Niksicki Ghost Rider

Uslovi na putu, Vasa iskustva i savjeti za lakse prezivljavanje na 2 tocka...
Highway_Curves
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: nadam se jednom GS500F, CBF500

Re: Niksicki Ghost Rider

Post by Highway_Curves »

Momci ima li uopste ideje da se napravi neka auto-moto staza, za utrke, testove ili obichno divljanje :mrgreen: ?

Vjerovatno bi skupo bilo sve odraditi, ali mislim da bi mnogi dolazili i autima i motorima, a popularnost ovih sportova bi porasla...cijeli jedan novi segment bi nastao od svega toga...mozda i neki domaci sampionati...
a mislim da bi bilo i isplativo..
Galiot
NLB Moderator
Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E

Post by Galiot »

Highway_Curves wrote:Momci ima li uopste ideje da se napravi neka auto-moto staza, za utrke, testove ili obichno divljanje :mrgreen: ?

Vjerovatno bi skupo bilo sve odraditi, ali mislim da bi mnogi dolazili i autima i motorima, a popularnost ovih sportova bi porasla...cijeli jedan novi segment bi nastao od svega toga...mozda i neki domaci sampionati...
a mislim da bi bilo i isplativo..
Mislim da je Bu2rider negde gledao i spominjao da treba oko 5-7 miliona € da bi se tako nešto napravilo kod nas,možda se i varam ali sigurno je da nije jeftino. Naravno da bi mi volili imatu stazu u CG,sklonili bi se ljubitelji brze vožnje sa ceste (donekle) ali mislim da je to teško ostvarivo. Jedino da vidimo,da se skupimo,da damo ko koliko može pa za nekoliko života možda ju i napravimo :D
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
Highway_Curves
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: nadam se jednom GS500F, CBF500

Post by Highway_Curves »

uff....to je masu.....mada imamo dosta talenata... :D

...ima li idje kakav napushten put, il veliki poligon da bi se mogao iskoristiti?
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

Ovaj je lik stvarno dobar, ali mislim da se on napusi kakve travuljine prije no sto pocne da pravi okve stvari po magistrali, po kojoj inace svi voze ka sumauti, bez obzira voze li biciklo ili motor li kamion.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
bu2rider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: 990 SMT :)

Post by bu2rider »

mala ispravka, ja sam slusao kuleta perišića, poznatog trkača iz srbije i sampiona, da odprilike treba oko 15.000.000. meleona jevreja..da bi se napravila konkurentna trkačka staza..koja moze da zadovolji standarde i da konkurise za evropska prvenstva...a opet nije ni to mnogo za jednu drzavu vjerujete...sklonice dosta ljudi sa ulice i garantovano ce se manje izivljavati po ulici..naravno ostace tu dosta smeinkera..ali oni i nisu opasni :lol: :lol:
No_LiMiT
Grijač guma
Grijač guma

Post by No_LiMiT »

^ moze i za manje da se napravi neka OK staza, ne mora sad motogp da se voza po njoj :p

Al drzava bi mogla ulozit grdne pare da se napravi, dobro bi bila neka fancy staza da se world championship i slicno odrzava, ali gdje bi se to pravilo...
Fail Cube
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Nista? :S

Post by Fail Cube »

No_LiMiT wrote:^ moze i za manje da se napravi neka OK staza, ne mora sad motogp da se voza po njoj :p

Al drzava bi mogla ulozit grdne pare da se napravi, dobro bi bila neka fancy staza da se world championship i slicno odrzava, ali gdje bi se to pravilo...
Srusi se aluminijski. :lol:
ZoranM
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Suzuki V-Strom 650

Post by ZoranM »

Blizu si.. kako je krenulo i oce ovi Rusi taman to i ucinjet..
Putovati je dva put zivjeti...
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Post by Hogar »

Koliko drzava misli na dobrobit motociklista pokazuje cijena registracije - oce da nas sve skinu sa motora za nase dobro. E vjerujem to je jedini benefit motociklisti mogu ocekivati po pitanju svoje bezbjednosti.
Miki
Stoper
Stoper
Vozim: aa

Post by Miki »

Momku svaka cast , ovo ne moze svako ...
ali iskreno rizikuje i svoj zivot i zivot jos nekog na cesti , tako da ovo uopste ne podrzavam ...
i ne znam stvarno kako je uspio 280 da vozi a da ne naleti na nekog ko pretice ili tako nesto sl ...
ima ovaj srece mnogo vise nego pameti ...
Post Reply