Nijesam ja napravio space shuttle od njega nego ovi iz BMW-a.
Znam da nije nikakav space shuttle i da je dosta skup. Ali je dobar adventure motor, otisli su korak ispred F 800 GS-a sa ovim ADV modelom.
Ovaj triumph 800 XC je bio najbolji dual sport motor za 2011. Bez obzira sto ima sve karakteristike Adventure klase ja ga gledam kao konkurenciju F 800 GS, ne kao konkurenciju ovom F 800 GS Adventure.
Ja mnim da je ovaj model kompromis između više modela. Nema kila koliko veliki gs a ni koliko husqvarna, moš ga vozit kako po pjaci tako i po autoputeva, moš livadu savladat i uz brdo izać al ne i vozit se po istima cio dan baš zbog kilaže koja mu je. Tank od 24 litre mu daje autonomiju ogromnu a troši ka zippo upaljač.
Bmw ka bmw, cijena mu jes jaka, i može li se kupit nešto jače i veće adv za te pare - može, al ko ima para i ne razmišlja na naš način mislim da se neće pokajat sa ovim modelom
DrMracni wrote:Ja se sve nadam da ga ti gledas za sebe
Sent from my RD02
neću lagat, jesam ga šmeknuo, ali upravo se lomim dal gledat njega relativno novog ili odabrat provjerenog 1200 adv iz 2010 godine. Lomim se upravo zbog ove srednje klase kojom se može udobno i relativno brzo putovat na otvoreni put, a opet se može i kroz pjacu pa i u livadu ulećet bez problema...
Možda na kraju ipak prevagne neki drugi ADV, nije sve u onom lijepom znaku BMW