Vize i 1. Januar
-
LION
- Test vozač kaskader

Re: Vize i 1. Januar
FINI,NO STO
nema,no bucamo njemacki kao maternji
scprehen ya good morgen 
- In_Utero
- Grijač guma

- Vozim: Fender Stratocaster - Diamond Limited Edition
dosao je i taj dan...
kao sto rekoh, dosao je i taaaj daaaan (nije umro Partizan, on je daaavno crkao, jos kad je izbacen od Fljamurtarija u kupu UEFA, hehe (ljudi, Milan i Partizan nikad ne mogu propasti onoliko koliko im ja to zelim
))
dakle, dosao je i taj dan...od 19.decembra su nam ukinute vize za EU...braca Slovenci su malo ubrzali stvar da bi, navodno, ljudi koji zele da docekaju Novu u inostranstvu imali manje glavobolje.
Moram priznati da mi je od svih 6 shupackih drzava koje su nastale raspadom SFRJ uvijek najdraza bila Slovenija...naravno poslije Crne Gore...
E jos samo da sacekamo da se popravi standard, pa da covjek moze nedje poci...vize docekah s 31 godinu...bojim se da cu jos toliko cekati da i standard bude na nivou EU...al ajde...
dakle, dosao je i taj dan...od 19.decembra su nam ukinute vize za EU...braca Slovenci su malo ubrzali stvar da bi, navodno, ljudi koji zele da docekaju Novu u inostranstvu imali manje glavobolje.
Moram priznati da mi je od svih 6 shupackih drzava koje su nastale raspadom SFRJ uvijek najdraza bila Slovenija...naravno poslije Crne Gore...
E jos samo da sacekamo da se popravi standard, pa da covjek moze nedje poci...vize docekah s 31 godinu...bojim se da cu jos toliko cekati da i standard bude na nivou EU...al ajde...
Pivo je uzrok, a i riješenje svih problema!
- vuk
- Silovatelj krivina

- Vozim: Karivolicu
Re: dosao je i taj dan...
Je li to definitivno odluceno danas? 
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
Moj dobri qme..... sto nam ja zla mislim... evo meni vec druga godina drezde multi-entry biznis "shengen" vize u pasosu... e znas gdje sam putovao po toj Jevropi, mimo sluzbenoga? Jes, jes, u pravu si... nigdje
Jedina mi je nada da nabavim ovaj motor, spakujem sator (ako ga nadjem negdje na "skontu"), i onda kapujem diljem Jevrope... a u kufere, mjesto garderobe, bidone goriva (citam, skupo gorivo u toj Jevropi).... taman sto si rekao dok dostignemo njihov standard...
a do tada, mozemo uglavnom....
Jedina mi je nada da nabavim ovaj motor, spakujem sator (ako ga nadjem negdje na "skontu"), i onda kapujem diljem Jevrope... a u kufere, mjesto garderobe, bidone goriva (citam, skupo gorivo u toj Jevropi).... taman sto si rekao dok dostignemo njihov standard...
a do tada, mozemo uglavnom....
- In_Utero
- Grijač guma

Definitivno...evo linka koga imteresuje da procita..Je li to definitivno odluceno danas?
http://www.cafemontenegro.com/index.php ... news=95999" onclick="window.open(this.href);return false;
A kumara moj, ti da kupis paKLEnog, a ja ni dan danas ne mogu prezaliti onoga mog Stroma te ga prodah...a sad, kao sto znas, vozim druga Kineza s kojim nijesam prispio ni do Sutomora (oskudacija brate)...no, da'ko me mala casti kakvo putovanje
- Hogar
- Test vozač kaskader

Znas kako... ja imam nekakav osjecaj, a je.iga, ti znas da me on rijetko vara, da ces ti do proljeca uzjahati na neku Hondu... tako mi se cini nesto... ne pitaj zasto... neki Africu Twin.... e pa sad... da li je to OK za tebe, sto znam... al takav mi je osjecaj. A ako ne to, onda Varadera. A za one pare cekam info, izgleda da se knjigovodja zaje.ao, no se sve nadam da nije... fino bi mi legle.
- Madza
- NLB Moderator
- Vozim: BMW R1200GS Adventure
A neka nam je sa srecom.Evropo evo nas 
- Hogar
- Test vozač kaskader

