Vize i 1. Januar

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
Post Reply
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Re: Vize i 1. Januar

Post by ice »

Kopljaše moj dobri, vidim da dijelimo ljubav prema Evropi :) odjednom ih i ja mnogo više volem, a i bogami spremam dosta para da im ostavim s anđelima!

samo da što ne ureknemo, ali mislim da je ovo pod definitivno završena rabota. još samo da sad ulete low cost air kompanije pa da prodišemo punim plućima
wulfy
NLB Moderator
Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada

Post by wulfy »

Ja za par dana idem do Novog Sada, potrošiću nešto para na gorivo, nešto na hranu ... skoro ista kilometraža mi je do Soluna npr. zašto recimo, jednom ne bi obrnuo tamo ;) Ne moram, ali kako kaže čika Štulić u jednoj svojoj pjesmi, dajte mi ,,prokletu mogućnost izbora''.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
kopljas
NLB Moderator
Vozim: Honda Africa Twin RD07

Post by kopljas »

Bolje ih ostavi u NS :) Kad ides :)
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.

Post by Hogar »

In_Utero wrote:Ma ja sam ti qmara vise za one evergreen linije...CBF600N je moj favorit :dance:
Znam ja za tvoju ljubav prema nakedima, ali... ja imam takav osjecaj... jbg... a i sto, kao da bi ti bilo lose? :D :D

A koliko ljudi ima pare za ostavljanje... to je druga prica. :(
wrong rider
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by wrong rider »

wulfy wrote:Ja za par dana idem do Novog Sada, potrošiću nešto para na gorivo, nešto na hranu ... skoro ista kilometraža mi je do Soluna npr. zašto recimo, jednom ne bi obrnuo tamo ;) Ne moram, ali kako kaže čika Štulić u jednoj svojoj pjesmi, dajte mi ,,prokletu mogućnost izbora''.
:clap:
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Aj haj da i ja nešto kažem :geek: pametno - mišljenja sam da ljudi koji su i do sada putovali da će putovati više a oni koji nisu putovali neće ni ubuduće barr velika većina . primjećujete li da u lokalima recimo Podgorice uglavnom skoro uvijek srećete iste ljude , na ulici srećete iste ljude a ovvih ostalih 90% ni do grada ne mrda a ne da idu u tamo naku jevropu . poz
+1389+
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Hogar »

NikGold wrote:Aj haj da i ja nešto kažem :geek: pametno - mišljenja sam da ljudi koji su i do sada putovali da će putovati više a oni koji nisu putovali neće ni ubuduće barr velika većina . primjećujete li da u lokalima recimo Podgorice uglavnom skoro uvijek srećete iste ljude , na ulici srećete iste ljude a ovvih ostalih 90% ni do grada ne mrda a ne da idu u tamo naku jevropu . poz
Haug!
Fail Cube
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Nista? :S

Post by Fail Cube »

NikGold wrote:Aj haj da i ja nešto kažem :geek: pametno - mišljenja sam da ljudi koji su i do sada putovali da će putovati više a oni koji nisu putovali neće ni ubuduće barr velika većina . primjećujete li da u lokalima recimo Podgorice uglavnom skoro uvijek srećete iste ljude , na ulici srećete iste ljude a ovvih ostalih 90% ni do grada ne mrda a ne da idu u tamo naku jevropu . poz
Amin!

Sve prica bez viza, ovo ono, a sa kojim parama i kad je ukinu? xD
In_Utero
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Fender Stratocaster - Diamond Limited Edition

Post by In_Utero »

Znam ja za tvoju ljubav prema nakedima, ali... ja imam takav osjecaj... jbg... a i sto, kao da bi ti bilo lose?
ma nebi mi bilo lose...taman posla...samo u zadnje vrijeme nisanim nakede...a danas sam cak isao da gledam jednog Shivera...jedino mi smeta sto je Made in Italy :D

nego...sto mi prebaciste temu ovamo ljudi :think: , nijesam rekao da je ukidanje viza 1 januara vec 19 decembra... :D :D
Pivo je uzrok, a i riješenje svih problema!
Hogar
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader

Post by Hogar »

In_Utero wrote:a danas sam cak isao da gledam jednog Shivera...jedino mi smeta sto je Made in Italy :D

Fino si mi ti bolestan!!! Siris virus po Crnoj Gori!!! Sto me ne zva da i ja gvirnem.... znas da sam posebno zainteresovan za to u potonje vrijeme.... sta bi s' onom Kawom?
Post Reply