Moto susret Istocno Sarajevo

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Re: Moto susret Istocno Sarajevo

Post by DrMracni »

mozda i nas par bude, rado cemo doci
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Lavlje-Srce
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Lavlje-Srce »

VeDzA wrote:Kolega Lavlje Srce,ja imam samo jednu glavu za razmisljanje(na zalost ili srecu,ne znam :) ),koja mi kaze da logika vise nikad ne treba poc u trebinje zbog ukradenog motora,je sasvim pogresna.kriminal i (u ovom slucaju) lopovluk je opsta stvar,koja ne poznaje ni granice,ni gradove...bilo je u bar,pa u trebinje(sa nekim cudnim slicnostima),i ko zna kome,dje i oce li sjutra ukrasti motor.Svako moze birat dje ce putovat,ali ja kao ponosni crnogorski bajker :D ,imao sam potrebu, ogradit od konstatacije da isti nece dolazit u trebinje.pardonirajte za ovaj off...
A ne ne, nisam ja rekao da necu vise nikad poc, samo sam rekao ono sto mislim a to je da ce Trebinje itekako zazalit zbog ovog incidenta.
I naravno da oce. To je nesto sto ne smiju domacini da dozvole u svom gradu da se svojim kolegama moze desiti to i toga se drzim.

Ja zelim da motorijade postanu sto cesce kao povod za druzenje sa dragim kolegama bajkerima
i da mi postane normalno da se opjanim ka covjek i zaboravim dje sam motor parkirao a ne da mislim ocu li se doma vrnut autobusom.

Zato APELUJEM kad mi budemo organizovali u Podgoricu a nadam se da cemo BRZO, da cemo biti prvi kojima ce prvo i osnovno bit
sto se organizacije tice sama bezbjednost motocikala od bilo kakvih kradja. Ima nas mnogo koji imamo garaze nedje i fino ka
dobri domacini uzmemo spisak u startu svih bajkera koji su dosli pa fino da uzmemo za OBAVEZU da podijelimo sve te ljude
na nas pojedince i da im smjestimo motore bezbjedno preko noci a mislim da to i nije toliko tesko. Svi mi imamo po jednu garazu nedje
na jednu noc vala pa makar kod TASTE :mrgreen: , da mozemo svi pojedinacno uzet po recimo 10 motora nedje kod sebe smjestit
i da im garantujemo bezbjednost. To bi bilo krajnje lijep znak paznje uz sve ostalo i na kraju krajeva svi volimo da se osjecamo
pazenim kad podjemo nedje, da je nekom STALO do nas i bezbjednosti nasih motora.
Eto tako drage kolege. Uzdravlje i u veselju da se gledamo i vozimo dok smo zivi!

Sto se tice Sarajeva da se izjasnim i za moj odlazak tamo.

Rado bih isao ali necu moci zbog familijarnih obaveza 19-tog, (svadba, sestru udajem),
i "fakultetskih" obaveza 21-vog (zadnji ispit za diplomu polazem :mrgreen: ).

Srecan put zelim svima koji idu i naravno mnogo Sexa! :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=___tLrTu ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Niko, na skup ne dođe 30-50 motora već nedje i par iljada tako da to sto pricas je fantazija. Još jednom kažem žao mi je što se ovo desilo ali organizator nije odgovoran za ono što se desilo van kampa.
+1389+
pilentija-prvi-pile
Stoper
Stoper
Vozim: Yamaha FZ6N

Post by pilentija-prvi-pile »

krece li ko sjutra od podgoricana?
PEDJA SOKO
Stoper
Stoper
Vozim: BMW

Post by PEDJA SOKO »

Skup u Istocnom Sarajevu je odrzan i proteklo je sve u najboljem redu!Najvaznija stvar je to da nije bilo incidenata prilikom dolaska, boravka,i odlaska sa skupa.Svi smo se dobro zabavili,proveli i nagovjestaj je za sledecu godinu da ce biti jos bolje!
Ko nije bio sa nama ima za cim da zali,posto nisam bio u poziciji da slikavam,molim momke koji su bili kod nas da postave kopju fotku,kako bi bolje docarali atmosferu iz Istocnog Sarajeva!
U brojkama je izgledalo je ovako:
1570 motora(uvedenih u knjigu gostiju na kapiji kampa)
15 ooo posjetilaca
275 buradi piva popijeno(30 litara bure)
4palete limenke(Lav pivo)
3 palete sokova,i dr bezalkoholnih napitaka,i kojecega

Uglavnom ce i fotografije upotpuniti sliku o nasem skupu!
Hvala svim bajkerima sto su nam bili gosti!
ACO610
Stoper
Stoper
Vozim: Hondu cbr 1100xx

Post by ACO610 »

Nemogu da vjerujem da je tako bilo dobro na skupu da niko nije imao vremena da napravi koju fotku, šalim se :)

Čekamo fotke, ko prvi postavi fotke sa skupa ima dogodine karton piva :lol:
Bosko
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Bosko »

Izgleda da su im ovaj put pokrali aparate :mrgreen:
Locked