Bogami će burgman 650 stat na crtu mnozini i što se tiče ubrzanaj ,i krajne brzine i putne brzine .Samo ti dobro moraš da vidiš sa sobom što hoj . Prje par godina da mi je neko rekao da ču se palit na hard enduro grohotom bi se nasmijao ali ...pjoko wrote:I o tome sam razmisljao da kupim burgmana 650 ali gledajuci vas i vasa putovanja ja ne bih stignuo nidje sa njim
pomoc oko izbora
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Re: pomoc oko izbora
+1389+
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
Prijatelju Pjoko, sto se tice Burgman-a 650 i pracenja nas na puteve, u koliko ga uzmes imaces vise nego dostojnu masinu, tako da ne brini za to. Koliko vidim on ima 56 KS motor, sto je i vise nego dovoljno, tacnije dobar dio ekipe sa jedno cilindrasima imaju toliko ili manje snage u njihovim masinama. S druge strane, kako rece OBIS, siguran sam da ces tesko naci udobniji motor od tvog, ali takodje mislim da ti nece pruzati nivo uzbudjenja u toku voznje kao recimo SuperSport, SuperMoto, Naked, Enduro i slicno, tako da se sve od prilike svodi na neki kompromis. Ako zelis da lagano putujes, drzeci se grupe i ne zelis hrlis za onima koji se odvoje i malo pozure, hoces fotelju na dva tocka a da ne glavoboljas o brzinama, onda mozda je Burgman 650 idealan izbor za tebe.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
neeeeee.....djodja wrote:Prijatelju Pjoko, sto se tice Burgman-a 650 i pracenja nas na puteve, u koliko ga uzmes imaces vise nego dostojnu masinu, tako da ne brini za to. Koliko vidim on ima 56 KS motor, sto je i vise nego dovoljno, tacnije dobar dio ekipe sa jedno cilindrasima imaju toliko ili manje snage u njihovim masinama. S druge strane, kako rece OBIS, siguran sam da ces tesko naci udobniji motor od tvog, ali takodje mislim da ti nece pruzati nivo uzbudjenja u toku voznje kao recimo SuperSport, SuperMoto, Naked, Enduro i slicno, tako da se sve od prilike svodi na neki kompromis. Ako zelis da lagano putujes, drzeci se grupe i ne zelis hrlis za onima koji se odvoje i malo pozure, hoces fotelju na dva tocka a da ne glavoboljas o brzinama, onda mozda je Burgman 650 idealan izbor za tebe.
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- djodja
- Silovatelj krivina

- Vozim: BMW R1200GS 13
DrMracni wrote:neeeeee.....djodja wrote:Prijatelju Pjoko, sto se tice Burgman-a 650 i pracenja nas na puteve, u koliko ga uzmes imaces vise nego dostojnu masinu, tako da ne brini za to. Koliko vidim on ima 56 KS motor, sto je i vise nego dovoljno, tacnije dobar dio ekipe sa jedno cilindrasima imaju toliko ili manje snage u njihovim masinama. S druge strane, kako rece OBIS, siguran sam da ces tesko naci udobniji motor od tvog, ali takodje mislim da ti nece pruzati nivo uzbudjenja u toku voznje kao recimo SuperSport, SuperMoto, Naked, Enduro i slicno, tako da se sve od prilike svodi na neki kompromis. Ako zelis da lagano putujes, drzeci se grupe i ne zelis hrlis za onima koji se odvoje i malo pozure, hoces fotelju na dva tocka a da ne glavoboljas o brzinama, onda mozda je Burgman 650 idealan izbor za tebe.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house):
- Slowhand
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda CB1000 Big1
E ovako, pošto Roki nije tu, da se latim prevoda. Otprlike hoće da kažu sljedeće:jagerbd wrote:ljudi ovo je motorrrrrrrrrrrr![]()
![]()
Molim druga Rokija, posto zivi u Njemackoj, da prevede sledeci tekst sa oficijelnog hondinog site-a. Znam njemacki ali zelim 100% potvrdu.![]()
![]()
Die Zukunft beginnt
Der revolutionäre Streetcruiser DN-01 verbindet Motorrad-Power mit Cruiser-Lässigkeit und Roller-Bedienkomfort. Nicht nur das extravagante Design ist außergewöhnlich. Die lang gestreckte Maschine, die von einem 680 cm³ V-Zweizylinder-Motor angetrieben wird, ist mit einem "Human Friendly Transmission" umschriebenen, extrem fortschrittlichen Vollautomatik-Getriebe ausgestattet, das nicht nur motorradtypisch fulminante Beschleunigung ermöglicht, sondern sich zusätzlich manuell auf Knopfdruck schalten lässt. Ein Combined ABS-Bremssystem gehört ebenfalls zur Serienausstattung der DN-01, mit der Honda den Begriff „Fahrspaß“ neu definieren will.
Budućnost počinje
Skuter skuter skuter DN-01 skuter, skuter, skuter i skuter skuter, skuter, skuter i skuterskuter, skuter, skuter i skuterskuter, skuter, skuter i skuter
skuter, skuter, skuter i skuter. Skuter skuter, skuter, skuter i skuter 680 cm³ skuter, skuter i skuter skuter, skuterskuter, skuter i skuter skuter, skuter
skuter, skuter i skuter skuter, skuterskuter, skuter i skuter skuter, skuterskuter, skuter i skuter skuter, skuterskuter, skuter i skuter skuter, skuterskuter, skuter i skuter skuter, skuter sa ABS- om, ali je i dalje skuter, skuter i skuter skuter, skuterskuter, skuter i skuter skuter, skuterskuter, skuter i skuter skuter, skuter.
Otprilike je to to.
Pjoko drugaru, uzmi neku hondicu, ili BMW-a pa da se vozamo na ljeto zajedno.
Pozzzzzz
A gdje ide ovaj put.......
-
fat boy
- Test vozač kaskader

