nacin na koji dizete na zadnji?

Uslovi na putu, Vasa iskustva i savjeti za lakse prezivljavanje na 2 tocka...
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Re: nacin na koji dizete na zadnji?

Post by Lavlje-Srce »

Ne privlachi me to, seljachki mi je kad vidim nekog bukacha kroz centar grada kako mangup ispada time shto ga dize na zadnji i povrace mi se od takvih tipova zato nikad nisam ni pokushavao da budem jedan od tih MANGUPA nikad, niti cu.

Ima brate finih prilika i terena dje chovjek moze da ode kao gospodin da se izmerachi za svoju dushu kad mu je merak bez ikakvih razmisljanja da mu moze shto iskochit ili ne daj Boze koga (ili sebe) ubit kroz grad i to poshtujem.
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
OBIS
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Ducati Puma patike

Post by OBIS »

Naj pravilniji nacin dizanja kod vecine motora, na kvacilo u drugoj brzini. Sto je jaci motor to se lakse dize...
Nisu bitne tacka A i B vec ono izmedju...
Supernova
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM 950 SM

Post by Supernova »

Samo sam jednom uspio da dignem motor na 11sati, i to fazera od 220kila. uzgred to je bilo sasvim slucajno. za malo se i sam ne sprcah :) a ktm se dize sam po sebi, tu ti ne treba previse mozga, samo muda :PPP
Joi - SUPERMOTO RULES
vickodu
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: 1190 adv

Post by vickodu »

Supernova wrote:Samo sam jednom uspio da dignem motor na 11sati, i to fazera od 220kila. uzgred to je bilo sasvim slucajno. za malo se i sam ne sprcah :) a ktm se dize sam po sebi, tu ti ne treba previse mozga, samo muda :PPP
Zato drži nogu na zadnjoj kocnici Laganim pritisk na kocnicu i vraća se nazad
Supernova
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM 950 SM

Post by Supernova »

vickodu wrote:
Supernova wrote:Samo sam jednom uspio da dignem motor na 11sati, i to fazera od 220kila. uzgred to je bilo sasvim slucajno. za malo se i sam ne sprcah :) a ktm se dize sam po sebi, tu ti ne treba previse mozga, samo muda :PPP
Zato drži nogu na zadnjoj kocnici Laganim pritisk na kocnicu i vraća se nazad
To je bila milisekunda, nisam se pitao ni sa cim a ponajmanje noznim refleksima heheheh
Joi - SUPERMOTO RULES
Post Reply