrote:Samo sam jednom uspio da dignem motor na 11sati, i to fazera od 220kila. uzgred to je bilo sasvim slucajno. za malo se i sam ne sprcaha ktm se dize sam po sebi, tu ti ne treba previse mozga, samo muda :PPP
-
Supernova
- Grijač guma

- Vozim: KTM 950 SM
To je bila milisekunda, nisam se pitao ni sa cim a ponajmanje noznim refleksima hehehehvickodu wrote:Zato drži nogu na zadnjoj kocnici Laganim pritisk na kocnicu i vraća se nazadSupernova wrote:Samo sam jednom uspio da dignem motor na 11sati, i to fazera od 220kila. uzgred to je bilo sasvim slucajno. za malo se i sam ne sprcaha ktm se dize sam po sebi, tu ti ne treba previse mozga, samo muda :PPP
Joi - SUPERMOTO RULES