- Vozim: Opet mali strom
bolji i tacniji prevod ne vidjeh do sad

-
ZoranM
- Grijač guma

- Vozim: Suzuki V-Strom 650
- Galiot
- NLB Moderator
- Vozim: -Triumph Tiger 800 ABS
-Piaggio Vespa PX 200 E - Location: Risan,MNE
Ovo je odlično napisan post,i potpuno se slažem sa Djordjem. Pošto se ovde i ja spominjem ( ono podcrtanodjodja wrote:Prijatelju Pjoko, sto se tice Burgman-a 650 i pracenja nas na puteve, u koliko ga uzmes imaces vise nego dostojnu masinu, tako da ne brini za to. Koliko vidim on ima 56 KS motor, sto je i vise nego dovoljno, tacnije dobar dio ekipe sa jedno cilindrasima imaju toliko ili manje snage u njihovim masinama. S druge strane, kako rece OBIS, siguran sam da ces tesko naci udobniji motor od tvog, ali takodje mislim da ti nece pruzati nivo uzbudjenja u toku voznje kao recimo SuperSport, SuperMoto, Naked, Enduro i slicno, tako da se sve od prilike svodi na neki kompromis. Ako zelis da lagano putujes, drzeci se grupe i ne zelis hrlis za onima koji se odvoje i malo pozure, hoces fotelju na dva tocka a da ne glavoboljas o brzinama, onda mozda je Burgman 650 idealan izbor za tebe.
UGRADNJA I SERVIS:
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
-Centralno grijanje na sva goriva
-Podno grijanje
-Solarna tehnika
-Vodovodne instalacije
-Klimatizacija
"ŽUKIĆ" D.O.O. 069-049-238
- Gugi
- Silovatelj krivina

Kad je vec tako , ondaaaaaaaaaaaaK
Tehnički podaci:
Motor: V2
Zapremina: 839,3 ccm
Snaga: 75 KS pri 7.250 o/min.
Momenat: 76 Nm pri 5.750 o/min.
Mjenjač: variomat
Težina: 248 kg
Visina sjedišta: 76 cm
Max. brzina: 185 km/h
Cjena (f-co Kotor): 10.006 €
I ostaje 1.000 evara za opremu i pivo ....tj. vino , jer smo na antifrizu....
http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... f=18&t=732" onclick="window.open(this.href);return false;
Tehnički podaci:
Motor: V2
Zapremina: 839,3 ccm
Snaga: 75 KS pri 7.250 o/min.
Momenat: 76 Nm pri 5.750 o/min.
Mjenjač: variomat
Težina: 248 kg
Visina sjedišta: 76 cm
Max. brzina: 185 km/h
Cjena (f-co Kotor): 10.006 €
I ostaje 1.000 evara za opremu i pivo ....tj. vino , jer smo na antifrizu....
http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... f=18&t=732" onclick="window.open(this.href);return false;
-
pjoko
- Biker wannabe

- Vozim: suzuki burgman an 400
gp 800 ima mi ga drug u herceg novom,vozio sam ga i pravi je zmaj,ide kao metak....sve ste mi rekli i hvala vam na pomoci...po vasim postovima tesko mogu da nadjem udobnost na koju sam se navikao kao kod burgmana i to mi je najveca prepreka za kupovinu drugog motora ili skutera.
Bitno mi je da mogu i ja sa njim negdje na krstarenje sa vama to je prava stvar...pozdrav
Bitno mi je da mogu i ja sa njim negdje na krstarenje sa vama to je prava stvar...pozdrav