BMW F800GS
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Re: BMW F800GS
Valja taj zutalj za kolonu, ako ne nista drugo, ono da nas zapamte po onih viukojebina 
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
-
bokibd
- Test vozač kaskader

- Vozim: versys 1000
Meni ovaj motor ima smisla samo za onoga ko ce ga koristiti barem 50% vremena po makadamu (Drmracni, Nikgold...). Ja licno mislim da kupiti ovo kao cisto putnu spravu nema smisla jer za te pare ima mnogo, udobnijih putnih motora.
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
VeDzA wrote:Jos je i rasista!sLowRider wrote:NikGold wrote:Nesto si se ti presabro , ima jedan cilindar i jos jedan i jos dva al manja mislim kociona cilindra.
Hihihi, ne zamjeri mu on vozi kavasaki, tj. ne razumije se u motore
poka wrote:.. mislim da je jedina mana to sto ima jedan cilindar...
-
cavlovic
- Grijač guma

- Vozim: KTM 990 SM-T
Poka, ovakvi su modeli:
G 650GS / 1 cilindar / 650ccm / 48ks
F 650GS / 2 cilindra / 800ccm / 71 ks
F 800GS / 2 cilindra / 800ccm / 86ks
Ako sam pogrijesio u par konja ili ccm, nemoj mi zamjerit
F 650GS ima manje vibracija, snage a i aluminijske felne. Prednja je 19 incha i mnogo je vise orjentisan asfaltu od F 800gs, koji ima zicane felne i 21 inch prednji tocak.
Ja bih rado zrtvovao malo udobnosti zarad mogucnosti da izadjem na mnogo zahtjevnije terene. Moje voznje se uglavnom svode na jednodnevne/dvodnevne izlete, pa mi pravi putni motor ne treba.
F 650GS ima manje vibracija, snage a i aluminijske felne. Prednja je 19 incha i mnogo je vise orjentisan asfaltu od F 800gs, koji ima zicane felne i 21 inch prednji tocak.
Ja bih rado zrtvovao malo udobnosti zarad mogucnosti da izadjem na mnogo zahtjevnije terene. Moje voznje se uglavnom svode na jednodnevne/dvodnevne izlete, pa mi pravi putni motor ne treba.
- dexbudva
- Silovatelj krivina

- Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©
A Samo vas posmatram i slusam ccccccccccccc
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
da te moja konstrukcija pegla?!
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
e ovo se zove upcivanje neznalica ka ja sto samcavlovic wrote:Poka, ovakvi su modeli:
-
jovan
- Test vozač kaskader

- Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X - Location: Niksic
Poka, agregat ovog BMW F 800 GS je konstrukcijski veoma slican agregatu na tvom Kawasakiju. Oba agregata su paralelni, dvocilindricni, sa cetiri ventila po cilindru i vodenim hladjenjem. Razlike su velike, ali je koncepcija agregata ista.
-
SlavkoPejovic
- Test vozač kaskader

- Vozim: Aprilia Caponord 1200
Kupis fino novog Versysa i miran si ( u dzepu ti ostane jos par hiljada)
Bemer je strava al' za te novce Tiger 800 mi se cini bolja kupovina...
"prokleta mogucnost izbora"...
"prokleta mogucnost izbora"...
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Ja vozih ovaj motor, relativno kratko (mozda nekih 15ak km) i moj zakljucak je slican Bokijevom, s tim sto se moja prica vise odnosila na 21" tocak (u odnosu na 19, ili jos vise, u odnosu na 17").bokibd wrote:Meni ovaj motor ima smisla samo za onoga ko ce ga koristiti barem 50% vremena po makadamu (Drmracni, Nikgold...). Ja licno mislim da kupiti ovo kao cisto putnu spravu nema smisla jer za te pare ima mnogo, udobnijih putnih motora.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r