Evo da obavijestim i kolege bajkere o takmicenju Jadransko podunavskih zemalja u fly fishingu na rijeci Una u Gradicu Kulen Vakuf i sa zadovoljstvom kazem da smo promovisali Crnu Goru na najbolji moguci nacin i cak zauzeli cetvrto mjesto izmedju zemalja. Takmicara iz Crne Gore je bilo nas 8 koji smo najbolji u musicarenju podijeljeni u 2 ekipe A1 i A2 Plav i Kolasin. Drugi dan takmicenja ispeli smo se na 3 mjesto ekipno, a izmedju zemalja na 2 tj.bosna je bila prva, a Crna Gora druga. Trebali smo to mjesto da zadrzimo, ali bosancima nije odgovaralo, te su na razno razne nacine podkradali i ne fer postupili rema nama kao takmicarima jer su jednom clanu iz moje ekipe upisali kaznene bodove i spustili nas kao ekipu iz kolasina na cak 6 mjesto. Kazem da je ne fer jer ekipama iz predhodna 2 dana nisu pisani kazneni bodovi zbog neulovljene ribe i kad su vidjeli da bi mi stali tako na 3 mjestu ekipno, a na 2 izmedju drzava onda su upisani. Prilozili smo zalbu, al nista, vuk pojeo magarca i tako. U svakom slucaju smo zadovoljni plasmanom, a sledece godine se nadamo da ce biti i Evropsko prvenstvo i da cemo i tu postignuti zavidan rezultat.... Evo nekih slicica, da vidite o cemu se radi
Na putu ka Kulen Vakufu
Pozvani smo bili i time pocastvovani da svratimo kod ambasadora Crne Gore u Bosnu evo i nekih slika
Po dolasku u Kulen Vakuf pravac da se nesto pojede, pakovanje i pravac na rijeku da ispitamo terene, mada posto sam vozio punih 800km bas i nisam bio zagrijan, al me povukise kolege takmicari

. Majca No Limit Bikers je kao sto vidite stigla cak do tamo da nas malo ispromovisem i izreklamiram
Evo i svecanog otvaranja takmicenja i tu mogu samo da pohvalim organizatore jer je bilo extra, i pive i rostilja, a i kasnije zena hmmm mislim kako za koga

))
ovdje sam smekuno one dvije gore u tami, pa hmmmhmmm
A evo sta se desavalo narednih dana