Utisci i slike sa akcije Moto Mraz 2014
-
Dave
- Stoper

Re: Utisci i slike sa akcije Moto Mraz 2014
Awesome event guys and great pictures
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
Thanks Dave...we gave our best!!!
- mexiko
- Test vozač kaskader

- Vozim: vozio bi , no trpim
Uzivajte u onome sto ste napravili onaj dan! Ko je mogao doci, a nije njemu na obraz, koga nema bez njega se moze. Svakome pripada jednaka zahvalnost ko se pojavio u subotu na manifestaciji. Pustite prebrojavanja, poslije ovoliko akcija, vi ste se izdigli iznad svih podjela i pokazali da ste sposobni da prevazidjete kojekakve gluposti. Bez mnogo natezanja, raspravljanja i koje cega, dali ste pare, organizovali se, provozali, obradovali tu djecu i na kraju se druzili
Dje ces bolje
Nemo'te me nervirat, da ve ne pospremim.. u vas lokal

-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
- I tebi sinko, i tebi!
- BalsaNo1
- Grijač guma

- Vozim: KTM adventure 1190,Yamaha XT660X,Yamaha R6
Evo da i ja postavim po neku sliku odje,uzete su sa fb po neke smo mi slikali ali eto pomijesano

jos jednom veliko BRAVO za organizaciju

jos jednom veliko BRAVO za organizaciju
Ne mozes bit star i mudar ako nisi bio mlad i lud!!!!!!!!!
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
Vidiš, moje mišljenje se apsolutno kosi s tvojim u pogledu toga koje su akcije od lokalne koristi, kako ti ovo nazva. Humanitarna akcija, akcija pomaganja određenim institucijama, osmijeh đece su sasvim dovoljni razlozi da se upregnemo svi i muški odradimo posao, a poslije svega pomenutoga tu se diže i rejting bajkera kao ugroženoj i zapostavljenoj vrsti u saobraćaju. Po tvom komentaru pretpostavljam da je svaka akcija MDM-za do sad bila nebitna u pogledu toga jeli od "lokalne koristi".caesar wrote:Nema podjele. Ja nisam lično ni namjeravao učestvovati jer novac dajem na nešto što nije od lokalne koristi, a samim tim objektivno i ne može biti cilj bilo koje NLB akcije. Kako nisam bio u mogućnosti da pomognem novčano i organizacijski to sam pokušao savjetima u smislu odabira cilja akcije i načina trošenja sredstava. Toliko sam mogao u ovom trenutku. Naravno ako bude kakvih DDK tu sam ako zdravlje posluži. Tako će biti i ubuduće što se mene tiče. I još jedan savjet, da ne spominjemo podjele jer ih spominjanjem nećemo rješiti i učiniti vidljivijim. Ako što rješava stvari onda je to je razgovor. Toliko od mene i živjeli mi.Madza wrote:Kao sto rece Ice da nije primoraca odosmo samo mi pilici,tj.nas 15-20 motora.Sramota da ovako postupe u svoj grad i da ne podrze ovu akciju!!!Montenegro wrote:Šta se desilo sa Podgoričanoma?
Sramota da su ovolike podjele,ali nema veze,svako svoj obraz nosi,ja ih necu redu ucit!!!!
U subotu, kao i svih prethodnih akcija, nema ko nije pozitivno prokomentarisao kad je vidio onoliku kolonu deda mrazeva koji lagano krstare ka cilju da obraduju đecu. Ako to nisu dovoljni razlozi da se utroše sredstva, živci i vrijeme ti onda meni reci koji jeste dovoljan razlog da se skupi 150+ bajkera?
Da se razumijemo, ne napadam tebe ovom pričom, napadam sve koji su znali da se akcija planira a koji nisu došli iz razloga što to organizuje NLB, što je za mene apolutna glupost kao razlog kad je ovakva vrsta događaja u pitanju.
Podijelili se jesmo i ja sam svjestan toga, čak nemam ništa ni protiv i to je svačije pravo, samo je greota što na ovakvim akcijama nismo složni kako bismo obradovali mališane u što većem broju.
Na kraju, Mexico skroz si u pravu, akcija je bila perfektna i obzirom na tvoju km imaš totalno pravo da ne sve pospremiš u bilo koji lokal a ponajviše u ovaj
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Svako je imao neki svoj razlog što je došao, isto tako, svako je imao neki svoj razlog što nije došao. Sve je to legitimno jer ova (i ovakve) akcije nisu obaveza.
Ja bi tu prekinuo daljnu raspravu jer bi se priča počela vrćet ovamo onamo bez neke svrhe i poente.
Moja poenta, radost one djece ne može ništa zamjeniti, srce puno, kud' ćeš više ...
Ja bi tu prekinuo daljnu raspravu jer bi se priča počela vrćet ovamo onamo bez neke svrhe i poente.
Moja poenta, radost one djece ne može ništa zamjeniti, srce puno, kud' ćeš više ...
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
-
jovan
- Test vozač kaskader

- Vozim: Honda XR 600 R
Yamaha XTZ 750 ST
Buell XB12X - Location: Niksic
Moj utisak je da je akcija izuzetno dobro organizovana, sve je proteklo u najboljem redu, djeca su bila srecna, mi smo se dobro druzili. Posebno priznanje i zahvalnost za organizatore akcije koji su uradili najveci dio posla i omogucili da akcija u potpunosti uspije.
-
m@rko
- Stoper

- Vozim: Beverly 500ie
Meni je stvarno bila cast provesti taj dan sa svima vama. Bravo!
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Ma nazvao sam ga tako jer dajem novac za nesto drugo sto nema veze sa CG i sto mi je sada i ubuduce prioritet. "Lokalna korist" je samo geografska odrednica. Mislio sam da je to kristalno jasno iz mog posta.Nebitno je uostalom. Znas ono, ja sam odgovoran za ono sto kazem, a drugi za ono kako shvate. Uzivajte, sve je to izgledalo jako lijepo.ice wrote: Vidiš, moje mišljenje se apsolutno kosi s tvojim u pogledu toga koje su akcije od lokalne koristi, kako ti ovo nazva.
Sent from my GSXR1000 @ 299
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
-
m@rko
- Stoper

- Vozim: Beverly 500ie
Nepoznajem skoro nikog od vas. Mozda par vas iz vidjenja a jako mali broj je vas koje znam licno. I meni je isprva bila frka kako cu sam sto cu tamo sam i tako. Ali na kraju odoh i bilo mi je super. Jer ispade da nisam sam
bili ste svi vi. A ovi sto nisu bili njima manje zadovoljstva u dusu. I ja bih tu zavrsio svu pricu. Nismo mi "dobri" da bi oni bili losi. Mi smo dobri jer smo takvi a oni drugi kako god oce ali vazda su dobro dosli. I to je to. Ne mozemo svi isti bit