SlavkoPejovic wrote:..... ko je volio KTM 990 adventure afriku ce obozavati...
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Znam bar jedbnoga sto vozi 990 a ne voli afriku...mada je to prica i za 990,dok ne sjede na njega

SlavkoPejovic wrote:..... ko je volio KTM 990 adventure afriku ce obozavati...

Stizem sa starom da isprobam novu,napokon da ispunim zeljuGaliot wrote:Stižu početkom aprila,ne brinite,svi će imati priliku da isprobaju....

evo ga!!!!VeDzA wrote:SlavkoPejovic wrote:..... ko je volio KTM 990 adventure afriku ce obozavati...
Znam bar jedbnoga sto vozi 990 a ne voli afriku...mada je to prica i za 990,dok ne sjede na njega

Poka,koliko nam ispriča ja mislio da si kupio afrikupoka wrote:evo ga!!!!VeDzA wrote:SlavkoPejovic wrote:..... ko je volio KTM 990 adventure afriku ce obozavati...
nisam siguran da su to baš slični motori. na papir jesu vjerovatno. mislim da je KTM 990 ADV mnogo više enduro od Afrike, pored svega ostalog, i zbog toga što je "suvlji". a Afrika se reklamira kao adv-enduro motor. e tu se ja ne slažem.mislim da su pokušali jednom muvom dva udarca, ali da im nije baš uspjelo oba da udare sa tom muvom.
evo se vodi već priča da se pravi novi Dominator. meni ova Afrika više sliči na nabudženi Domunator, ali evo ćemo viđet. i da ponovim, mislim da je KTM 990 ADV bolji motor od nje, u onom segmentu u kojem se Afrika reklamira, a to je teren!
za ostalo mogu pričat kad probam.