Vozi li se ko ove godine dje...?

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Re: Vozi li se ko ove godine dje...?

Post by SlavkoPejovic »

Image
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by SlavkoPejovic »

SlavkoPejovic wrote:Ljetos kada sam bio na Selvio, najteze mi je pao povratak, napustanje tog mjesta jer nije bas na usput... Tada razmisljam kada cu opet doci i (mozda nikada), proci serpentine vidjeti "zmiju" koja se penje uz brdo.
I tako to biva, odem sa jednim drugom a put i covjek kaze da ima neki sastanak od Merana jedno 40-50 km, hm...sledeca stanica nam je Milano i naravno nijesam mogao da odolim... Reko ima jedna "precica" do Milana, vodi preko jednog "brda"... :D :D :D :D

Naljepnica "Oridjinala" i dalje na mjestu...
Image
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by SlavkoPejovic »

Jos malo...
Image

E sad ima malo svastarenja da ne davim sa previse slika, jer sam sa "voznji" dosta i vec postavljao... Elem odemo ljetos kod FJAKASA u Split na motorijadu, kad neki momci dosli da se dive mom Kawasakiju... :D

Image
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by SlavkoPejovic »

Krenem da se provozam i odem do Lovcena mislim da je bio maj ili jun, i plan je da odem do Risna pa da se ide na moto-BMW-party u Budvi, i krenem do mauzoleja... Kad tamo snijeg kolima se ne moze dok Versys uz malo vise muke nekako prodje. Na povratku me zaustavlja covjek sa ovim BMW ADVENURE kaze muci se pola sata da prodje pa ne moze tezak i ne ide... Sto ce i on mucenik...teske mu kosti...
Image
Last edited by SlavkoPejovic on 06 Jan 2013 00:42, edited 2 times in total.
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by SlavkoPejovic »

I jedna moja draga isto sa pocetka sezone... Ovu ne bih previse detaljisao 8-) lokacija je ona predivna plaza poslije Dubrovnika, pored koje uglavnom prosisamo i nikad nemamo vremena da svratimo, e ja bas svratio...
Image
Post Reply