cijene su ok za ono sto se dobije.
ja sam bio u nedjelji kad je bio free ski week, sta to znaci, smjestaj i ski pas za 200-250e (7dana). smjestaj je u hotelu ali je apartmanski (bez hrane), naravno ima kuhinja sa svim potrebnim. hrana je jeftinija nego odje.
to je bez prevoza.
iskreno za te pare ne bih mogao u cg i blize ni prikviriti
da ski free su naj kombinacije mislim da je to kod ivana, ja sam uzeo apartman dupli za 5 osoba 7 dana 400 ojra, chamonix, kod glavne zicare koja vodi na 4000m , ima 200km staza, dnevni ski pas je 50 ojra, 7dnevni 180 ojra, ima kuhinja i sve , sam uzimas hranu i spremas,
a ako te zanima bio sam u banskom, apart za 2 a moze jos osoba sa doruckom, prevozom do staze, inace je na jedna minut od staze, dorucak je svedski sto, sa sve spa centrom i svim sadrzajima 7 dana 300 ojra , kako god okrenes gdje god odes isplativije je i bolje i za iste ili manje pare nego kod nas ;p ako te jos sta zanima javi, moz organiozaciju i sve uzet preko ski manijaka a mozes kao ja uvijek sam shto sredjujem to mi je najmilije,
@ice ne mo da mi pobljezete ujutru nego da se pratimo e cu klapit nedje onako sam u more
Prosle zime sam pocheo sa skijam i automatcki se zaljubio,bord jos nisam probao.U drugoj polovini februara planiram 7 dana na skijanje a do tada se vidimo na dnevnim izletima na Bjelasici.
Dzony wrote:Prosle zime sam pocheo sa skijam i automatcki se zaljubio,bord jos nisam probao.U drugoj polovini februara planiram 7 dana na skijanje a do tada se vidimo na dnevnim izletima na Bjelasici.
Nikola hocemo li u subotu 9-og Steta propustismo ovaj 3-ci bilo super vrijeme....
Pa evo da obavijestim moje drage kolege bajkere da je danas pocelo bordanje, skijanje i sankanje na Bjelasici, a ono sto znam za Zabljak je da danas nije bilo dovoljno snijega za skijanje jer je danas masu ljudi sa Zabljaka doslo u kolasin, a mozda je u toku dana napadalo i tamo. Veceras kao i sinoc topovi za snijeg rade punom parom, temperatura je pala na cak -12 i extra je