Momci ima li uopste ideje da se napravi neka auto-moto staza, za utrke, testove ili obichno divljanje ?
Vjerovatno bi skupo bilo sve odraditi, ali mislim da bi mnogi dolazili i autima i motorima, a popularnost ovih sportova bi porasla...cijeli jedan novi segment bi nastao od svega toga...mozda i neki domaci sampionati...
a mislim da bi bilo i isplativo..
Highway_Curves wrote:Momci ima li uopste ideje da se napravi neka auto-moto staza, za utrke, testove ili obichno divljanje ?
Vjerovatno bi skupo bilo sve odraditi, ali mislim da bi mnogi dolazili i autima i motorima, a popularnost ovih sportova bi porasla...cijeli jedan novi segment bi nastao od svega toga...mozda i neki domaci sampionati...
a mislim da bi bilo i isplativo..
Mislim da je Bu2rider negde gledao i spominjao da treba oko 5-7 miliona € da bi se tako nešto napravilo kod nas,možda se i varam ali sigurno je da nije jeftino. Naravno da bi mi volili imatu stazu u CG,sklonili bi se ljubitelji brze vožnje sa ceste (donekle) ali mislim da je to teško ostvarivo. Jedino da vidimo,da se skupimo,da damo ko koliko može pa za nekoliko života možda ju i napravimo
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
Ovaj je lik stvarno dobar, ali mislim da se on napusi kakve travuljine prije no sto pocne da pravi okve stvari po magistrali, po kojoj inace svi voze ka sumauti, bez obzira voze li biciklo ili motor li kamion.
mala ispravka, ja sam slusao kuleta perišića, poznatog trkača iz srbije i sampiona, da odprilike treba oko 15.000.000. meleona jevreja..da bi se napravila konkurentna trkačka staza..koja moze da zadovolji standarde i da konkurise za evropska prvenstva...a opet nije ni to mnogo za jednu drzavu vjerujete...sklonice dosta ljudi sa ulice i garantovano ce se manje izivljavati po ulici..naravno ostace tu dosta smeinkera..ali oni i nisu opasni
^ moze i za manje da se napravi neka OK staza, ne mora sad motogp da se voza po njoj :p
Al drzava bi mogla ulozit grdne pare da se napravi, dobro bi bila neka fancy staza da se world championship i slicno odrzava, ali gdje bi se to pravilo...
No_LiMiT wrote:^ moze i za manje da se napravi neka OK staza, ne mora sad motogp da se voza po njoj :p
Al drzava bi mogla ulozit grdne pare da se napravi, dobro bi bila neka fancy staza da se world championship i slicno odrzava, ali gdje bi se to pravilo...
Koliko drzava misli na dobrobit motociklista pokazuje cijena registracije - oce da nas sve skinu sa motora za nase dobro. E vjerujem to je jedini benefit motociklisti mogu ocekivati po pitanju svoje bezbjednosti.
Momku svaka cast , ovo ne moze svako ...
ali iskreno rizikuje i svoj zivot i zivot jos nekog na cesti , tako da ovo uopste ne podrzavam ...
i ne znam stvarno kako je uspio 280 da vozi a da ne naleti na nekog ko pretice ili tako nesto sl ...
ima ovaj srece mnogo vise nego pameti ...