bandit4ever wrote:Fenomenalno! Velimlje,molim te,da li bi mogao nesto da nam napises o intercomu koji koristite? Neobicno vaza naprava!
Hvala !
Komunikacija je Autocom kit 300 Pro Rider , sada vec stari prevazisli model ...
Radi savrseno , ja sam prezadovoljan , jedino se kabl kod izlaska iz moje kacige , jer je koristim svakodnevno , za razliku od zene , razmrdao i pukao , pa sam morao da budzim ono sto vidis na jednom klipu
Hvala ti,Velimlje! Koliko vidim ,u CG se ne praktikuje koriscenje istih...nazalost. Theridearound2010 trio nema medjusobnu komunikaciju medju sobom,sto je veliki propust...mogli su to da regulisu za male pare...Ali da se ne udaljavamo od teme - samo nastavi!
bandit4ever wrote:Hvala ti,Velimlje! Koliko vidim ,u CG se ne praktikuje koriscenje istih...nazalost. Theridearound2010 trio nema medjusobnu komunikaciju medju sobom,sto je veliki propust...mogli su to da regulisu za male pare...Ali da se ne udaljavamo od teme - samo nastavi!
Neznam toliko o bike to bike komunikaciji , znam da izade skuplje , ali ja za sebe znam , NIKAD vise bez komunikacije na motor , sem ako sam sam ..
Nema sta da se nastavi , to je to ... nadam se da ti se svida ...
bandit4ever wrote:Hvala ti,Velimlje! Koliko vidim ,u CG se ne praktikuje koriscenje istih...nazalost. Theridearound2010 trio nema medjusobnu komunikaciju medju sobom,sto je veliki propust...mogli su to da regulisu za male pare...Ali da se ne udaljavamo od teme - samo nastavi!
.... za male pare kazes ....
E pa nije bas tako jer sam ja za njih trazio to da nabavim i trebalo im je skoro 2000 € za "baehr" za sva tri motora. Bluetooth sistema ima za ca.300 € po kacigi ali ih treba stalno puniti a to bi im ipak u Mongoliji i Sibiru predstavljalo "manji" problem
P.S.
Putopis je za desetku
Fahre nie schneller als dein Schutzengel fliegen kann
Ali neki od nas nisu travu pasli,
Pa su nogom u grob a nisu odrasli,
Miliji im pomet i motora jeka,
Mi slobodni nekad, oni dovijeka. N.Milakovic bajkerima
Simo, da nisi napisao na par slika da nije kanjon Morače, mislio bi da si vozio ovuda a nisi se najavio
odlično, fenomenalno. Znači da stavim u plan i obilazak Pirnijea.... vidiš nisu mi padali na pamet pored Alpa, ali sad vidim da su i oni itekako zanimljivi.
kad sam vidio nekoliko slika sa odličnim asfaltom i još boljom signalizacijom na njemu tačno sam se sjetio svog puta kroz Francusku, isto je tako bio obilježen... bruka kako dobra stvar.. eto čemu se mi oduševljavamo, dobrom asfaltu i dobroj signalizaciji. majstore i hvala na ovom odličnom putopisu!
Odlican putopis Simo, zaista je dobar podsticaj, makar za mene. Kao sto rece ICE, jednoga dana i tamo idemo.
Negdje si pomenuo da ipak ne vozis R-a i da imas prtljag i suprugu za sobom, i u pravu si GS nije R ali sam ga nedavno imao na jedan cio dan i za taj presao sa njim nekih od prilike 150km i za to malo vrijeme i kilometrazu, koliko sam uspio da vidim, moze da se vozi jako zavidno, po nekom mom laickom vidjenju ne kao R ali ne ni daleko za njim, cak naprotiv, vrlo blizu.
Stewie Griffin (to one of the prostitutes at Cleveland's house): So, is there any tread left on the tires? Or at this point would it be like throwing a hot dog down a hallway?