zivimo u drzavi bez demokratije. sto me najvise boli u svemu ovome...
red bi bio mirnim primjerom im pokazemo na kojem nivou su im svijest i odluke, ako i tada ne bude niko umio to da razumije onda naravno na ulicu!
putuj evropo...
Zabrana prolaza motorom kroz centar-grad!!!
- DrMracni
- NLB Moderator
- Vozim: KTM 990 Adventure
KTM 350 Freeride - Location: Niksic - Kotor
Re: Zabrana prolaza motorom kroz centar-grad!!!
Ljudi nemojte da jedete zuti snijeg!
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.monteguide.me" onclick="window.open(this.href);return false; - Motorbike Tours Montenegro https://www.facebook.com/monteguide/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Bosko
- Silovatelj krivina

Ja bih vas sve zamolio samo da ne prodje ovo kao i vecina stvari do sad,da se prica 3 dana i to je to. Meni iskreno centar ne treba za motor ali me strah da ce se ovo prosirit na mnoge ulice i da ce ovaj znak zamijenit lezece policajce i zato treba sto prije reagovat kako ne bi otislo toliko daleko da se ne moze vratit!
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
Pa dopis je otisao, e sad, sta dalje. Mislim da su po zakonu o dostupnosti informacija duzni da nam daju info o odluci u roku od 14 dana. E sad bi valjalo.privatnim kanalima cackati da to dobijemo sto pre, kako bi se pravilno postavili.
- VeDzA
- Test vozač kaskader

- Vozim: Yamaha XTZ 750 ST
Honda XR 400 R - Location: Podgorica
Filip wrote:Nije to nikakvo opravdanje da im buka smeta, nema zakona protiv tutnjave od 5 sekundi, nije to trokadero pa prekid muzike u 01h, ili da je mozda bezbijednost ugrozena jer neko brzo prodje motorom... Sto radi seljaci sa AMG, Golfovima gti, e36 pored Beka, Trendija, ex Mimija???
Zakoni protiv buke postoje odavno.Doticnim vozacima,nikad se ne mze desit ovakva situacija,jer ipak su automobili u pitanju.Motocikli su relativno novina kod nas,cak i medju mojim drugovima(vrsnjacima) postoje predrasude tipa"motor je smrt",pa mozete zamislit sa kakvom su tek lakocom cikice donijeli ovakvu odluku(cast starijim bajkerima
Podrzavam zabranu za ul. Slobode i Njegosevu,ali ostalo je apsurd,narocito bulevari
- Filip
- Biker wannabe

- Vozim: Spyder 50cc
uh nadam se da ne pokrenuh politicko pitanje jer mi to ni na karju pameti nije bilo....
znam za zakone ali mislim da se to odnosi na konstantnu buku a ne nesto ssto traje vrlo kratko...
znam za zakone ali mislim da se to odnosi na konstantnu buku a ne nesto ssto traje vrlo kratko...
- Space Director
- NLB Moderator
- Vozim: TDM 900
NikGold wrote:Ajde da ne trčimo pred rudu . Nadležni za postavljamje kako horizontalne tako i vertikalne signalizacije u gradu je preduzeće Putevi , zvao sam ih i dobio odgovor da su oni samo izvršioci a nalagoidavac je Sekreterijat za komunalne poslove i saobracaj odnosno Komunalna policija . Dakle drugari to su adrese na koje treba uputiti žalbe i vidjeti kako i štooo
Siguran sam da ovo ima samo veze sa time sto su poceli da naplacuju parking, pa je ovo jedan od nacina da nam otmu novac.
Nema problema, neka ne moze da se parkira u centru, ali onda neka smanje registraciju za 80%.
I kad stojim tesko me pratiti...
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Sad sam kontaktirao i jednog od nas koji je advokat i popizdio je do bola jer je po vas dan na skuteru. Rekao je ce da vidi sa pravne strane sto se moze ....
+1389+
- Slowhand
- Silovatelj krivina

- Vozim: Honda CB1000 Big1
Strašna stvar, žao mi je što se tek sada uključih, ali u dopisima treba istaći par stvari
1. Problem buke motora se ne može riješiti ukidanjem saobraćaja motora, već decibel metrima za motore (kao svugdje u okruženju)
2. Svi motori plaćaju registraciju, što im daje zakonsko pravo korišćenja kolovoza, isto kao i automobili, ovo je diskriminacija
Ja sam da ovo baš naglasimo prilikom DDK (nikako da ga otkazujemo), gostuje se na par jutarnjih programa itd, to se može organizovati.
Pozzz
1. Problem buke motora se ne može riješiti ukidanjem saobraćaja motora, već decibel metrima za motore (kao svugdje u okruženju)
2. Svi motori plaćaju registraciju, što im daje zakonsko pravo korišćenja kolovoza, isto kao i automobili, ovo je diskriminacija
Ja sam da ovo baš naglasimo prilikom DDK (nikako da ga otkazujemo), gostuje se na par jutarnjih programa itd, to se može organizovati.
Pozzz
A gdje ide ovaj put.......
- SteX
- Grijač guma

- Vozim: KTM 6225SMC '07
^^ a ko ce gostovat.
ne treba nikoga mladjega sa motorom jel taj nishta nece uradit, kao npr ja dodjem sa 21godinom i motorom naravno da ce svima bit u glavi da letim svuga, treba neko sa motorom poslom odijelom i preko 30 godina da bude lice situacije sa nashe strane.
barem ja tako mislim...
ne treba nikoga mladjega sa motorom jel taj nishta nece uradit, kao npr ja dodjem sa 21godinom i motorom naravno da ce svima bit u glavi da letim svuga, treba neko sa motorom poslom odijelom i preko 30 godina da bude lice situacije sa nashe strane.
barem ja tako mislim...
Never Regret anything you do, because in the end those are the things that make you who you are.
http://www.facebook.com/stexmne
http://www.facebook.com/stexmne
-
kopljas
- NLB Moderator
- Vozim: Honda Africa Twin RD07
Cekaj bre , poenta je da ako su oni losi, mi nismo. Postoji neki tok koji je red postovati, ako oni nece. Dopis, ako to ne urodi plodom, onda idu mediji pa ulica.. ili da svi odmah izadjemona ulicu, a onda se to iskoristi protiv nas: neozbiljni ne postuuu procedure, nismo nista trazili, a bunimo se i slicno.
A sto se tice njihovih obaveza, svi znamo da njih realno zabole.. moze im se kad smo takvi...
A sto se tice njihovih obaveza, svi znamo da njih realno zabole.. moze im se kad smo takvi...