samo da što ne ureknemo, ali mislim da je ovo pod definitivno završena rabota. još samo da sad ulete low cost air kompanije pa da prodišemo punim plućima
Vize i 1. Januar
- ice
- NLB Moderator
- Vozim: BMW S1000XR
Re: Vize i 1. Januar
Kopljaše moj dobri, vidim da dijelimo ljubav prema Evropi
odjednom ih i ja mnogo više volem, a i bogami spremam dosta para da im ostavim s anđelima!
samo da što ne ureknemo, ali mislim da je ovo pod definitivno završena rabota. još samo da sad ulete low cost air kompanije pa da prodišemo punim plućima
- wulfy
- NLB Moderator
- Vozim: Aprilia Pegaso 650 Strada
Ja za par dana idem do Novog Sada, potrošiću nešto para na gorivo, nešto na hranu ... skoro ista kilometraža mi je do Soluna npr. zašto recimo, jednom ne bi obrnuo tamo
Ne moram, ali kako kaže čika Štulić u jednoj svojoj pjesmi, dajte mi ,,prokletu mogućnost izbora''.
brum brum brm brm brrrrrrrrrrrrrm.... i kez od uva do uva
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
Bolje ih ostavi u NS
Kad ides 
- Hogar
- Test vozač kaskader

- Vozim: Suzuki V Strom 650 - 2017.
Znam ja za tvoju ljubav prema nakedima, ali... ja imam takav osjecaj... jbg... a i sto, kao da bi ti bilo lose?In_Utero wrote:Ma ja sam ti qmara vise za one evergreen linije...CBF600N je moj favorit
A koliko ljudi ima pare za ostavljanje... to je druga prica.
- wrong rider
- Silovatelj krivina

wulfy wrote:Ja za par dana idem do Novog Sada, potrošiću nešto para na gorivo, nešto na hranu ... skoro ista kilometraža mi je do Soluna npr. zašto recimo, jednom ne bi obrnuo tamoNe moram, ali kako kaže čika Štulić u jednoj svojoj pjesmi, dajte mi ,,prokletu mogućnost izbora''.
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Aj haj da i ja nešto kažem
pametno - mišljenja sam da ljudi koji su i do sada putovali da će putovati više a oni koji nisu putovali neće ni ubuduće barr velika većina . primjećujete li da u lokalima recimo Podgorice uglavnom skoro uvijek srećete iste ljude , na ulici srećete iste ljude a ovvih ostalih 90% ni do grada ne mrda a ne da idu u tamo naku jevropu . poz
+1389+
- Hogar
- Test vozač kaskader

Haug!NikGold wrote:Aj haj da i ja nešto kažempametno - mišljenja sam da ljudi koji su i do sada putovali da će putovati više a oni koji nisu putovali neće ni ubuduće barr velika većina . primjećujete li da u lokalima recimo Podgorice uglavnom skoro uvijek srećete iste ljude , na ulici srećete iste ljude a ovvih ostalih 90% ni do grada ne mrda a ne da idu u tamo naku jevropu . poz
-
Fail Cube
- Grijač guma

- Vozim: Nista? :S
Amin!NikGold wrote:Aj haj da i ja nešto kažempametno - mišljenja sam da ljudi koji su i do sada putovali da će putovati više a oni koji nisu putovali neće ni ubuduće barr velika većina . primjećujete li da u lokalima recimo Podgorice uglavnom skoro uvijek srećete iste ljude , na ulici srećete iste ljude a ovvih ostalih 90% ni do grada ne mrda a ne da idu u tamo naku jevropu . poz
Sve prica bez viza, ovo ono, a sa kojim parama i kad je ukinu? xD
- In_Utero
- Grijač guma

- Vozim: Fender Stratocaster - Diamond Limited Edition
ma nebi mi bilo lose...taman posla...samo u zadnje vrijeme nisanim nakede...a danas sam cak isao da gledam jednog Shivera...jedino mi smeta sto je Made in ItalyZnam ja za tvoju ljubav prema nakedima, ali... ja imam takav osjecaj... jbg... a i sto, kao da bi ti bilo lose?
nego...sto mi prebaciste temu ovamo ljudi
Pivo je uzrok, a i riješenje svih problema!
- Hogar
- Test vozač kaskader

In_Utero wrote:a danas sam cak isao da gledam jednog Shivera...jedino mi smeta sto je Made in Italy![]()
Fino si mi ti bolestan!!! Siris virus po Crnoj Gori!!! Sto me ne zva da i ja gvirnem.... znas da sam posebno zainteresovan za to u potonje vrijeme.... sta bi s' onom Kawom?