http://www.cafemontenegro.com/index.php ... ews=213336" onclick="window.open(this.href);return false;
Okidjeni obraz!!!
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Re: Okidjeni obraz!!!
Ovo je danas postavljeno na CDM
http://www.cafemontenegro.com/index.php ... ews=213336" onclick="window.open(this.href);return false;
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Ne radi se o tome, spopada li me neko od njih ili ne, nego o tome da jedna minorna grupa ljudi, u brojcanom smislu, pokusava da ubijedi vecinu da je biti gej normalno. Da je to normalno bilo bi bar 40-50 posto svjetske populacije gej, ali nije. I kako to, da je od kad je svijeta i vijeka pa sve do u nazad 20tak godina to smatrano bolescu (ukljucujuci i svjetksu zdrastvenu organizaciju) i sad od jednom- to je normalno? Pare, brale, pare su to zavrsile. Zamisli da te neko ko je rodjen bez jedne noge ili ruke ili je slijep, ubjedjuje kako je on fizicki potuno zdrav, ili da te neko u DObrotu ubjedjuje kako su tamosnji pacijenti potpuno pshicki stabilne licnosti? Pogledao bi sebe u ogledalo i vjerovatno rekao "Neko odje laze od crnogoraca, ili sam ja lud" O tome ja pricam. A sto pomenu neko, dje su prava paraplegicara, djece, Roma, invalida drugih kategorija, ko njih spominje, ko se bori za njihova prava, konjima pomaze.....niko, samo kad su kakvi izbori ili kakvi drzavni praznici. Ako ja smatram da su pederi ustvari ljudi sa poremecajem, onda sam ja homofobican, a oni sto rade nesto sto 8o% ljudi u svijetu smatra nenormalnim, onda su oni namjestu. E tome se radi.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- sparco
- Test vozač kaskader

- Vozim: dpv ;)
ne ubjedjuju oni tebe da je to normalno pa da se mi svi s time bavimo, nego da ti udju u podsvijest da naucis da su tu al da ih ignorises i ne primjecujes, pa kad setakju drzeci se za ruke, da ne brinu oce li im ko vugla slomit
a madza moj ermano dobri , i to po eu i svijetu su radili marketinski i opet te ne dirau kad se setkas nedje jelte? ko ce mene i tebe namrstene crne , niko
ja i ti smo safe ass guys ;p
risk,is what makes life worth living.
- mexiko
- Test vozač kaskader

Sparco, ne znam kojih si godina, ali cini mi se da si malo mladji od mene, ne mnogo
i ne znam sjecas li se jdne stvari koja je bila vrlo izrazena '90 godina, pa kad neka grupica ljudi vidi kakvog momka koji im nije simpatican sa kakvom lijepom nevjestom koja se svidja nekom od njih, uhvate ga pa ga izlemaju ka konja, pa onih nesrecnih pankera kod cesme u centar sto su se kupili, svako malo dodje neko i iztambura ih,....hocu da kazem da je tih stvari (da se neko nekome ne svidja, zato sto je peder, panker, ima zgodnu ribu glasa za MIla ili Momira, krsti se ili klanja...) vazda bilo i bice i niko nikome zbog toga ne zabija prst u oko, kao sto to rade ovi jebiguzi. Ako oni traze da od vecine da to prihvati kao normalno, neka prihvate da ima i onih koji to nece nikad prihvatit. I jos nesto, volio bih da mi neki od njih kaze, jasno, decidno i taxativno navede koja su to njihova prava ugrozena. Zakon nikome ne moze zabranit da mu se neka pojava ili individua ne svidja i da mora to da voli.
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- sparco
- Test vozač kaskader

vala zisto jes, dobijah i ja tako batine i vrtah ih
a to sam se ziblja ja oduvijek pitao, koja su to prava ugrozena ? nesto nikad ih jasno ne izrazise
, p.s. ja samo potpirujem malo da se porazgovaramo da ne bude svaka tema bosko niko i tattoo dje se maze
- mexiko
- Test vozač kaskader

E pogaaaanisparco wrote: .... ja samo potpirujem malo da se porazgovaramo da ne bude svaka tema bosko niko i tattoo dje se maze
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- sparco
- Test vozač kaskader

