koji motor vam je u planu sledeci da kupite
-
NikGold
- NLB Moderator
- Vozim: Uvijek prljavu Hondu xr650r
Re: koji motor vam je u planu sledeci da kupite
Лучке брате БМЊ се поуздан показо тако да би ти га препоручио и то у бијелој боји
+1389+
- Bandit
- NLB Moderator
- Vozim: Po malo
Iskljucivo sa jednim cilindromNikGold wrote:Лучке брате БМЊ се поуздан показо тако да би ти га препоручио и то у бијелој боји
14:23
- Luchka
- Grijač guma

- Vozim: BMW F650ST
Kad vas motor bude isao sa onoliko vode koliko je bilo u mom rezervoaru onda cemo razgovarati. 
Prilog obezbjedila Lukoil pumpa na St. Aerodromu...cisto da znate gdje da slucajno ne sipate gorivo
Sent from my BlackBerry 9900 using Tapatalk
Prilog obezbjedila Lukoil pumpa na St. Aerodromu...cisto da znate gdje da slucajno ne sipate gorivo
- LuTheDuck
- Grijač guma

- Vozim: uglavnom mene vozaju
ahahaha nasmija me, a znam da je mukaLuchka wrote:Kad vas motor bude isao sa onoliko vode koliko je bilo u mom rezervoaru onda cemo razgovarati.
nikad ne sipam nidje bez na Eko petrol... jes da svi kradu, ali bi zato ovima za kvar na autu zbog goriva dusu izvadio... svima ostalima mozes pljunut pod prozor...
Inace, M petrol na Zabjelo je najgori... prico mi je covjek da brkaju albanski gas u gorivo... na 20 tona goriva 5 tona gasa... opet 'posteno' jer nije voda, gas sagorijeva, ali ima mnogo veci ostatak pri sagorijevanju pa zacepljava sve zivo ;/
e jes - oni Slovenci su ranije imali dobro gorivo jer ga oni jedini nijesu uzimali od Eko petrola (pa brkali s necim ko ostali :p)
I was born to be the best, number one and nothing less
-
NikGold
- NLB Moderator
Ima par pumpi koje nece da SIPAJU GORIVO U BOCU OD 1,5 L ILI BIDON 5-10L pitam se zasto 
+1389+
- Bandit
- NLB Moderator
Ja sam bio prisutan kad smo Luchketu vadili vodu iz rezervoara...prvi put.
14:23
-
NikGold
- NLB Moderator
A ja sam bio prisutan kad smo Lucketu vadili vodu vise puta 
+1389+
- sLowRider
- Test vozač kaskader

- Vozim: GO!!!!!!!
LuTheDuck wrote:ahahaha nasmija me, a znam da je mukaLuchka wrote:Kad vas motor bude isao sa onoliko vode koliko je bilo u mom rezervoaru onda cemo razgovarati.
nikad ne sipam nidje bez na Eko petrol... jes da svi kradu, ali bi zato ovima za kvar na autu zbog goriva dusu izvadio... svima ostalima mozes pljunut pod prozor...
Inace, M petrol na Zabjelo je najgori... prico mi je covjek da brkaju albanski gas u gorivo... na 20 tona goriva 5 tona gasa... opet 'posteno' jer nije voda, gas sagorijeva, ali ima mnogo veci ostatak pri sagorijevanju pa zacepljava sve zivo ;/
e jes - oni Slovenci su ranije imali dobro gorivo jer ga oni jedini nijesu uzimali od Eko petrola (pa brkali s necim ko ostali :p)
Ni eko petrol ti nije garant brato, isto se meni desilo sa pumpom eko u Bar, voda, ajd nije voda zbog boje, no bistri sok od jabuke. A najjace mi je bilo kad sam zvao menadzera da mi kazem kako sam imao poginut zbog njihovoga lopovluka i kako moze neko stradat zbog njihove lopovske gzice, a on mi iz kafane veli evo sad tamo idem da provjerim sve i zove me poslije 15 min i kaze kako je sve u redu. Eeeh, ne daj boze da sam ima neku yamahu ili nekog drugog japanera...
Hold your horses, man
Freeride
Freeride
- Bandit
- NLB Moderator
- caesar
- Test vozač kaskader

- Vozim: GSX-R 1000 K6
Pa, to na LUK-ovoj pumpi može i da se pije za nuždu koliko ima vode.
AMAT VICTORIA CURAM
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.
Horsepower is how fast you hit the wall, torque is how far you take the wall with you.