Utisci i slike sa akcije Moto Mraz 2014

Post Reply
Montenegro
Grijač guma
Grijač guma

Re: Utisci i slike sa akcije Moto Mraz 2014

Post by Montenegro »

Naravno da ima podjela… ipak je ovo Crna Gora… a ti koji su zbog kompleksa manje vrijednosti namjerno propustjli akciju - njihova šteta , vama nisu nedostajali :)

Madza, sva ti čast na organizaciji… vidi se da je sve bilo na nivou !!!
sLowRider
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: GO!!!!!!!

Post by sLowRider »

Meni vjera nije dozvolila da dodjem.
Hold your horses, man
Freeride
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Hvala momci,svi smo ovo odlicno odradili,kako organizatori tako i bajkerska masa!!!
Ovo je tradicija koju moramo nastavit,dogadjaj koji je zasjenio i odusevio cijelu Crnu Goru!!!

P.S.a ja pozivam sve koji nisu bili da nam se do godine pridruze i uvelicaju svojim prisustvom ovaj dogadjaj,jer na kraju svi smo mi bajkeri!!!
m@rko
Stoper
Stoper
Vozim: Beverly 500ie

Post by m@rko »

Tako je!
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Post by mexiko »

Madza wrote:Ovo je tradicija koju moramo nastavit,dogadjaj koji je zasjenio i odusevio cijelu Crnu Goru!!!
Pisi Milovicu orden :clap: :clap: :clap:
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
veskotg
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Žena može biti sa sela.
Motor mora bit iz Japana(ne pored Andrijevice).

Post by veskotg »

Ovo nije mjesto i situacija koja je za ikakvo samoreklamiranje i slično,kako bi neki htjeli da to prikažu i pokušaju da ovaj fenomenalan događaj omalovaže.
Sama činjenica da su ljudi došli iz cijele CG,osim sa Ševera što je i normalno,je potvrda da ti ljudi osim što vole motore i vožnju,i veoma humani jer su upotrijebili svoje veze i položaje da pomognu ovu akciju.Takođe,118 motora u koloni ne ostavlja nikoga ravnodušnim, i svi su imale samo pozitivne komentare i podršku za ovakve stvari.
Molio bih sve one koji su ostali po strani da tamo i ostanu , sa svim komentarima i ostalim stvarima,koji bi umanjili značaj jedne ovakve akcije.
Hvala svima koji svojim prisustvom ovu Akciju pomogli. :clap: :clap: :clap:
every second,every minute,every day I was lost
didn't understand which road to take
by the time I'd answer one question in mind
another ones ready to takes its place
peoples always tried to give me some kind of advice
it never made any difference really..
DrMracni
NLB Moderator
Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride

Post by DrMracni »

m@rko wrote:Nepoznajem skoro nikog od vas. Mozda par vas iz vidjenja a jako mali broj je vas koje znam licno. I meni je isprva bila frka kako cu sam sto cu tamo sam i tako. Ali na kraju odoh i bilo mi je super. Jer ispade da nisam sam :) bili ste svi vi. A ovi sto nisu bili njima manje zadovoljstva u dusu. I ja bih tu zavrsio svu pricu. Nismo mi "dobri" da bi oni bili losi. Mi smo dobri jer smo takvi a oni drugi kako god oce ali vazda su dobro dosli. I to je to. Ne mozemo svi isti bit
Marko, svi smo mi prosli to da nijesmo nikog znali, tako da ne brini za sve sledece akcije i voznje!
Sjecam se Poke kad je prvi put zvao za voznju :) i vidis, nije zazalio!

svaka cast, svi imamo svoje misljenje, ali ovo je ipak nesto sto prevazilazi sve moguce razloge i nesloge. Ja sam vec nedje napisao da je sasvim normalna stvar za svaku organizaciju, forum ili sta god, da ima svoj pocetak, rast, stagnaciju i pad, ali mislim da su ovakve akcije upravo razlog da se pobjegne iz tog sablona.
Ja bih licno volio da smo mogli na taj dan posjetiti sve domove za djecu!

Jos jednom svaka cast na organizaciji, jer smo ipak vidjeli srecnu djecu a i cijelu podgoricu, kuda god smo prosli. i svakako jako bitno, sto smo imali vremena da se svi skupimo opet i porazgovaramo sa svim kolegama.
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
Madza
NLB Moderator
Vozim: BMW R1200GS Adventure

Post by Madza »

Bravo Mracni,sjecam se i ja Poke kad je prvi put dosao...mal,jadan,preplasen,a vidji ga sad,ozeni se,kupi KTM ADV,kupi kucka,dize 200 iz bendza...sto ti radi druzina od covjeka :D
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Post by fat boy »

.....a bio je tako cool :twisted:
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Post by fat boy »

Svaka cast svima, posebno organizatorima, izuzetno uspjesna akcija i da nam svaka sledeca bude jos bolja :clap: :clap: :clap:
Post Reply