BMW F800GS

Novosti, komentari novih i starih motora...
Equilibrium
Stoper
Stoper
Vozim: Yamaha Tenere

Re: BMW F800GS

Post by Equilibrium »

e vala mi se poigraste s mozgom ... ja sam planirao da svoje "krasno" dupe do iduceg ljeta smjestim na tog bmw-a i napakon budem prosvijetljen (mozda tada ukapiram sta se to desava sa vlasnicima itih ) medjutim taj vibro action mi i nije potreban mada ukoliko su te vibracije istog inteziteta kao na Yamahi XT660R onda nece biti problema .... :roll:
VeDzA
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R

Post by VeDzA »

Equilibrium wrote:e vala mi se poigraste s mozgom ... ja sam planirao da svoje "krasno" dupe do iduceg ljeta smjestim na tog bmw-a i napakon budem prosvijetljen (mozda tada ukapiram sta se to desava sa vlasnicima itih ) medjutim taj vibro action mi i nije potreban mada ukoliko su te vibracije istog inteziteta kao na Yamahi XT660R onda nece biti problema .... :roll:

Moze ti poka sredit te vibracije sjedista,da ne znas radi li ti motor :mrgreen:
ja se nadam da ces do iduceg ljeta ipak terazit nesto mnoogo manje tezine ;)
Endurio
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: F650GS bmw crni, zatamnjena stakla.

Post by Endurio »

Samim tim što je ovaj motor žuto crni, to znači da je samo blijeda kopija žutog motora, zna se kojega, da ga ne imentujemo...

Poka, evo ti jedna dodatna i vrlo bitna informacija, BMW ima sve cilindre ovoga svijeta đe bivstvujemo.
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

samo vas posmatram kako se ponasate. sad kad kupim ovaj motor, bice krug da se trazi 8-)
sve sve, ali ja mislim da j ovo pun pogotak. ostalo je jos da se proba, da se vide ove vibracije. sto se sica tice, nemoze bit problem.
i sto bi janko reka, volim i ja narandze no trpim ... :)
alii....... bice ;)
Endurio
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: F650GS bmw crni, zatamnjena stakla.

Post by Endurio »

poka wrote:samo vas posmatram kako se ponasate. sad kad kupim ovaj motor, bice krug da se trazi 8-)
sve sve, ali ja mislim da j ovo pun pogotak. ostalo je jos da se proba, da se vide ove vibracije. sto se sica tice, nemoze bit problem.
alii....... bice ;)
Poka ne foliraj se, nećeš ti mijenjat KLE, prirasta ti je za srce kao kurje oko, pouzdano znam da si fun club KLE i da ga više voliš nego što je vakat, vidio sam te kako ga gledaš dok u Mašu ispijaš kafu na zoru... hehehe
poka
Ready for DAKAR
Ready for DAKAR
Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor

Post by poka »

Endurio wrote:
poka wrote:samo vas posmatram kako se ponasate. sad kad kupim ovaj motor, bice krug da se trazi 8-)
alii....... bice ;)
Poka ne foliraj se, nećeš ti mijenjat KLE, prirasta ti je za srce kao kurje oko, pouzdano znam da si fun club KLE i da ga više voliš nego što je vakat, vidio sam te kako ga gledaš dok u Mašu ispijaš kafu na zoru... hehehe
:ugeek: ;)
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

poka wrote:
Endurio wrote:
alii....... bice ;)
:ugeek: ;)
Jos ka mu sic izlije!
Uh uh uh!
Hold your horses, man
Freeride
Post Reply