hahahasLowRider wrote:E tu se postavlja ono pitanje prosarano duginim bojama: bi li da drugu?
mexiko wrote:Zena, puska i auto, u ovom slucaju motor, se ne daju nikome. Pa ko se ljuti neka se ljuti, njemu na obraz
pametnoNikGold wrote:Ma dam svakom...
samo prije kretanja napomenem novom potencijalnom vlasniku koliko mu je uglavu da posle nebi bilo zabune
Ja bi malo ispravio drinu, tj nadopunio ovo sto rece Mexiko... novcanik, telefon, zenu i auto/motor/biciklo ne dajem nikom i ne razumijem ljude koji to traze od nekog (Ili bi uzeli)...
trebutno od 2tockasa imam samo i ni njenga ne dam niko da mi vozi
ja sva svoja prevozna sredstva volim ko sebe samog, ja njih pazim, on a mene, cuvaju mi glavu i ne bi volio da nekog drugog glave kostaju ili da mi ih neko zajebe pa da mene glave kostaju (npr, ima puteva dje valom da poklopim gas, ali ako u krivinu saznam da mi je neko okilavio gumu kad se ona 'izuje' onda to i nije fino)...
iz tih razloga NE DAJEM NIKOME svoja prevozna sredstva (ima par izuzetaka kad sam to 'moro' ali je bilo nerad... jednostano recem NE - pa ko se ljuti, uvalim mu kruti (i opet ove dugine boje)...