MNE-SRB-RO-BG-MK-KS-AL-MNE

Predlozi za putovanja, izleti informacije za moto skupove
Post Reply
mexiko
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: vozio bi , no trpim

Re: MNE-SRB-RO-BG-MK-KS-AL-MNE

Post by mexiko »

Da vam recem "bravo vam ga" mene nece bit nista lakse :lol: :lol: ali istoM, svaka cast :clap: :clap:
-Smrt fasizmu baba!
- I tebi sinko, i tebi!
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: V-strom DL650

Post by Ivan Grozni »

Drugari, hvala vam svima u Djoletovo i u moje ime. Putopis je završen, a sad slijedi obrada video materijala i uploadovanje, uz dodavanje prigodne muzike, da bi bilo lakše za gledat :D

I za kraj, evo najzanimljivi detalj iz epskog dogadjaja :"Kako nestade slovo R" ili ti "Kako smo pržili naivnog Irfana" :lol:

Image

Image

Ja sam bio spreman da zovem bilo kojeg NLB moderatora da mi temu izbriše, jer brat nije htio da se javi na telefon, što je prženje učinilo jos boljim :D a Irfan nije imao namEru da bilo čija osEćanja povredi, jelte :lol: ... samo da bi mi brat na kraju rekao kako je sve šala bila . :lol:

No dobro, ko se zadnji smEje, najsladje se smEje :D !

Aj živeli.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Post by fat boy »

Ermano Irfane svaka tebi čast, ti si prvi Rožajac te je obigra bratsku nam Romaniju. Uzdao sam se utebe 100 posto no me muka morila oće li ti motor izdržat.... Lahko bi tvojemu saputniku te vozi KAWU (najbolji motor na svijet i u Beograd) :lol:

Svaka čast momci, prelijep putopis, mnogi od nas planiraju baš ovu turu no se kockice teško slažu ove godine... :think:
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Ivan Grozni »

fat boy wrote:Ermano Irfane svaka tebi čast, ti si prvi Rožajac te je obigra bratsku nam Romaniju. Uzdao sam se utebe 100 posto no me muka morila oće li ti motor izdržat.... Lahko bi tvojemu saputniku te vozi KAWU (najbolji motor na svijet i u Beograd) :lol:

Svaka čast momci, prelijep putopis, mnogi od nas planiraju baš ovu turu no se kockice teško slažu ove godine... :think:
Dobri ermano, stromašu bez čekića smrti nema, ja ti to potpisujem 8-) . Hvala na lijepim riječima.

Baj d vej, imam slobode da kažem da četverac u sastavu: Poka, Milan, Djordje i ja stoji na raspolaganju svakome ko se odluči za put u Rumuniju. (prvi koji se jave imaju od nas jedno 5 eura u lei protivvrEdnosti, čisto da popiju kahvu na vrh Transalpine ;) )

Pozdrav.

bokibd wrote:AAAAAOOOO ovoliko pisanije zbog 2000km! :mrgreen: Mada kad na smoru napravis 2000km to i jeste za knjigu! :lol: :lol: Evo sugestije za naslov "Vjerovali ili ne"! :mrgreen: :mrgreen:
Bokice, posledice od udaraca po tvojoj tintari su i dalje vidljive, samo da ne bidnu trajne prirode :pray: :pray: :pray:

Image

Aj živeli.

:lol: :lol: :lol:
Last edited by Ivan Grozni on 03 Aug 2013 17:37, edited 1 time in total.
"Mene, ako se sete na Dan bezbednosti, sete se, ako se ne sete, nikom ništa. To je bila moja dužnost da radim. Najveće zadovoljstvo biće mi misao da sam jednog čoveka izveo na pravi put"
fat boy
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Opet mali strom

Post by fat boy »

Ermano, el može pojašnjenje, što mu je to toaletna rana :lol:
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Ivan Grozni »

fat boy wrote:Ermano, el može pojašnjenje, što mu je to toaletna rana :lol:
pfff, nakaradna neka rabota, djavo ce ga znati...
Nista dok se "imenovani" pacijent sam ne javi da pojasni :D !

EDIT: Gotov 1. dEo sa Transalpine
bokibd
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: versys 1000

Post by bokibd »

Kako se sakrio u gomilu medju drugare, mislio je da ga niko nece vidjet. :mrgreen:

Image
pokrivanje bazena i terasa, keramicko kompozitni bazeni compasspools.
http://www.alukov.me" onclick="window.open(this.href);return false; http://www.compasspools.eu" onclick="window.open(this.href);return false;
SlavkoPejovic
Test vozač kaskader
Test vozač kaskader
Vozim: Aprilia Caponord 1200

Post by SlavkoPejovic »

Evo izgleda da je Rumunija u modi ove godine.... :) Dje poka stade Ivan nastavi...neki bivsi clanovi vec bili i vratili se sa starom damom a koliko cujem sprema je jos jedna ekipa sa foruma...
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Ivan Grozni »

Dobri Slavo,
Treba reći da su led probili Pokaš i Milan, a onda smo Djordje i ja samo njihovim, utabanim, stazama prošli ,tj. bio je to samo logičan nastavak prethodne ekspedicije. Evo, čekam i moga zemljaka sa $evera da nam se javi i prikaže svoje utiske putovanja po transilvanijskim Alpima ;) .
Treba reći da su Transalpina i Transfagarasan mjesta koja spadaju pod "must see" ;) - zbog prelijepih predjela, netaknute prirode, srdačnih ljudi i više nego pristupačnih cijena.

Toliko za sada.
Pozdrav.
Last edited by Ivan Grozni on 10 Aug 2013 05:23, edited 1 time in total.
Ivan Grozni
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina

Post by Ivan Grozni »

Gotov i drugi dEo sa Transalpine

Pozdrav.
Post Reply