Spisak za majice nlb

Sve i svasta sto vam padne napamet, a ne znate dje cete sa njim
Post Reply
nanica
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: tomos twister

Re: Spisak za majice nlb

Post by nanica »

Mikan wrote:Nanice-ajde daj neki ziro racun da se zbog malih para ne lometam po ovom celopeku do Pg-a.A ako nemas ipak ne odustajem od przenja :angry-extinguishflame: -pozdrav.
mislim da ces ipak morati da se przis :| jer nemam nikakav ziro racun
nanica
Grijač guma
Grijač guma

Post by nanica »

nanica wrote:Pare za majce nisu dali:
1. In_Utereo
2. SuperMotoFan
3. Ivan Grozni
4. Achillescg
5. Vezda
6. Boki bd
7. Fatboy
8. Wulfy
9. Mikan
10. Deadly
11. d-_-b

Ljudi sa spiska iz Bd neka daju Vukanu pare pa ce ih proslijediti u pg... Krajnji rok davanja para za majce je ponedeljak pa vas molim da do tada skupimo sve pare...

Broj telefona sam jedno sto puta napisala kao i to da me zovnete da mi dodate pare, a za one koji ne znaju br je 067807773
Freeman
Grijač guma
Grijač guma

Post by Freeman »

Mikan wrote:Nanice-ajde daj neki ziro racun da se zbog malih para ne lometam po ovom celopeku do Pg-a.A ako nemas ipak ne odustajem od przenja :angry-extinguishflame: -pozdrav.
Ako hoces ja mogu dati pare umjesto tebe, pa ces mi ih vratiti kasnije ili uplatiti na racun.

Ovo vazi i za sve ostale koji nisu iz Podgorice, da ne bi dolazili ovamo samo zbog toga.
nanica
Grijač guma
Grijač guma

Post by nanica »

1. In_Utereo
2. SuperMotoFan
3. Achillescg
4. Vezda
5. Fatboy
6. Wulfy
7. Mikan
8. Deadly
9. d-_-b

Ljudi sa spiska iz Bd neka daju Vukanu pare pa ce ih proslijediti u pg... Krajnji rok davanja para za majce je ponedeljak pa vas molim da do tada skupimo sve pare...

Broj telefona sam jedno sto puta napisala kao i to da me zovnete da mi dodate pare, a za one koji ne znaju br je 067807773
mikeli.pg
Silovatelj krivina
Silovatelj krivina
Vozim: Honda Varadero 1000

Post by mikeli.pg »

Dat ce jos ovih 9 kolega...
:character-yoshi:
Yamaha... Touching your heart
ice
NLB Moderator
Vozim: BMW S1000XR

Post by ice »

1 predlog za tebe Nanice, pošalji ovim ljudima PM jer onda dobijaju obavještenje na mail o poruci i viđeće je, možda su zaboravili na temu i ne dolaze na ovaj dio foruma...
nanica
Grijač guma
Grijač guma

Post by nanica »

ice wrote:1 predlog za tebe Nanice, pošalji ovim ljudima PM jer onda dobijaju obavještenje na mail o poruci i viđeće je, možda su zaboravili na temu i ne dolaze na ovaj dio foruma...
u pravu si rodjo, da znas da bih trebala
Mikan
Grijač guma
Grijač guma
Vozim: Afrika Twin

Post by Mikan »

Freeman wrote:
Ako hoces ja mogu dati pare umjesto tebe, pa ces mi ih vratiti kasnije ili uplatiti na racun.

Ovo vazi i za sve ostale koji nisu iz Podgorice, da ne bi dolazili ovamo samo zbog toga.
Freeman,ako ti stvarno ne predstavlja problem,to bi mi odlicno odgovaralo.Napisi mi broj racuna da bih sjutra uplatio tih 6eura.Evo hvala unaprijed :clap: :clap: :clap:
nanica
Grijač guma
Grijač guma

Post by nanica »

1. SuperMotoFan
2. Achillescg
3. Mikan
4. Deadly
5. d-_-b

[bKrajnji rok davanja para za majce je ponedeljak pa vas molim da do tada skupimo sve pare...[/b]
Freeman
Grijač guma
Grijač guma

Post by Freeman »

Mikan wrote:
Freeman wrote:

Freeman,ako ti stvarno ne predstavlja problem,to bi mi odlicno odgovaralo.Napisi mi broj racuna da bih sjutra uplatio tih 6eura.Evo hvala unaprijed :clap: :clap: :clap:
Zvao sam Nanicu danas, ali mi je rekla da je neko vec dao pare za tebe. Nisam stigao ranije da je zovnem.
Prastaj
Post Reply