Sta radite kad vam traže da provozau vaš motor?

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
LuTheDuck
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: uglavnom mene vozaju

Re: Sta radite kad vam traže da provozau vaš motor?

Post by LuTheDuck »

sLowRider wrote:E tu se postavlja ono pitanje prosarano duginim bojama: bi li da drugu?
hahaha
mexiko wrote:Zena, puska i auto, u ovom slucaju motor, se ne daju nikome. Pa ko se ljuti neka se ljuti, njemu na obraz :snooty:
NikGold wrote:Ma dam svakom...
samo prije kretanja napomenem novom potencijalnom vlasniku koliko mu je uglavu da posle nebi bilo zabune
pametno

Ja bi malo ispravio drinu, tj nadopunio ovo sto rece Mexiko... novcanik, telefon, zenu i auto/motor/biciklo ne dajem nikom i ne razumijem ljude koji to traze od nekog (Ili bi uzeli)...

trebutno od 2tockasa imam samo i ni njenga ne dam niko da mi vozi :) o auto da ne pricam...
ja sva svoja prevozna sredstva volim ko sebe samog, ja njih pazim, on a mene, cuvaju mi glavu i ne bi volio da nekog drugog glave kostaju ili da mi ih neko zajebe pa da mene glave kostaju (npr, ima puteva dje valom da poklopim gas, ali ako u krivinu saznam da mi je neko okilavio gumu kad se ona 'izuje' onda to i nije fino)...

iz tih razloga NE DAJEM NIKOME svoja prevozna sredstva (ima par izuzetaka kad sam to 'moro' ali je bilo nerad... jednostano recem NE - pa ko se ljuti, uvalim mu kruti (i opet ove dugine boje)...
I was born to be the best, number one and nothing less
cavlovic
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM 990 SM-T

Post by cavlovic »

NikGold wrote:Nemote mi Gunju častivi, vozio bi on dobro ali prrreeeviše pazi motor :mrgreen: to je jedini čovjek koji ima trakice na točkovima na enduro motoru :shock: a pri tom su kao nove :mrgreen:
A ko dira Gunju! Onaj dan je pokazao majstorije na asfaltu sa kramponkama, 21" tockom i 125ccm! Mogu mislit kako onda offroad vozi sa onim cudom.
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Veruj mi stvar navike . Sad imam motor i sa sm i enduro rockovima , sa sm ga vozim ko postar a sa enduro kramponima naginjem koliko hoj ;) . Premda je Gunja svikao Husqvarnu za sve pare i vozi je dobro , cuva je vise nego dobro jer je i dalje nov motor i ako se vozi of sa njom.
+1389+
caesar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GSX-R 1000 K6

Post by caesar »

E, juče i ja krenuh sa komšom mojim dobrim put mora. Dva gsxr-a jezde put mora na pjenu od dojča. Piju se kafe i nazad doma. Policija nas zaustavlja svako malo. Usput da ostavimo njegov motor pa ćemo mojim do kuće. Komšo će kao prekaljeni vozač trkač da vozi, a ja samo nevini posmatrač. Inače sam ga negdje pitao da provoza motor zbog utisaka jer dugo vozi gsxr-ove. Sve mi se poklopi: dadoh motor, ja suvozač i komšo u zadatku da ga malo "odvrne"

Komšu bi motor vazda dao bez razmišljanja ali ja sa njim na motor više nikada. Bilo me je mnogo stra'!!!
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Ja u subotu sjedoh sam na kafu da iskuliram i opreh motor na onaj lijepi dan.Posmatram ga kako je lijep i nov kad ce mi jedan drug "daj krug da probam ovo".
Molim reko...a on opet "aj smradu daj krug nemoj da si p..."
Ajde rekoh vozi i da mi nikad vise nista nisi trazio jeli ti jasno,a on ce "ao brate sto ti je necu ga pojes"
Aj polako ti Horhe,pa nekom drugom te zahtjeve i price prosipaj!
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Nisi nimalo učinjen moj Madža ,a li posto si ga tek bio opra razumijem te. Ni ja ne dajem nikom motor kad je čist :mrgreen: :D
+1389+
dexbudva
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©

Post by dexbudva »

Pih kakvi ste eeeeee nedate motor da se proba :roll: pa nej ga pojes al mozda se oce slomit ko zna :lol: :lol: :lol:
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
Damir'Tattoo
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: sta mi se da.

Post by Damir'Tattoo »

Bilo bi- nisam mu ja ništa uradio sam se slomio! pi kakva je ova tenera tranja ka cigansko biciklo! :mrgreen:
Last edited by Damir'Tattoo on 05 Nov 2012 23:48, edited 1 time in total.
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

dexbudva wrote:Pih kakvi ste eeeeee nedate motor da se proba :roll: pa nej ga pojes al mozda se oce slomit ko zna :lol: :lol: :lol:
Kako sam samo mazio strom plavga, kada mi ga covjek ustupi...sve ga od srece izgrlih... 8-)
dexbudva
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena je luksuz. Motocikl u dobrom stanju je nužda. ©

Post by dexbudva »

SlavkoPejovic wrote:
dexbudva wrote:Pih kakvi ste eeeeee nedate motor da se proba :roll: pa nej ga pojes al mozda se oce slomit ko zna :lol: :lol: :lol:
Kako sam samo mazio strom plavga, kada mi ga covjek ustupi...sve ga od srece izgrlih... 8-)
Ta ljubav je dokumentovana :hand: al zato ono sivo ...... kako sam ga ceroooooo hahhahaha
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
Post Reply