Šta se promašuje u ovoj Zemlji

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Post Reply
Ljubishnja
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: KTM EXC 450

Re: Šta se promašuje u ovoj Zemlji

Post by Ljubishnja »

Oni su nam samo pokazali da to sto su motori veci nista ne znaci ,bitno je umijece.A predpostavljam da oni rezonuju,bar prema ovome sto sam ja vidio,da su oni kupili taj motor a ne motor njih.
Popsy
Stoper
Stoper
Vozim: HTZ 750 Super Tenere

Post by Popsy »

Nadam se da će NikGold organizovati još neku turu ovog tipa... jes da smo sa težim motorima, al vidiš da može :D prelepa priroda, prelep putopis...
NikGold
NLB Moderator
Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r

Post by NikGold »

Ce organiziram, o , idealno bi bilo da je baza na jednom mjestu i da se odatle ide u voznje. Endurasi kao i planinari su nazahtjevna druzina sto se tice smjestaja dok kad su pice i hrana u pitanju sve gurman do hedoniste :D . Belasica je po meni za tako nesto vise nego ok sto se tice smjestajnih kapaciteta i pozicije same planine. Planinarski domovi su novi i uslovi su ok stim da ko je planinar i ima planinarsku knjizicu placa prenociste 5e a ostali 10. Duga je zima i bum videli ;)
+1389+
jager
Stoper
Stoper
Vozim: Africa Twin RD07

Post by jager »

Auuuuuuuuuuuuuu, kako je lepa Crna Gora!!!!! AAAAAAAAAAUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!

Momci, svaka vam vala čast za ovu predivnu avanturu!!! Zavidim vam, nemate pojma koliko! PREDIVNO! FANTASTIČNO!!! Uh, i ja bih... :) I onda neko da mi kaže kako AT i ST "ne mogu da se voze na ovakvim terenima jer su teški, veliki i glomazni". Ma da... malo morgen, hehe.... Svaka vam čast i na umeću, treba ove naše krave i poterati ovako!
Respect, do neba! :clap: :clap: :clap:

Niče Goldu :) sledeće godine OBAVEZNO dolazimo i mi :) Srbiju smo manje-više izvozali celu. Red je da krenemo dalje... :mrgreen:
NikGold
NLB Moderator

Post by NikGold »

Dobro došli , više smo limitirani mi nego motori .Tako da je recept da se ostavi mozak kod kuće i onda je sve moguće :D
+1389+
Ni3ous
Biker wannabe
Biker wannabe
Vozim: Yamaha Tenere XT660Z

Post by Ni3ous »

Pozdrav momci!
Javljam, da smo se vratili sa dužeg putovanja prema Sahari.
Ako koga zanima šta se dešavalo može ovdje da prati događaje, jer se odvija ride report. Doći če još mnogo slika i svega, tako ako ima interesa da se zasna kako je naša avantura završila onda se naručite na obavještanje (subscribe).

Report ovdje:
http://advrider.com/forums/showthread.php?t=770676" onclick="window.open(this.href);return false;

I nešto teaser slika:
Image

Image

Image
NikGold
NLB Moderator

Post by NikGold »

već sam postavio novu temu ;) http://www.nolimitbikers.com/forum/view ... =16&t=4737" onclick="window.open(this.href);return false;
+1389+
Post Reply