Zabrana prolaza motorom kroz centar-grad!!!
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Re: Zabrana prolaza motorom kroz centar-grad!!!
Za protest sam tu jer dopis po pretpostavci nece upaliti.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
Prvo sam jutros dobio info o ovoj temi od Madze i ne vjerovah, pa sam pogledao temu, pa opet imadoh sumnje, pa sam sad pošao do grada i uvjerio se u sve ovo što pričate. Stomak me boli, da imam načina nekako da istresem bijes iz sebe bilo bi veoma dobro... al ok, ajmo polako.
Odmah sam zvao komunalnu policiju a oni me prebaciše na Sekretarijat za komunalne poslove i saobraćaj. Ok, zovem i njih, predstavljam se i spajaju me sa izvjesnim g. Pavle Medenicom. Objašnjava mi kako su znakove postavili na osnovu naređenja iz Uprave Policije, ime- Ilija Janjušević.
"To nije jedan faktor već postoji komisija koja se sastavila, a u toj su komisiji razne auto škole i udruženja koji su odlučili da je bezbjednost na većem nivou ovako".
Ljudi, postavljeni su znakovi a ovo nije izašlo u Službeni list i dok je tako ovi znakovi NE MOGU DA VAŽE. Do tada ćemo se obratit svim nadležnima koji su odgovorni za ovu glupost
Edit: u bijesu napisah za službeni list ali nisam bio u pravu. praštajte
Odmah sam zvao komunalnu policiju a oni me prebaciše na Sekretarijat za komunalne poslove i saobraćaj. Ok, zovem i njih, predstavljam se i spajaju me sa izvjesnim g. Pavle Medenicom. Objašnjava mi kako su znakove postavili na osnovu naređenja iz Uprave Policije, ime- Ilija Janjušević.
"To nije jedan faktor već postoji komisija koja se sastavila, a u toj su komisiji razne auto škole i udruženja koji su odlučili da je bezbjednost na većem nivou ovako".
Ljudi, postavljeni su znakovi a ovo nije izašlo u Službeni list i dok je tako ovi znakovi NE MOGU DA VAŽE. Do tada ćemo se obratit svim nadležnima koji su odgovorni za ovu glupost
Edit: u bijesu napisah za službeni list ali nisam bio u pravu. praštajte
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Nisam siguran da postavljanje novih znakova mora izaci u sluzbenom listu.
Ovaj Janjusevic je zaguljen i dosledan ali nisam siguran koliko pametan.
Ovaj Janjusevic je zaguljen i dosledan ali nisam siguran koliko pametan.
AMAT VICTORIA CURAM
-
Ivan V
- Biker wannabe

Ukoliko ova represija opstane, motociklistička zajednica će izgubiti svaku šansu za ostvarivanje prava, molbi i ponuda kakve god vrste.
Ovu situaciju treba shvatiti ozbiljno.
Ovu situaciju treba shvatiti ozbiljno.
- SuperMoto_Fan
- Grijač guma

- Vozim: Honda NX650-Dominator
Ima li vajde da pisemo kakvu peticiju da micu ovo, ili nesto slicno? 
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
Treba napisat da se oslobode zabrane Bul. Sv. Petra Cetinjskog i Bul.Ivana Crnojevica,jer nam nece uslisit sve zabrane da se ukinu,sanse nema.Vidjeh jutros i ne mogu vjerovat da su takvu glupost napravili zatvorivsi ove bulevare. 
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
Re: Zabrana prolaza motorom kroz centar!!!
Madza wrote:sLowRider wrote:J dopise!
Ja bi da upalimo motore i blokiramo saobracaj ispred nekog znaka, tipa zabranjeno nam je dalje, a mi postujemo propise.
Eto tako.
Bogumi gledajuci nacine, jedini koji kod nas uspijeva je ovaj. Ovo nije demokratsko drustvo, nadam se da ce to jednog dana svima biti jasno, samo da tad ne bude kasno. Svako se odje igra i izigrava sefa, a dok je tako, ovakve ce se stvari desavat.
Pozdrav,
odo do Zabjela preko Maslina, Konika, Starog Aerodroma, Tuskog.
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- ice
- NLB Moderator
koliko danas biće im proslijeđen dopis u kom ćemo ih fino zamolit da nam dostave dokumentaciju đe/kad/ko je odgovoran za donošenje ove odluke. U zakonskoj obavezi su da nam odgovore pa da vidimo njihove argumente...
mozgali smo pola sata i ni jednog jedinog logičnog odgovora nismo mogli nać zašto bi neko nešto ovako uradio. ako neko ima ideju molim neka je stavi ođe i prosvijetli nas
mozgali smo pola sata i ni jednog jedinog logičnog odgovora nismo mogli nać zašto bi neko nešto ovako uradio. ako neko ima ideju molim neka je stavi ođe i prosvijetli nas
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Već sam rekao u ovoj temi: siguran sam da je odluka donešena jer su se ljudi koji žive ili rade u centru žalili na ogromnu buku koju stvaraju napaljeni momčići sa prepravljanim auspusima, praveći po 100 krugova kroz centar dnevno. Plus što takva pojava čak i plaši ljude.
Sad, to je otprilike isto kao da Italija zabrani ulaz Crnogorcima jer je dosta šanera išlo odavde da krade tamo, znači - loše i naopako, ali meni su makar razlozi jasni.
Rekao bih da je prilično zajebana situacija za protest, jer sam siguran da će 80% stanovnika Podgorice na ovu zabranu reagovati sa "neka su, vakat je bilo", pa bi javni protest sa vožnjom motora i sl., koliko god bio opravdan, zapravo bio i kontraproduktivan.
Ovo se može riješiti samo na fino, objasniti da je zapravo samo mali procenat motorciklista taj koji teroriše čulo sluha građanima centra, dok su ostalo uglavnom ozbiljni ljudi, koji plaćaju i registraciju i porez i ovo-ono... Neka probaju da, kao sva EU, saobraćajcima daju uređaje za mjerenje buke u decibelima i sl.
Sad, to je otprilike isto kao da Italija zabrani ulaz Crnogorcima jer je dosta šanera išlo odavde da krade tamo, znači - loše i naopako, ali meni su makar razlozi jasni.
Rekao bih da je prilično zajebana situacija za protest, jer sam siguran da će 80% stanovnika Podgorice na ovu zabranu reagovati sa "neka su, vakat je bilo", pa bi javni protest sa vožnjom motora i sl., koliko god bio opravdan, zapravo bio i kontraproduktivan.
Ovo se može riješiti samo na fino, objasniti da je zapravo samo mali procenat motorciklista taj koji teroriše čulo sluha građanima centra, dok su ostalo uglavnom ozbiljni ljudi, koji plaćaju i registraciju i porez i ovo-ono... Neka probaju da, kao sva EU, saobraćajcima daju uređaje za mjerenje buke u decibelima i sl.
Last edited by vuk on 18 Mar 2011 14:37, edited 1 time in total.
- ice
- NLB Moderator