kad se vratim iz brazila, zelja ce vas bit slike da vidite!
Bjelasica 23.09.2012
- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
Re: Bjelasica 23.09.2012
odlucih konacno da posle 30 godina vidim bjelasicu, i vidji sto se napravi!
-
Ivan V
- Biker wannabe

Kao da je plavlje nebo kad “šegači“ prođu Bjelasicom.

- poka
- Ready for DAKAR

- Vozim: Kratkotrajni Turistički Motor
slike su extra!
samo vam se boje ne slazu sa okolinom
prelijepo. kako si sadovoljan motorom?
prelijepo. kako si sadovoljan motorom?
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
bravo imenjace samo sam cekao slike, prave
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
Banda sve veca i veca
-
Ivan V
- Biker wannabe

Hvala, kolege.
Motor je bonbona i propisno je kršten. Čak sam ostavio nešto plastike na Bjelasici da skinem na kilaži. Sad će bolje da ide.
Motor je bonbona i propisno je kršten. Čak sam ostavio nešto plastike na Bjelasici da skinem na kilaži. Sad će bolje da ide.
- Ljubishnja
- Grijač guma

- Vozim: KTM EXC 450
Ivo slike su top....
- Endurio
- Grijač guma

- Vozim: F650GS bmw crni, zatamnjena stakla.
Hej dećki bok.
Evo da i ja izbačim par slika sa BjelaSise.
Naime, idem ja tako šumicom i u jednu krivinu hop, gas druga, gas, koči, prva, gas i izlećeh malo sa piste pokraj puta u šumarak, ali ništa mi nije bilo, položih motor na zemlju. Digoh ja motor i viđeh da je iskrivljena malo klučica za kočnicu, te ja pomisli što ću sad i čujem nešto šuška iza, ja se okreni kad ono dvije gorske đevojke:
Jana

i Sofke

zabrinuto me pitaše odmah "jel' što bilo motoru", a ja rekoh "ne ne, jedino malo ova klučica, ali ništa to", te one rekoše "ma nema veze za motor, samo da se ti nisi ogrebao srce", a ja im odbrusih "neka neka, ništa to sad, prvo ste me pitale za motor heheee, gadovi", postiđeše se malo. Sjedosmo mi(dadoh im po trik majcu, jer su bile nage pa da ih ne bode tle) popismo kafu i razgovorismo se malo, te kasnije pođosmo do planinarskog doma Krivi Do, da nešto završimo tamo.
Ovo je samo jedna od projekcija njihovog putašestvija na Bjelasisu, pa čovječe, šta sve mogu ovi enduro motori, čudo, čuudo.
Evo da i ja izbačim par slika sa BjelaSise.
Naime, idem ja tako šumicom i u jednu krivinu hop, gas druga, gas, koči, prva, gas i izlećeh malo sa piste pokraj puta u šumarak, ali ništa mi nije bilo, položih motor na zemlju. Digoh ja motor i viđeh da je iskrivljena malo klučica za kočnicu, te ja pomisli što ću sad i čujem nešto šuška iza, ja se okreni kad ono dvije gorske đevojke:
Jana

i Sofke

zabrinuto me pitaše odmah "jel' što bilo motoru", a ja rekoh "ne ne, jedino malo ova klučica, ali ništa to", te one rekoše "ma nema veze za motor, samo da se ti nisi ogrebao srce", a ja im odbrusih "neka neka, ništa to sad, prvo ste me pitale za motor heheee, gadovi", postiđeše se malo. Sjedosmo mi(dadoh im po trik majcu, jer su bile nage pa da ih ne bode tle) popismo kafu i razgovorismo se malo, te kasnije pođosmo do planinarskog doma Krivi Do, da nešto završimo tamo.
Ovo je samo jedna od projekcija njihovog putašestvija na Bjelasisu, pa čovječe, šta sve mogu ovi enduro motori, čudo, čuudo.
- Vladika
- Grijač guma

- Vozim: Honda XLV650 Transalp
Ti podje sa njima, a motor ostavi!!!
A kako bi se kuci vratio, da ti je motor kakav cobanin pojahao?
A kako bi se kuci vratio, da ti je motor kakav cobanin pojahao?
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
E taman je takva projekcija bila....
No imas li je u VIDEO obliku mozda
No imas li je u VIDEO obliku mozda