Moto susret Istocno Sarajevo
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
Re: Moto susret Istocno Sarajevo
mozda i nas par bude, rado cemo doci
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Lavlje-Srce
- Test vozač kaskader

A ne ne, nisam ja rekao da necu vise nikad poc, samo sam rekao ono sto mislim a to je da ce Trebinje itekako zazalit zbog ovog incidenta.VeDzA wrote:Kolega Lavlje Srce,ja imam samo jednu glavu za razmisljanje(na zalost ili srecu,ne znam),koja mi kaze da logika vise nikad ne treba poc u trebinje zbog ukradenog motora,je sasvim pogresna.kriminal i (u ovom slucaju) lopovluk je opsta stvar,koja ne poznaje ni granice,ni gradove...bilo je u bar,pa u trebinje(sa nekim cudnim slicnostima),i ko zna kome,dje i oce li sjutra ukrasti motor.Svako moze birat dje ce putovat,ali ja kao ponosni crnogorski bajker
,imao sam potrebu, ogradit od konstatacije da isti nece dolazit u trebinje.pardonirajte za ovaj off...
I naravno da oce. To je nesto sto ne smiju domacini da dozvole u svom gradu da se svojim kolegama moze desiti to i toga se drzim.
Ja zelim da motorijade postanu sto cesce kao povod za druzenje sa dragim kolegama bajkerima
i da mi postane normalno da se opjanim ka covjek i zaboravim dje sam motor parkirao a ne da mislim ocu li se doma vrnut autobusom.
Zato APELUJEM kad mi budemo organizovali u Podgoricu a nadam se da cemo BRZO, da cemo biti prvi kojima ce prvo i osnovno bit
sto se organizacije tice sama bezbjednost motocikala od bilo kakvih kradja. Ima nas mnogo koji imamo garaze nedje i fino ka
dobri domacini uzmemo spisak u startu svih bajkera koji su dosli pa fino da uzmemo za OBAVEZU da podijelimo sve te ljude
na nas pojedince i da im smjestimo motore bezbjedno preko noci a mislim da to i nije toliko tesko. Svi mi imamo po jednu garazu nedje
na jednu noc vala pa makar kod TASTE
i da im garantujemo bezbjednost. To bi bilo krajnje lijep znak paznje uz sve ostalo i na kraju krajeva svi volimo da se osjecamo
pazenim kad podjemo nedje, da je nekom STALO do nas i bezbjednosti nasih motora.
Eto tako drage kolege. Uzdravlje i u veselju da se gledamo i vozimo dok smo zivi!
Sto se tice Sarajeva da se izjasnim i za moj odlazak tamo.
Rado bih isao ali necu moci zbog familijarnih obaveza 19-tog, (svadba, sestru udajem),
i "fakultetskih" obaveza 21-vog (zadnji ispit za diplomu polazem
Srecan put zelim svima koji idu i naravno mnogo Sexa!
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Niko, na skup ne dođe 30-50 motora već nedje i par iljada tako da to sto pricas je fantazija. Još jednom kažem žao mi je što se ovo desilo ali organizator nije odgovoran za ono što se desilo van kampa.
+1389+
-
pilentija-prvi-pile
- Stoper

- Vozim: Yamaha FZ6N
krece li ko sjutra od podgoricana?
-
PEDJA SOKO
- Stoper

- Vozim: BMW
Skup u Istocnom Sarajevu je odrzan i proteklo je sve u najboljem redu!Najvaznija stvar je to da nije bilo incidenata prilikom dolaska, boravka,i odlaska sa skupa.Svi smo se dobro zabavili,proveli i nagovjestaj je za sledecu godinu da ce biti jos bolje!
Ko nije bio sa nama ima za cim da zali,posto nisam bio u poziciji da slikavam,molim momke koji su bili kod nas da postave kopju fotku,kako bi bolje docarali atmosferu iz Istocnog Sarajeva!
U brojkama je izgledalo je ovako:
1570 motora(uvedenih u knjigu gostiju na kapiji kampa)
15 ooo posjetilaca
275 buradi piva popijeno(30 litara bure)
4palete limenke(Lav pivo)
3 palete sokova,i dr bezalkoholnih napitaka,i kojecega
Uglavnom ce i fotografije upotpuniti sliku o nasem skupu!
Hvala svim bajkerima sto su nam bili gosti!
Ko nije bio sa nama ima za cim da zali,posto nisam bio u poziciji da slikavam,molim momke koji su bili kod nas da postave kopju fotku,kako bi bolje docarali atmosferu iz Istocnog Sarajeva!
U brojkama je izgledalo je ovako:
1570 motora(uvedenih u knjigu gostiju na kapiji kampa)
15 ooo posjetilaca
275 buradi piva popijeno(30 litara bure)
4palete limenke(Lav pivo)
3 palete sokova,i dr bezalkoholnih napitaka,i kojecega
Uglavnom ce i fotografije upotpuniti sliku o nasem skupu!
Hvala svim bajkerima sto su nam bili gosti!
-
ACO610
- Stoper

- Vozim: Hondu cbr 1100xx
Nemogu da vjerujem da je tako bilo dobro na skupu da niko nije imao vremena da napravi koju fotku, šalim se
Čekamo fotke, ko prvi postavi fotke sa skupa ima dogodine karton piva
Čekamo fotke, ko prvi postavi fotke sa skupa ima dogodine karton piva
-
Bosko
- Silovatelj krivina

Izgleda da su im ovaj put pokrali aparate