hehehehe sad back on topic, ja protiv ove mladjane zivahne napaljene populacije nemam ama bas nista, cak stavise znam tonu gej momaka, i par bliznjih drugara koji su gej , i shvatam da to postoji od pamtivijeka od kad je covjecanstva , i da je negdje urodjeno, negdje hir, negdje muka u nemanju mjesta za praznjenje, na ovakve stvari kao spotove potpuno ignorantno gledam, prebacim kanal, podjednako mi kao reklama za deterdzent, uloske i nesto sl, gomila smaranja ,
drugo podrzavam ih, ok budte sto jeste, podrzavam zapravo svaki izbor neciji dok ne ugrozava necije zivote il nesto slicno
trece ne idim ni mi da smo ugrozeni zbog toga nista, ni najmanje, jer bi ako reaguejmo na reklame , onda trebali biti ugrozeni protiv skoro svega na tv sto se reklamira,
cetvrto , ja eto ka skoro svi vi bijah po eu, ne vidjeh da nas napadaju spopadaju muvaju, krajnje cak se kulturno ponasaju
peto, apsolutno ne podrzavam paradu, jer je to vec krajnje bezobrazno smarati ljude sa sopstvenim seksualnim izborom, onda dajte nas 100 000 da se skupi strejt i paradiramo od mraka do zraka takodje zalagjuci se sa nesto sto postoji od kad je civilizacije
sesto opet podrska mexiku koja su detaljno opisana prava koja su im uskracena ?
sedmo pa da ve ne smaram vise, uvijek me iznova zacudi, a i nasmije malo kako odjednom se burno reaguje na ovo, a to sto milion filmova ima sa gejevima serija i svega to svi gledaju i ne komentarisu ?u eu zasto niko ne ode i kaze a maxe ima gejeva ne mogu ih gledat na ulicu ? i ono sto nas dobri nikshe goldshe rece za djecu, moj dobri nista od ovoga ne moze uticat na dijete ako to nema urodjeno, i ako ga ti dizes po nekim sopstvenim nacelima koja smatras ispravnim, jer jelte onda kako svako dijete ne postane ubica s obzirom na tolko krvoprolice u filmovima 24/7 i igricama ?
drugo podrzavam ih, ok budte sto jeste, podrzavam zapravo svaki izbor neciji dok ne ugrozava necije zivote il nesto slicno
trece ne idim ni mi da smo ugrozeni zbog toga nista, ni najmanje, jer bi ako reaguejmo na reklame , onda trebali biti ugrozeni protiv skoro svega na tv sto se reklamira,
cetvrto , ja eto ka skoro svi vi bijah po eu, ne vidjeh da nas napadaju spopadaju muvaju, krajnje cak se kulturno ponasaju
peto, apsolutno ne podrzavam paradu, jer je to vec krajnje bezobrazno smarati ljude sa sopstvenim seksualnim izborom, onda dajte nas 100 000 da se skupi strejt i paradiramo od mraka do zraka takodje zalagjuci se sa nesto sto postoji od kad je civilizacije
sedmo pa da ve ne smaram vise, uvijek me iznova zacudi, a i nasmije malo kako odjednom se burno reaguje na ovo, a to sto milion filmova ima sa gejevima serija i svega to svi gledaju i ne komentarisu ?u eu zasto niko ne ode i kaze a maxe ima gejeva ne mogu ih gledat na ulicu ? i ono sto nas dobri nikshe goldshe rece za djecu, moj dobri nista od ovoga ne moze uticat na dijete ako to nema urodjeno, i ako ga ti dizes po nekim sopstvenim nacelima koja smatras ispravnim, jer jelte onda kako svako dijete ne postane ubica s obzirom na tolko krvoprolice u filmovima 24/7 i igricama ?
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
Gejevi su medju nama, kvare nasu idealnu veeezuuu,
al' neka ih neka budu sada na oprezuuuu,
jer mi smo na potezuuuuuuu
al' neka ih neka budu sada na oprezuuuu,
jer mi smo na potezuuuuuuu
I kad stojim tesko me pratiti...
- Du-Monster
- Silovatelj krivina

- Vozim: Ducati monster S2R 1000
Streetfighter S - Location: Dubrovnik
To vam je isti k.. kao kod nas..
Napravili su paradu, krkani su ih mladili i pljuvali, dobili su medjisku paznju za iznjeti svoja prava.. Par dana se samo o toploj braci pricalo..
Najbolje oruzje je totalno ignoriranje, pa nek paradiraju koliko oce.. Kad ih nitko ne obada 2% sve ce im past u vodu...
Napravili su paradu, krkani su ih mladili i pljuvali, dobili su medjisku paznju za iznjeti svoja prava.. Par dana se samo o toploj braci pricalo..
Najbolje oruzje je totalno ignoriranje, pa nek paradiraju koliko oce.. Kad ih nitko ne obada 2% sve ce im past u vodu...
http://www.ducati-croatia.hr/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.

http://www.ncrfactory.com/eng/index.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
*People who ride Duc's live in big houses. People who fix Duc's live in bigger houses. *
98% of all Ducati motorcycles ever sold are still on the road. The other 2% made it home.
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Podrzavam svaku rijec.sparco wrote:hehehehe sad back on topic, ja protiv ove mladjane zivahne napaljene populacije nemam ama bas nista, cak stavise znam tonu gej momaka, i par bliznjih drugara koji su gej , i shvatam da to postoji od pamtivijeka od kad je covjecanstva , i da je negdje urodjeno, negdje hir, negdje muka u nemanju mjesta za praznjenje, na ovakve stvari kao spotove potpuno ignorantno gledam, prebacim kanal, podjednako mi kao reklama za deterdzent, uloske i nesto sl, gomila smaranja ,
Znaci, nemam nista protiv LGBT osoba ali imam protiv parada ponosa i bilo kog drugog vida reklamiranja stvari koje treba da ostanu u spavacim sobama. Dolazilo je i meni da se vatinjam i zvalavim sa suprotnim polom na ulici ali to nisam radio jer je nekulturno. Jedino sto je za prezir kod LGBT populacije je ta spremnost da pogaze to neko vaspitanje i stvari iz svojih spavacih soba iznesu na ulicu. Da li ih treba zbog toga fizicki zlostavljati?
Tu dolazimo do djece koju ucimo da su to generalno ruzne stvari bez obzira ko je u pitanju. Ja njih da ucim jedno a oni to da mi ruse. Mislim da bi i mi i oni trebalo da razmislimo o odgovoru na gore postavljeno pitanje. Ako ne moze mirna i kulturna koegzistencija po pravilima koja vaze za sve nas bez obzira na seksualnu orjentaciju onda...
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.