Samo, to jos nije zvanicno. Iz istog izvora:
Rezolucija Evropskog parlamenta je konsultativna i ima vrijednost političke preporuke, a konačnu odluku o ukidanju viza treba da donese Savjet ministara EU do 30. novembra.
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
Nista nije zvanicno, ali nezvanicno to je resena stvar jer ja sa tim ljudima saradjujem. Taj datum je poznat odavno, a zasto bas 19. decembar?
Nije Slovence briga sto cemo se mi muciti pred Novu Godinu, vec je to prosta racunica... Do sada se, u turiazm u Sloveniji ulagalo, a sad je doslo vreme da se sve to naplati i to ponajvise od zemalja koje su u regionu. Prethodnih godina je recimo preko 25,000 Slovenaca dolazilo svake godine u Beograd da slavi NG. E sad je doslo vreme, da i mi idemo u tu istu Sloveniju (bar se oni tako nadaju) i ostale zemlje, jer i oni shvataju da je jedan odredjeni broj ljudi iz regiona, koji nikako nije za zanemariti, finansijski sposoban da ide na put u Evropu i tamo trosi svoj novac.
To znaci sledece: U Makedonij je 1,200,000 stanovnika, u Srbiji 7,500,000 miliona i u CG oko 630,000. Sto znaci ukupno oko 10,000,000 stanovnika. Neka se od toga svega 2% uputi u zemlje EU (a to je oko 200,000) i neka svako potrosi u proseku po 200 EUR u nekoj EU zemlji, to je vec 40,000,000 EUR od turizma.. A nece ici samo 2% i nece se potrositi po 200 eur vec vise.. Tu da ne pominjem avio karte, koje ce uglavnom biti kupovane od stranih avio prevoznika, koji su uglavnom jefitniji od ovih nasih, lou kost kompanije, putarine an evropskim autoputevima itd... Ta cifra ce sigurno, prema nekim procenama, prelaziti jednu milijardu godisnje, sto je veliki novac i za EU.
E sad poenta price jeste da je to svima interes
A ja ih VOLIM sto su nam vize ukinuli, i ima da potrosim tamo puno para 
Nije Slovence briga sto cemo se mi muciti pred Novu Godinu, vec je to prosta racunica... Do sada se, u turiazm u Sloveniji ulagalo, a sad je doslo vreme da se sve to naplati i to ponajvise od zemalja koje su u regionu. Prethodnih godina je recimo preko 25,000 Slovenaca dolazilo svake godine u Beograd da slavi NG. E sad je doslo vreme, da i mi idemo u tu istu Sloveniju (bar se oni tako nadaju) i ostale zemlje, jer i oni shvataju da je jedan odredjeni broj ljudi iz regiona, koji nikako nije za zanemariti, finansijski sposoban da ide na put u Evropu i tamo trosi svoj novac.
To znaci sledece: U Makedonij je 1,200,000 stanovnika, u Srbiji 7,500,000 miliona i u CG oko 630,000. Sto znaci ukupno oko 10,000,000 stanovnika. Neka se od toga svega 2% uputi u zemlje EU (a to je oko 200,000) i neka svako potrosi u proseku po 200 EUR u nekoj EU zemlji, to je vec 40,000,000 EUR od turizma.. A nece ici samo 2% i nece se potrositi po 200 eur vec vise.. Tu da ne pominjem avio karte, koje ce uglavnom biti kupovane od stranih avio prevoznika, koji su uglavnom jefitniji od ovih nasih, lou kost kompanije, putarine an evropskim autoputevima itd... Ta cifra ce sigurno, prema nekim procenama, prelaziti jednu milijardu godisnje, sto je veliki novac i za EU.
E sad poenta price jeste da je to svima interes
- In_Utero
- Grijač guma

Ma ja sam ti qmara vise za one evergreen linije...CBF600N je moj favoritZnas kako... ja imam nekakav osjecaj, a je.iga, ti znas da me on rijetko vara, da ces ti do proljeca uzjahati na neku Hondu... tako mi se cini nesto... ne pitaj zasto... neki Africu Twin.... e pa sad... da li je to OK za tebe, sto znam... al takav mi je osjecaj. A ako ne to, onda Varadera. A za one pare cekam info, izgleda da se knjigovodja zaje.ao, no se sve nadam da nije... fino bi mi legle.