Ma nece mu nista biti za neki dan. Al ja samo recimo razmisljam kako ce ga dovest jer kada bude isao za njega zima ce uveliko kucati na sva vrata,uzmi ti lance treba ce ti i zimske gume Drmracni ima tu opremu vidi sa njim
poslato iz konzulata italije
Mala moja, bi li malo legla,
da te moja konstrukcija pegla?!
Dex, pizdo jedna prvo si odje napao coeka, pa si zvao konzulat da bi odje zakuvao. Ja mislim da ti njemu treba da se izvines a ne on tebi. I kao vrhunac svega sutra ides za Italiju i neces da mu kazes, pravis se lud. Ja mislim da imas moralnu obavezu da svratis u Milano i pokrijes mu motor!
A nista drugo i ne mozes ocekivat od covjeka koji vozi smora!
A sad slijedi vrhunac price.
Zovem ja malocas ovoga privatnika na cijem placu se nalaze sva zaplijenjena vozila od strane italijanskih vlasti kako bih ga zamolio ljudski da pokrije motor jer sam stranac i jako je tesko da nadjem nekoga da to uradi a i kada bih nasao, da li bi to bilo moguce? Na sta ce meni on:
"Druze, ti sad placas 1,48 dnevno za motor. Tvom i drugim vozilima niko nema ovlastenja da prilazi jer je ogradjeno. Ako hoces, mozemo ga staviti u garazu a to je 5€ dnevno. Sto se sigurnosti tice tu nemoj da brines a on je na otvorenom pa pada li kisa, snijeg ili nesto trece sve pada po njemu"
Eto. Mislim da nema vise potrebe da ispitujete ljude da ucine uslugu jer bi bilo nemoguce da se pokrije-kako kaze vlasnik tog placa.
(nemam komentar na to)
Hvala svima jos jednom na svemu i ako ne kasnije, onda definitivno sjutra pisem svoju recenziju o putovanju kroz Italiju.
SuperSonic, ne brini, ološi žabarski su kapitulirali još davne 1943, nakon pada Vlade Benita Musolinija, kapitulirao je okupator i to ladno 8 Septembra, baš kada si i ti bio u Italiju. Tu postoji izvjesna sličnost u datumima, zar ne, čini se da bi trebalo sliti olovo i stravu.
Ako ti je što lakše, ja sam davne 95' godine, u seockim planinama, šišnjajući, našao italijanskog vojnika sa šljemom, tj. njegov cenjeni kostur koji je bio pod punom opremom, puška+bajonet, štoljpi, žno, itd. Pomislih tada u sebi "pašče jedno okupatorsko, što si zla činio po našoj lipoj Crnoj Gori, saću ti ja dat i...". Nije me zanimala njegova puška i oprema, ali sam uzajmio šlem i jedan fišek, metak brate. Šlem sam odmah stavio na glavu svoju a moj pas, moj vjeran pas, je uzeo glavu okupatora i veselo je nosio niz obronke bjelopavlićkih strana... Našao sam ja i njemca, ali to je druga tema.
Na kraju, bilo kako bilo, paso lo que paso, crnogorci nisu zlopamtila, žabari su uvijek dobrodošli, eo Roberto Cavalli kad dođe u budvu, svi ga ljube u gumena usta...
eto,italija kapitulira ,pa se povrati...vratice se i motor...samo snazno i nemoj da ti se sad omrznu:)
a za kaznu no comment...da ne sirimo nacionalnu mrznju
Endurio wrote:SuperSonic, ne brini, ološi žabarski su kapitulirali još davne 1943, nakon pada Vlade Benita Musolinija, kapitulirao je okupator i to ladno 8 Septembra, baš kada si i ti bio u Italiju. Tu postoji izvjesna sličnost u datumima, zar ne, čini se da bi trebalo sliti olovo i stravu.
Ako ti je što lakše, ja sam davne 95' godine, u seockim planinama, šišnjajući, našao italijanskog vojnika sa šljemom, tj. njegov cenjeni kostur koji je bio pod punom opremom, puška+bajonet, štoljpi, žno, itd. Pomislih tada u sebi "pašče jedno okupatorsko, što si zla činio po našoj lipoj Crnoj Gori, saću ti ja dat i...". Nije me zanimala njegova puška i oprema, ali sam uzajmio šlem i jedan fišek, metak brate. Šlem sam odmah stavio na glavu svoju a moj pas, moj vjeran pas, je uzeo glavu okupatora i veselo je nosio niz obronke bjelopavlićkih strana... Našao sam ja i njemca, ali to je druga tema.
Na kraju, bilo kako bilo, paso lo que paso, crnogorci nisu zlopamtila, žabari su uvijek dobrodošli, eo Roberto Cavalli kad dođe u budvu, svi ga ljube u gumena usta...
Endurio wrote:SuperSonic, ne brini, ološi žabarski su kapitulirali još davne 1943, nakon pada Vlade Benita Musolinija, kapitulirao je okupator i to ladno 8 Septembra, baš kada si i ti bio u Italiju. Tu postoji izvjesna sličnost u datumima, zar ne, čini se da bi trebalo sliti olovo i stravu.